Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Shiloh pro wami
Autor Zpráva
Petra
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 07:23
- Nahlásit

Ahoj včera jsem mluvila s jedním pejskařem a ten mi řekl že Shiloha seženu jen v americe nevíš o tom něco. Já měla za to že si někde vyčetla že jsou v německu. Kámoš se mi zatím neozval tak mě to včera trošku naštvalo do ameriky pro něj nepojedu

wami
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:00
- Nahlásit

Petra
Ne, o shilohu v nemecku nic nevim, muzu se ti pak nekdy kouknout, ale jinak fakt nee...
A je teda pravda, ze nemecky neumim ani slovo, tak maximalne najdu, jestli existuje na nemeckych strankach nejaky odkaz, ale co v nem bude, uz neodhadnu...

No co, zustanu u svych skorovlku...

RoSa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:02 - Změnil/a: RoSa
- Nahlásit

Petra
Omlouvám se za vtírku (téma je "pro wami"), ale protože jsem o té rase nikdy nic neslyšela a jsem baba zvědavá, trošku jsem prosvištěla internet.
Našla jsem Ti chovatele v Evropě. Moc jich teda není: jeden je v Německu a je to holanďan www.shilohshepherd.nl a druhý jsou ve Švýcarsku. Ti píšou, že byli v Evropě první a mají největší zkušenosti www.v-i-d.ch - a ty stránky taky vypadají hodně angažovaně, mají i aktivitu "Shiloh v nouzi" a vůbec pěkné informativní stránky. Ještě je CHS v Rakousku, ti mají fenku od těch švýcarů www.shiloh.at. Když bys náhodou potřebovala nějaký text přeložit, tak dej vědět (tlumočím němčinu . Jinak americké CHS asi budeš znát... www.shilohshepherds.org/licensedBreeders.htm
Jsou to podle fotek moc krásný pejsci, štěňátka jsou nádherný kuličky!

wami
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:04
- Nahlásit

RoSa
Jestli chces o shilozich vedet, projed tady nezarazena fora, je tu jedno, co jsem zkladala ("nova plemena...?") - to je v principu skoro cele venovane hlavne shilohum...

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:20
- Nahlásit

Teda holky moc děkuji mrknu na to. Teď jsem musela pracovat Brr

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:22
- Nahlásit

RoSa
Prosím tě vyčtaš tam někde u toho němce jestli tam má adresu a kolik to krásné stvoření stojí. Jsou fakt krásní

stamir
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:30
- Nahlásit

Wami
Pozerám, že teba tie urastené obludy naozaj zaujali
Mne sa aj tak najviac páčil ten na prvej fotke, s čiernou hlavou.
A to chceš mať troch ? Ufff

wami
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:33
- Nahlásit

stamir
Zaujali, to jo, ale hadam, ze nez bude prvni vrh u nas, tak to nejakou dobu potrva...
A kdybych mohla, tak si ted hned k Lumpovi jednu slecnu vemu, je z olomouckeho utulku a je to CsV... Ale nemuzu...
(Stejne planuju nejmin dva akcni psy + duchodce... )

RoSa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:43
- Nahlásit

Petra
John en Antoinette van Ewijk
Siegfried Eulen Strasse 12
47652, Weeze (Dld.)
TEL. (0049)2837-668959
E-mail: jve.weeze@online.de

A takhle se tam dostaneš z Prahy (818km, 13hod.jízdy):
http://link2.map24.com/?lid=7ecc26d2&maptype=CGI&a ction=route&width=1500&rtype=fast&sstreet=N%E1rodn %ED&dstreet=Siegfried+Eulen+Strasse&szip=15000&sci ty=Prag&dzip=47652&dcity=Weeze&scountry=cz&dcountr y=de

Nebylo by to Švýcarsko blíž?
Ceny jsem tam nikde nenašla. Tyhle stránky jsou pro mě taky hůř čitelný, protože on to má napsaný holandsky - něco sice z němčiny a angličtiny jde odvodit, ale holandštinu fakt neovládám. Kdybys potřebovala něco z těch švýcarských stránek, tak klidně...

Tchor
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:46
- Nahlásit

pes je to peknej ale nejak jsem nikde neobjevil jak je na tom s povahama.

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:47
- Nahlásit

RoSa
Tedy ty seš tak hodná, myslíš že by to švícarsko bylo lepší? Tak jestli máš chuť na to mrknout budu moc ráda já se vtom neviznám DÉKUJI

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:48
- Nahlásit

Tchor
o povaze je to napsáno na Nová plemena

RoSa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:55
- Nahlásit

Musim teď jít vyvenčit pipinu, tak si tam u těch švýcarů najdi nějaký úsek, co by tě zajímal a když toho nebude moc a bude čas, tak ti to "přetlumočím"
Do toho routenplaner co jsem posílala si kdyžtak zadej jejich adresu (mají ji myslím v "Kontakte") a uvidíš, jak to je daleko...

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:58
- Nahlásit

RoSa
ok moc díky. Co máš za psa. Napiš mi na mail petrarehakova@post.cz

Shadow
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 10:49
- Nahlásit

ti psi jsou fakt nádherní už jsem to četla na nová plemena a hrozně se mě líbil, no tak snad někdy, až zmoudřím, vyrostu, dostuduju a naučim se německy

RoSa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 11:11
- Nahlásit

Tak jsem zase tady - vyvenčíno, napapáno a už chrápe na gauči. Mám 5ti letou fenku rhodesian ridgeback Sáru (v profilu mám odkaz na galerii).
Našla jsem ti trasu do toho švajcu a je to 615km a 10:19 hod. jízdy. Jinak na těch stránkách píše Gabriele Wellik, že v r.2000 přivezla do Evropy 1.chovný pár.
Na straně http://www.v-i-d.ch/ShilohShepherd.html je zhruba (popořadě):
historie rasy Shiloh Shepherd, standard vč. charakteru, barevné variace, chovný pár VID, odchovy-štěňata, rady před pořízením štěněte, stránka o feně Scarlett (zemřela), stránka o psu Silver VID, fotogalerie, kontakty-odkazy.
Když bys jim chtěla poslat mail s dotazem, tak si to sesumíruj a pošli mi to na mail (hned teď ti napíšu, abys měla kontakt). Ale zítra odjíždím do Vídně a mám trochu frmol...

Petra
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:34
- Nahlásit

RoSa
moc díky už jsem ti napsala tak na to mrkni pá

RoSa
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:44
- Nahlásit

Petra
Tak jsem Ti teď poslala ten přeložený text Tvého mailu do Švýcarska.
Hodně štěstí a přepošli mi pak jejich odpověď.

Petra
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:59
- Nahlásit

RoSa
moc a moc děkuji taky jsem ti něco napsala na mail tak na to mrkni ahoj

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání