| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 07:23
- Nahlásit
Ahoj včera jsem mluvila s jedním pejskařem a ten mi řekl že Shiloha seženu jen v americe nevíš o tom něco. Já měla za to že si někde vyčetla že jsou v německu. Kámoš se mi zatím neozval tak mě to včera trošku naštvalo do ameriky pro něj nepojedu
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:00
- Nahlásit
Petra
Ne, o shilohu v nemecku nic nevim, muzu se ti pak nekdy kouknout, ale jinak fakt nee...
A je teda pravda, ze nemecky neumim ani slovo, tak maximalne najdu, jestli existuje na nemeckych strankach nejaky odkaz, ale co v nem bude, uz neodhadnu...
No co, zustanu u svych skorovlku...
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:02 - Změnil/a: RoSa
- Nahlásit
Petra
Omlouvám se za vtírku (téma je "pro wami"), ale protože jsem o té rase nikdy nic neslyšela a jsem baba zvědavá, trošku jsem prosvištěla internet.
Našla jsem Ti chovatele v Evropě. Moc jich teda není: jeden je v Německu a je to holanďan www.shilohshepherd.nl a druhý jsou ve Švýcarsku. Ti píšou, že byli v Evropě první a mají největší zkušenosti www.v-i-d.ch - a ty stránky taky vypadají hodně angažovaně, mají i aktivitu "Shiloh v nouzi" a vůbec pěkné informativní stránky. Ještě je CHS v Rakousku, ti mají fenku od těch švýcarů www.shiloh.at. Když bys náhodou potřebovala nějaký text přeložit, tak dej vědět (tlumočím němčinu . Jinak americké CHS asi budeš znát... www.shilohshepherds.org/licensedBreeders.htm
Jsou to podle fotek moc krásný pejsci, štěňátka jsou nádherný kuličky!
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:04
- Nahlásit
RoSa
Jestli chces o shilozich vedet, projed tady nezarazena fora, je tu jedno, co jsem zkladala ("nova plemena...?") - to je v principu skoro cele venovane hlavne shilohum...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:20
- Nahlásit
Teda holky moc děkuji mrknu na to. Teď jsem musela pracovat Brr
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:22
- Nahlásit
RoSa
Prosím tě vyčtaš tam někde u toho němce jestli tam má adresu a kolik to krásné stvoření stojí. Jsou fakt krásní
|
stamir
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:30
- Nahlásit
Wami
Pozerám, že teba tie urastené obludy naozaj zaujali
Mne sa aj tak najviac páčil ten na prvej fotke, s čiernou hlavou.
A to chceš mať troch ? Ufff
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:33
- Nahlásit
stamir
Zaujali, to jo, ale hadam, ze nez bude prvni vrh u nas, tak to nejakou dobu potrva...
A kdybych mohla, tak si ted hned k Lumpovi jednu slecnu vemu, je z olomouckeho utulku a je to CsV... Ale nemuzu...
(Stejne planuju nejmin dva akcni psy + duchodce... )
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:43
- Nahlásit
Petra
John en Antoinette van Ewijk
Siegfried Eulen Strasse 12
47652, Weeze (Dld.)
TEL. (0049)2837-668959
E-mail: jve.weeze@online.de
A takhle se tam dostaneš z Prahy (818km, 13hod.jízdy):
http://link2.map24.com/?lid=7ecc26d2&maptype=CGI&a ction=route&width=1500&rtype=fast&sstreet=N%E1rodn %ED&dstreet=Siegfried+Eulen+Strasse&szip=15000&sci ty=Prag&dzip=47652&dcity=Weeze&scountry=cz&dcountr y=de
Nebylo by to Švýcarsko blíž?
Ceny jsem tam nikde nenašla. Tyhle stránky jsou pro mě taky hůř čitelný, protože on to má napsaný holandsky - něco sice z němčiny a angličtiny jde odvodit, ale holandštinu fakt neovládám. Kdybys potřebovala něco z těch švýcarských stránek, tak klidně...
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:46
- Nahlásit
pes je to peknej ale nejak jsem nikde neobjevil jak je na tom s povahama.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:47
- Nahlásit
RoSa
Tedy ty seš tak hodná, myslíš že by to švícarsko bylo lepší? Tak jestli máš chuť na to mrknout budu moc ráda já se vtom neviznám DÉKUJI
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:48
- Nahlásit
Tchor
o povaze je to napsáno na Nová plemena
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:55
- Nahlásit
Musim teď jít vyvenčit pipinu, tak si tam u těch švýcarů najdi nějaký úsek, co by tě zajímal a když toho nebude moc a bude čas, tak ti to "přetlumočím"
Do toho routenplaner co jsem posílala si kdyžtak zadej jejich adresu (mají ji myslím v "Kontakte") a uvidíš, jak to je daleko...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 08:58
- Nahlásit
RoSa
ok moc díky. Co máš za psa. Napiš mi na mail petrarehakova@post.cz
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 10:49
- Nahlásit
ti psi jsou fakt nádherní už jsem to četla na nová plemena a hrozně se mě líbil, no tak snad někdy, až zmoudřím, vyrostu, dostuduju a naučim se německy
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 11:11
- Nahlásit
Tak jsem zase tady - vyvenčíno, napapáno a už chrápe na gauči. Mám 5ti letou fenku rhodesian ridgeback Sáru (v profilu mám odkaz na galerii).
Našla jsem ti trasu do toho švajcu a je to 615km a 10:19 hod. jízdy. Jinak na těch stránkách píše Gabriele Wellik, že v r.2000 přivezla do Evropy 1.chovný pár.
Na straně http://www.v-i-d.ch/ShilohShepherd.html je zhruba (popořadě):
historie rasy Shiloh Shepherd, standard vč. charakteru, barevné variace, chovný pár VID, odchovy-štěňata, rady před pořízením štěněte, stránka o feně Scarlett (zemřela), stránka o psu Silver VID, fotogalerie, kontakty-odkazy.
Když bys jim chtěla poslat mail s dotazem, tak si to sesumíruj a pošli mi to na mail (hned teď ti napíšu, abys měla kontakt). Ale zítra odjíždím do Vídně a mám trochu frmol...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:34
- Nahlásit
RoSa
moc díky už jsem ti napsala tak na to mrkni pá
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:44
- Nahlásit
Petra
Tak jsem Ti teď poslala ten přeložený text Tvého mailu do Švýcarska.
Hodně štěstí a přepošli mi pak jejich odpověď.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2006 14:59
- Nahlásit
RoSa
moc a moc děkuji taky jsem ti něco napsala na mail tak na to mrkni ahoj
|