| Autor |
Zpráva |
Vladus
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 22:51 - Změnil/a: Vladus
- Nahlásit
Dneska jsme s kamaradkou nasly v parku (Komenskeho sady) v Ostrave mrtvou vranu, to je fakt sila, kdyz clovek vidi mrtveho ptaka a hlasi to na policii!
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 06:46
- Nahlásit
U nás na sídlišti leží už asi 2 týdny minimálně 2 holubi, ale evidentně to nikoho nezajímá
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 07:10
- Nahlásit
Myslím, že psali že jednoho nebo dvou mrtvích kusů si nemáme všímat že jich má být nejméně pět a hlavně vodní ptáci
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 07:12
- Nahlásit
jenom hlavně neplašte s ptačí chřipkou.. ....ti ptáci mohli zdechnout různými způsoby. V naší ulici už asi týden leží na silnici mrtvá veverka - přímo na proti vchodu do jedné administrativní budovy.....taky to ještě neuklidili.....
Kamarádka našla nedávno na zahradě mrvou sýkorku....nejspíš jí zabila kočka.....hodili jí do popelnice a bylo....
Kdyby měli cajti vyjíždět kvůli každému ptáčkovi, tak se z toho picnou ono v některých oblastech, kde propukla hysterie už stejně prý nic jiného nedělají
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 07:26
- Nahlásit
No jasně, mně je to fuk, stejně ty holuby nejspíš někdo picnul.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 07:59
- Nahlásit
já jsem slyšela, že přenos viru ptačí chřipky je snad nejméně pravděpodobný u holubů, sýkorek vrabců a podobných, prý nejhůř jsou na tom hlavně vodní ptáci - kachny, labutě....
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 08:43
- Nahlásit
To my jsme chodili přes týden kolem mrtvé malinké srnečky. Pohled to byl šílený, chudinka asi nepřežila v mrazech
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 09:55
- Nahlásit
ono hodně zvířat uhyne v důsledku té kruté zimy. Já už od prosince loňského roku doposud narazila na několik mrtvol a není to dobrá pocit, ale příroda je příroda... V tomhle období si prostě musíme hlavně dávat pozor na své psy a nedovolit jim za něčím zdrhnout.....aby se zvěř zbytečně nevysilovala.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2006 13:18
- Nahlásit
To nám v pátek vyprávěl náš vet jak lidi plaší a volají kvůli každýmu mrtvýmu ptáku. A že volala jedna pani že jí na dvoře chcípla slepice ať hned přijedou a vyšetří jestli nemá tu ptačí chřipku. No tak se jí zeptal kolik tý slepici bylo let a ta pani že šest. No tak to nás docela pobavil.
|