| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 10:57
- Nahlásit
Tessinka se měla narodit (vylíhnout) jako kačenka. Neuvěřitelně totiž miluje vodu. Když pije, nejlépe je jí, pokud stojí předníma packama v misce a poté začne vodu rozstřikovat všude kolem sebe. Když uslyší zvuk sprchy, přiběhne, vyskočí předníma tlapkama na vanu a crčící vodu ze sprchy pije. Přijdeme z venku, řeknu hop a je ve vaně, někdy po sprcháči kouká jenom tak a někdy si v něm dokonce ustele. Tak si říkám, jestli bude mít tak ráda i venkovní vodu na plavčení, buldočci prý špatně plavou kvůli zdrclým čumáčkům a krátkým tělům. No necháme se překvapit...
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 11:19
- Nahlásit
Jejky, u buldočka je to legrační, nám tohle samý dělá labradorka, já se ráno maluju v koupelně a ona trčí ve vaně a snaží se dostat vodu ze sprchy a odevšad...... Když jsem ve vaně, málem mi tam taky skočí.... Ale u labradorů je to normální .......
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 11:22
- Nahlásit
wensday
bač bač, souhlasím... labící jsou vodní ale buldočci? uvidíme v létě, jak na tom Tessi bude, třeba Sysku pustíme k nám na LR fórum (když její pejsek má shodný znak s LR)
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 11:26
- Nahlásit
Já mam taky jezevčíka kříženýho s kachnou. Zrovna včera se rozhodla, že půjde vyzkoušet rybník, bohužel je na něm ještě tenký led a já se lekla, že tam budu muset pro ní taky, tak jsem zařvala tak, že jsem málem přišla o hlas
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 12:12
- Nahlásit
Syska
předpokládám že bude mít ráda vodu i venku, alespoň soudě dle mojí Bely
začala "bubláním" v misce, pak lezla do záchodu, do vany skáče bez varování, že bych si nechala otevřené dveře při sprchování nehrozí
venku vleze do jakékoli "vody" od louže po hlubokou řeku, že potok zamrzl? Rozdupe led a je tu koupačka ...
popravdě není moc o co stát, v zimě máme dost omezený okruh procházek, máme tu dva potoky a řeku, můžeme sice kolem nich sem tam projít, ale procházet se podél nich nelze, nakonec takovému lákadlu prostě podlehne
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 12:49
- Nahlásit
Ano můj buldík má taky rád vodu, ale koupe se jen po prsa. Jednou, když byl malý spadl pod splav a žblunkal a potápěl se, měla jsem co dělat, abych ho suchou nohou vytáhla.Od té doby nejde dále od břehu. Taky máme řeku blízko, tak mám oči jako ostříž.Nejraději má v létě na zahradě svoji vaničku, kde se rochní pořád.
|
Jitule
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:49
- Nahlásit
No a já mám ročního retrievra, všichni nás na vodu varovali a ten náš moula, se bojí vody jak čert. Venku i ve sprše.
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:31
- Nahlásit
Jitule
Tak to byl můj kokr taky, do vody nešel ani po ty prsa. A představ si, že na vodu doplatil životem. Jednou zahlédl na druhé straně břehu kolii a sešel na okraj splavu, sklouzl a několikrát se zatočil v rozbouřené řece, vyplaval a než jsem se vzpamatovala unášel ho divoký proud po toku. Nemohla jsem nic dělat, voda byla velmi prudká, strhlo by mě to. Rychle jsem doutíkala domu pro manžela, že pejska vytáhneme pod dalším splavem , kousek od domu. Ale jeho těličko už jsem nikde neviděla.Pochovala ho řeka. On chudák asi věděl co ho potká a proto vodu nemiloval.Od té doby při velké vodě chodím raději se psy po cestě, než okolo řeky.:down:
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 14:42
- Nahlásit
já mám psy taky vodníky Náš mladej má k vodomilství sklony už z příslušnosti k plemeni (chodský pes) a druhý pejsa z útulku si vodu brzy taky oblíbil. Rádi oba plavou, mladej když pije, tak si taky nejdříve vodu v misce packou zamíchá
Nejstarší pes - dědoušek knír nikdy neplaval, ale zbožnuje koupání v létě ve vaničce na zahradě a sprchování z hadice
|