Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Když na pos....i záchod spadne
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 10:52
- Nahlásit

Zcela mimo pejskařský téma. Chodím za váma ráda, tak se vám potřebuju vypovídat...zima nekončí, sněží, fučí, do toho bloklá krční páteř, šílený migrény, lítání po doktorech, před chvílí zpráva, že děda byl opět s infarktem odvezen do špitálu a doktorem řečená optimistická zpráva: Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až... . Vystresovaná babička. Ještěže ten pejsek má vždycky dobrou náladu a dokáže potěšit, přitulí se a pomazlí...nevím, co bych si bez tý mý holky ušatý počala...

Garfield
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 10:55
- Nahlásit

S každým novým problémem si pořid další "novou hlolku mou ušatou"....

Co na to říct.

monika
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 10:56
- Nahlásit

Syska
já mám psa místo prášků. zabere vždy spolehlivě.

Hanka20
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 11:44
- Nahlásit

To můžu potvrdit.
Skolila mě chřipka, tak jsem všera zalezla úplně zničená na gauč pod deku a oba pejsové (dobrmani) se ke mě co nejvíc přitulili a smutnýma očíčkama na mě koukali a spinkali se mnou.
Jindy, když přijdu z práce radostí zlobí a teď byli jak andílci.

handula
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 12:37
- Nahlásit

Syska

promiň, ale zakládáš nesmyslný témata, není první, co je zcela mimo mísu, zkus se nad tím zamyslet....!

Syska
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 12:46
- Nahlásit

handula
Omlouvám se...bylo to spontánní. Už se to nestane...

handula
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 12:53
- Nahlásit

Syska

mě se omlouvat nemusíš, jen by to dospělo k tomu, že když uvidím že téma založila Syska, tak bych ho ani neotevřela, to by mohla být škoda...

wensday
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 12:59
- Nahlásit

handula
Nevim, proč jsi tak zlá, je snad někde napsaný, že takovýhle a makový téma nemůže založit ??? Vždyť se to nakonec týká psů - pes=lék proti depce ? Proč by se Syska s přáteli na fóru nemohla podělit o svý starosti ???????

handula
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 13:06
- Nahlásit

wensday

stejně tak není nikde napsaný, že nemůžu napsat názor na založený téma, mě se prostě zdá, že tyhle témata sem nepatří, toť vše.

Syska
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 13:27
- Nahlásit

Nechtěla jsem, aby to vyznělo jako nesmysl...jasný, ke kynologickýmu tématu to nepatří, to uznávám. Ale né každý zde vždycky píše opravdu o kynologii a takový ty témata "na odlehčení" taky nejsou k zahození, člověk se u nich kolikrát zasměje a pobaví. Spíš mi šlo o to, jak psala wensday, že pesan pomůže, když je nejhůř, ale to už tu bylo taky zmiňováno kolikrát. Kažodpádně jsem to celé myslela jen a jen dobře..

monika
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 13:47
- Nahlásit

handula
já si myslím, že je to o psech.Syska se jen chtěla podělit o to, že jí pespomohl překonat stres.Myslím, že na to jsou taky speciálně cvičení psi.Taky mám pocit, že jsme tady kamarádi a ti jako takoví jsou od toho,aby podrželi v těžších chvílích.Třeba to v tuto chvíli neměla komu říct a potřebovala povzbudit.Mě to nevadí a navíc hned v první větě napsala, že se to psů netýká, že si jen chce trošku "pobrečet".

Gája
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:08
- Nahlásit

Syska
Já si myslím, že se bát nemusíš, že by tvé téma nikdo neotevřel. Pravda mluvím jen za sebe, ale myslím, že je nás víc. Já se na tvé téma vždycky ráda kouknu a většinou se dobře pobavím. Mě taky pejsa pomáhá proti depce, i když někdy svým zlobením, mi ji i vyvolá. Je zvláštní jak se psi dokážou vcítit do problémů svého pána. Když je ti dobře, tak jsou veselí a zlobí a když je ti zle, tak u tebe tiše leží a pozorují a nehnou se od tebe ani na krok.

Syska
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:20
- Nahlásit

monika
Gája
Díky holky... Právě proto jsem to psala a své ovoce to přineslo, povzbuzení....

Majda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:22
- Nahlásit

Syska
Určitě tohle téma nevadí. Ranní pohled z okna - deprese - chci teplo - jaro - taky blbý téma, co? Zima dlouhá, mokro, bílo, hnus. I ti naši ušatí chlupáči jsou ztuhlí, už abychom se vyhřáli. Snad bude mít lepší náladu i ten, komu tohle téma vadí.
Ono to s těmi kynologickými tématy a příspěvky tady není vždycky tak horký. Jsme taky jen lidi, ne?
Klidně brečte, když vám to pomůže. Já to taky dělám a je mi trochu líp, když vidím, že jsou na tom ostatní stejně.

Evulik
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:38
- Nahlásit

handula
že zrovna ty, která si psala třeba téma " pátek třináctého " kritizuješ Sysku ? A nebo si nechtěla podržet a povzbudit ? Asi si dnes špatně vykročila do nového dne, že ?Já náhodou ráda čtu témata, která tady Syska zakládá, jsou lidské a někdy roztomilé.

handula
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:42
- Nahlásit

Evulik

téma pátek třináctýho bylo stoprocentní psí téma...jen si vygenerovat témata který jsem založila je sice jednoduchý, ale chtělo by to si je i přečíst...
ale to je fuk, jen mi přišlo že konkrétně Syska zakládá hlouposti a chtěla jsem ji to napsat, protože to není první téma tohoto ražení. Končím, nepřu se, nebudu je číst a hotovo.

monika
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 14:52
- Nahlásit

handula
pátek třináctého je stejné jako sysčino téma.Ty si tam řešila, že příbuzní vidí psa nejraději na pekáči a syska to, že její pes má pro ni blahodárné účinky.V obou tématech je to o psovi.

Evulik
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 15:45
- Nahlásit

monika
díky

Kalliope
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 16:30 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

no teda já zírám, znám hodně lidí, kterým když není dobře nebo smutní pes se na ně nalepí, soucitně se na ně dívá, popřípadě je olízne na znamení jako že tu je s ním - závidim, fakt. Můj pes si lehne, začne si tak maximálně žužlat plyšáka a aby se neřeklo tak si aspoň prdne (to asi aby mě vylifroval pryč, mohla bych mu zkazit náladu)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 18:53
- Nahlásit

Syska
Můžu si taky pobrečet? Babička nám umírá na rakovinu tlustého střeva, děda má tumor na pohrudnici a o vážném stavu babičky není poučen, já mám zvětšené uzliny na krku a pújdu je vyndávat, navíc rýmu jak trám, venku je hnusně a někteří lidi vytahujou staré kšefty a snaží se vzít i to, co není jejich...

suesie
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 19:35
- Nahlásit

Mucholabka
Bacha aby tě zase handula nezkritizovala.

monika
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:24
- Nahlásit

Mucholabka
neboj, bude líp.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání