Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mrtva vrana
Autor Zpráva
Vladus
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 22:51 - Změnil/a: Vladus
- Nahlásit

Dneska jsme s kamaradkou nasly v parku (Komenskeho sady) v Ostrave mrtvou vranu, to je fakt sila, kdyz clovek vidi mrtveho ptaka a hlasi to na policii!

fromeli
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 06:46
- Nahlásit

U nás na sídlišti leží už asi 2 týdny minimálně 2 holubi, ale evidentně to nikoho nezajímá

Petra
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 07:10
- Nahlásit

Myslím, že psali že jednoho nebo dvou mrtvích kusů si nemáme všímat že jich má být nejméně pět a hlavně vodní ptáci

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 07:12
- Nahlásit

jenom hlavně neplašte s ptačí chřipkou......ti ptáci mohli zdechnout různými způsoby. V naší ulici už asi týden leží na silnici mrtvá veverka - přímo na proti vchodu do jedné administrativní budovy.....taky to ještě neuklidili.....
Kamarádka našla nedávno na zahradě mrvou sýkorku....nejspíš jí zabila kočka.....hodili jí do popelnice a bylo....
Kdyby měli cajti vyjíždět kvůli každému ptáčkovi, tak se z toho picnou ono v některých oblastech, kde propukla hysterie už stejně prý nic jiného nedělají

fromeli
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 07:26
- Nahlásit

No jasně, mně je to fuk, stejně ty holuby nejspíš někdo picnul.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 07:59
- Nahlásit

já jsem slyšela, že přenos viru ptačí chřipky je snad nejméně pravděpodobný u holubů, sýkorek vrabců a podobných, prý nejhůř jsou na tom hlavně vodní ptáci - kachny, labutě....

Břetislava
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 08:43
- Nahlásit

To my jsme chodili přes týden kolem mrtvé malinké srnečky. Pohled to byl šílený, chudinka asi nepřežila v mrazech

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 09:55
- Nahlásit

ono hodně zvířat uhyne v důsledku té kruté zimy. Já už od prosince loňského roku doposud narazila na několik mrtvol a není to dobrá pocit, ale příroda je příroda... V tomhle období si prostě musíme hlavně dávat pozor na své psy a nedovolit jim za něčím zdrhnout.....aby se zvěř zbytečně nevysilovala.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 13:18
- Nahlásit

To nám v pátek vyprávěl náš vet jak lidi plaší a volají kvůli každýmu mrtvýmu ptáku. A že volala jedna pani že jí na dvoře chcípla slepice ať hned přijedou a vyšetří jestli nemá tu ptačí chřipku. No tak se jí zeptal kolik tý slepici bylo let a ta pani že šest. No tak to nás docela pobavil.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání