Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / utulek olomouc
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 19:08
- Nahlásit

PROSIIIIM!
Hledam nekoho, kdo pracuje v olomouckem utulku LOZ - vim, ze tu uz nekdo odtama psal...

Mam ted zajemce o jednu fenku (me samotne na ni strasne moc zalezi, protoze kdybych mohla, mam ji uz 14 dni doma), vi o fence diky me a odvezl by si ji hned - jenomze je prave nemocny. Moc o ni stoji, ale po telefonu mu ji odmitli zamluvit, tak moc prosim, jestli tu nekdo s kontaktem na dotycny utulek je a zna me, tak se za onoho pana zarucim, ze si fenku opravdu vezme, jen mu ji prosim par dni "rezervujte"...!

megi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:46
- Nahlásit

Skus to přes e-mail olomoucky.utulek-loz@seznam.cz

smilers
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:12
- Nahlásit

wami jsem spravce stranek olomouckeho utulku, ti co pracuji v utulku se spise bojit toho, ze kdyz si clovek zamluvi nejakeho pejska, tak se vetsinou stane ze se potom pro pejska uz nedostavi, proto to odmitnuti. jukni na http://www.olomouckyutulek.djax.cz je tam telefon a zkus se s nema domluvit a uvidis...popripade me napis na icq 318008306 a ja se pokusim s nema domluvit pokud me zarucis odber.

moll
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:12
- Nahlásit

v útulku chtějí osobně jednat s novým majitelem? co kdyby pro ni jel někdo jiný a pak ji předal tvému nemocnému kolegovi? moll

smilers
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:14
- Nahlásit

nebo na ten mail, pokud ti pres phone nechteji rezervovat. A ty si jej nemuzes vyzvednout za nej a vzit si jej nachvilku k sobe, kdyz uz?

smilers
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:19
- Nahlásit

wami napis jim email, s tim, ze jim tam vse vylicis a zeptat se jich jaky je jejich postoj a uvidis, ono ta rezervace je osemetne vis, neni to jistota, ze si pro totho pejska opravdu nekdo prijde

wensday
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:47
- Nahlásit

Není to divný ? My si jeli pro pejsu do útulku na Slovensko a stačila jim telefonická rezervace a vše proběhlo v poho......

smilers
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:18
- Nahlásit

a jinak pokud si najedes na stranky do knihy navstev uz tam jeden podobny dotaz je ohledne rezervace a toto je odpoved od utulku: " Je to neobvyklé ale zkusit to můžete pokud jste zdaleka a zadat si chcete pejska na krátkou dobu než se pro něj vydáte napište email o kterého pejska by se jednalo.Děkujeme
"

birma
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:23
- Nahlásit

smilers
Wami tě prosí, jestli by ses jí ozval(a) na ICQ - nejede jí v práci cz-pes
číslo má tady pod tlačítkem člen..

smilers
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:25
- Nahlásit

birma ja uz ji ale psala na icq, to skusim znova

wami
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 12:25
- Nahlásit

smilers
Strasne me to dneska pada, vsechno, hergot... Pls, pisni mi na ICQ jeste jednou (104533997), poprvy me to spadlo a ted to neni schopny te najit (jedu jen pres webbie).

Ja si ji vzit nemuzu, uz bych si ji totiz nechala a skoncila se tremi psy pod mostem, strasne po ni touzim od doby, co ji tam maji, ale ja dalsiho psa budu moct nejdriv leto/podzim, takze jsem se strasne snazila ji najit panecka, at tam na me v tom utulku nemusi cekat...

Jo a jde o NORU - (podle me je to CsV, i kdyz tam maji psano NO), chlapik uz jedno cevecko mel, vi, do ceho jde... Vidis, je taky na ICQ, jen nevim, jak moc bude reagovat, ale kdyztak mu pisni primo na jeho cislo 229014584 a domluvte se konkretnejc...

(Asi mi to zas spadne, tak nevim, jestli se mi podari jeste odpovedet...)

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:10
- Nahlásit

Je mi líto, ale zadat pejska na dobu 14 dnů nemůžeme. V zájmu pejska je být v útulku co nejkratší dobu. Navíc za psy platí obec nebo město a těm by se nelíbilo, kdby jsme pobyt psa takto prodlužovali

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:18
- Nahlásit

Vím, že Váš zájem je veliký, můžeme pejska zadat tak na jeden až dva dny pokud jste zdaleka, ale víc opravdu ne. Stávalo se a ne málo, že si potom pro pejska nikdo nepřišel, mezitím by si jej vzal někdo hned a potom v útulku zůstal třeba daslšího půl roku, než si jej někdo osvojil. Trocha útěchy Nora je poměrně divoká, takže to zatím každého odradilo a tak je reálná šance, že zde ještě příští týden bude, nebo ať Vám pro ni někdo dojede. Sama jsem radši, když si takového pejska vezme někdo zkušený.

moll
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:33
- Nahlásit

ať Vám pro ni někdo dojede
no tyď si taky myslím, že tudy vede cesta k osvojení.moll

wami
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 16:45
- Nahlásit

utulek LOZ Olomouc

Moc dekuju za odpoved...
Situaci jsem vysvetlila a predala zajemci k doreseni, vse potrebne uz vi. Jedno cevecko uz pan mel, takze vi, do ceho jde.
Drzim palce, at se mu zada uzdravi co nejdriv a nebo at muze pro Noru co nejdriv prijet nekdo z jeho znamych - ja bohuzel bydlim na opacnem konci republiky. A je mi jasne, jak to s dlouhodobymi rezervacemi byva, plne vas chapu...

Moc dekuju Vam i Smilers za ochotu situaci vyresit!

utulek LOZ Olomouc
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2006 13:30
- Nahlásit

V sobotním Blesku by měla vyjít nabídka pejsků z Olomouckého útulku LOZ.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání