Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Je tu pátek a....
Autor Zpráva
Gája
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:37
- Nahlásit

Je pátek, venku svítí sluníčko a i když si myslím, že nám zima ještě ukáže, přesto jakoby náznak jara. Co máte v plánu se svým pejsánkem o víkendu??? Já se vždycky hrozně těším, že si ji víc užiji a vyblbneme se. Přes týden na ni moc času nemám (taky je to někdy znát), tak ten víkend je vytoužený snad i pro ni... A co vy???

Gája
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 10:31
- Nahlásit

Halóóó lidičky, nemáte chuť se podělit o dobrou náladu na odlehčení a probrat plány s pejsany na víkend?? Škoda.

Gája
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 10:37
- Nahlásit

isdpch
To je jasný, já nemůžu přijet, ale pomůžu aspoň příspěním Rudovi na účet. Nemáme hlídání pro děti, babička je ve špitále a druhou babičku už bohužel nemáme. Myslím, že každá pomoc se počítá.

pama
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 10:53
- Nahlásit

Gája
Teda jestli někdy pojedete na Šumavu, tak se ozvi. Máme stejnýho psa, malý děti a problémy s hlídním.
Jinak co se týče výkendu, tak v sobotu jedu s tou starší na závody, tak pro Maxe mám vyhrazenou neděli - cvičák a nějaký výlet (doufám, v nejhorším dlouhá procházka)

Gája
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:00
- Nahlásit

pama
Děkuji za pozvání a určitě se ráda stavím. A když pojedeš do severních Čech, tak já bydlím v Lounech a taky tě ráda uvidím. Hory milujeme, Šumava je krásná. V sobotu jedem lyžovat na Bouřňák, pořád nevím jestli vzít pejsu s sebou. Nejraději bych ji vzala, ale to si pak nezalyžuji a ostatní členové rodiny mi ji nepohlídají. Jsou ještě náruživější lyžaři než jsem já. Byli jsme na horách s pejsou a já ji měla na krku celý týden. Denně jen tak hodinku jsem lyžovala, tak bych si to chtěla teď v sobotu (asi už letos naposled) vychutnat. Tak nevím, s pejsou, nebo bez ní.

pama
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:14
- Nahlásit

Gája
Tak to máme vyřešené, já (nelyžař) a pes pod kopcem.

Meta
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:15
- Nahlásit

pama

Jedeš k nám do PT?

Gája
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:20
- Nahlásit

pama
Já lyžař začátečník to snad taky nějak vyřeším, asi budu taky pod kopcem.

pama
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:22
- Nahlásit

Meta
Kam to je PT?

pama
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:25
- Nahlásit

Gája
To se bude feňuli líbit.
A určitě i jako provianťák nebudeš k zahození!

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:30
- Nahlásit

Je pátek, venku svítí sluníčko
A ja som nastupila do prace a budem tu az do pondelka Zavidim vam

pama
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:33
- Nahlásit

pigie
Prosímtě co děláš? A co Hugo? Ptám se proto, že u nás (kdybych byla takhle pryč), tak Maxe vypustí nejvíc 3x denně vyčúrat a zpět.

Gája
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:58
- Nahlásit

pigie
Nesmutni, v pondělí ti bude líp

Meta
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:04
- Nahlásit

pama

Prachatice, přeciš

pama
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:09
- Nahlásit

Meta
Promiň, túto mě nenapadlo. Máte tam nějakou zajímavou akci?

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:17
- Nahlásit

pama
No, ja mam 12 hodinovky, takze Hugo v case mojej nepritomnosti je vypusteny 2x denne na pol hodinu a domov. Vynahradzam mu to rano o pol piatej a vecer o osmej, ale asi nie dost, lebo je na mna vzdy! urazeny, ked mam denne

Gája
To mas pravdu, bude mi velmi dobre, lebo potom sa v praci ukazem az ten dalsi utorok

Meta
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:21
- Nahlásit

pama

Právě že závody, takže když jsi psala, žes ze Šumavy a zítra jedeš na závody, napadlo mě, že k nám Bych tě navnadila na tu potopu na cvičáku, před týdnem tam byl metr sněhu...

pama
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:25
- Nahlásit

Meta
Na závody jedu s dcerou a to na plavecké (celý den zavřená na plavečáku , ale pro své dítě vše!). A k těm potopám - momentálně máme vyhlášenou pohotovost na Úhlavě, a na cvičáku nám to taky hezky čvachtá.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:41
- Nahlásit

pigie
Ahoj, co Hugovy nožky, je v pohodě?
Práci ti nezávidím, já mám přístí týden štěněčí dovolenou. Jo, už je to tak, smečka se nám rozrůstá.

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:43
- Nahlásit

Maya

Blahozelam! Hugo v pohode, zatial sa drzi statocne, nezakrival, odkedy dostava klbovu vyzivu (uplne jedno aku). Snad nam to dlho vydrzi. Inak, uz ma abstaky, lad sa drzi a drzi, labute a kacicky ho nechcu pustit zaplavat

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:58
- Nahlásit

pigie
Tak to je skvělý, že Hugo může bez problémů běhat, kloubní výživa je dobrá věc, taky jí radši pořád dávám.
Tady už je obleva, vypadá to na za pár dní volné hladiny toků, k vám to taky dorazí, uvidíš.
Díky za přání, ale pořád moji dva psi nebudou ani polovina toho tvého.

pigie
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:01
- Nahlásit

Maya
Nevadi, ale budes mat dva krat viac lasky ako ja

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání