Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Výlet tuto neděli
Autor Zpráva
nels
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:32
- Nahlásit

Tuto neděli jdeme s nelsonem opět na výlet v okolí Vltavy.Vyrážíme ráno z Bohnic a půjdem tak na 4 hodiny. nechcete se někdo přidat? zábava,socializace pejsků,...

Evik
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:38
- Nahlásit

a nechcete raději s Nelsonkem přijet o víkendu pomoci Rudovi Desenskému na Ovčáry? Diskutuje se o tom tady http://dogs.erbak.com/viewtopic.php?t=919

myslím, že nás tam z tohoto a i jiných diskusních fór bude dost

nels
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:44
- Nahlásit

Evik

já bych ráda,jemon nevím jak by se tam nelson choval a jestli by jsem namísto pomoci rudovi nemusela hlídat nelsona. je to blbý,já tam chtěla jít i sama,problém je v tom,že mám jenom víkend kdy s nelsonem můžu být a věnovat se mu.doufám,že to nezní takhle špatně,já vím,že ti pejsci potřebujou starostlivost teď úplně nejvíc,ale nechci přidávat rudovi práci tím,že se tam začne jako blb chovat můj pes.tak teď nevím,to jsi mně teda nahlodla

Tchor
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:51 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

nels
Neboj mistni psi jsou zvykly na to ze tam jezdi mene vychovany psi. takovy jsou tam bezne nemusis se vubec bat vse bude pod kontrolou.

nels
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:58
- Nahlásit

Tchor

já jenom nechci nějak komplikovat život panu desenskýmu. vím,že někdo nechává svoje psi doma a jde tam pomoct. myslíš,že to bude určitě ok nebo mu mám radši ještě napsat a zeptat se? jinak bych přišla určitě

Evik
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 15:25
- Nahlásit

nels

jestliže Nelson není vysloveně napadací a vyvolávající šarvátky, tak si myslím, že vůbec nebudeš mít problém....a navíc i ti "machrovací" psi si tam velice brzy uvědomí, že tam to prostě dělat nebudou Já tam taky pojedu a nejspíš taky psa budu brát s sebou. Toho mlaďocha choda
A myslím, že se ptát nemusíš, zda tam smíš vzít psa.....O tom víkendu tam ještě ti "deprivanti" nebudou a bude tam víceméně jen Rudova smečka a psi od lidí, kteří přijedou pomoc. Rozhodně nás bude víc, kdo přijede se psem....

nels
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 15:53
- Nahlásit

Evik

No tak mi asi přijedeme já fakt strašně chci a jestli bude nelson blbnout,tak má smůlu,protože na něho nikdo nebude zvědavej. napadák není,on je trochu machr,někdy! má potřebu strašit ostatní.tam si myslím ale zaleze pod stůl a bude mít ze psů pana desendkýho takový respekt,že ani nejukne
mimochodem,jdeš v sobotu na hafbo?

Aknah
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 16:03
- Nahlásit

Jen se tak zeptam, taky uvazuju, ze bych prijela, mam podobny problem jako nels, nevim co s prckem, je to 3,5 mesicni stene havanskyho psika, takze prcek, doma nevydrzi a venku taky ne. Predpokladam, ze prace bude hlavne venku. Pokud tam bude mit psa, tak ani nebude otravovat, ale mam stach ze zimy, aby nenastydl a abych tam jezdila na hodinu nema smysl, takze pokud bych mohla pomoci nejak jinak, treba navarim kafe a upecu buchty a donesu je, ci jina pomoc, jsem k dispozici

Evik
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 07:51
- Nahlásit

nels

no já právě v sobotu budu na Ovčárech, takže na HafBO nejdu. Já to teď v zimě v tom Prokopáku vzdávám, začnu zase chodit, až bude aspoň trochu jaro....Když jsem tam před 14 dny byla naposled, tak tam nikdo v 9 hodin nebyl, já si málem zlomila nohu na ledovce, takže mě to vcelku otrávilo a šla jsem dom. Až ten led roztaje, tak zase budu chodit
Jinak fakt neměj strach, Nelson u Rudy machrovat nebude a když to zkusí, narazí.....Rudovi psi ho budou nejspíš ignorovat možná tak leda Fredy se chytí, ale toho odkáže Ruda nebo ostatní psi do příslušných mezí. Uvidíš, že bude Nelson v pohodě a jak píšeš, bude se spíš snažit vypadat nenápadně
Můj pejsa je taky machrovací - on nevyvolává pranice, ale je takový trošku provokatér. Na Ovčárech se pokaždé choval jak beránek a málem jsem o něm nevěděla
Teď v sobotu tam ale pojedu bez psů, protože staršího tam tahat nechci, na něj by to bylo moc velký vzrůšo a mlaďoch si včera poranil packu, takže trochu pokulhává a musí nosit botičku....Bude to za pár dní dobrý, ale raději ho nechám v sobotu doma.

Aknah určitě se bude hodit Rudovi i takováhle pomoc

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání