Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prázdniny v prčicích :(
Autor Zpráva
Azoracek
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 22:12
- Nahlásit

Tak tu ted truchlím, páč fakt netuším, co budem robit o prázdkách s Azorkem Měli jsme vyhlídnutý naky tabory,z nichž jeden bysme si vybrali, kam bysme chtěli, jenže většina je v termínu, kdy naši naplánovali dovču...tak s napětím čekám, kdy se objeví termín Hafbezobaváckýho tábora, a to bylo dneska...no jak jinak, když už se něco po, tak se to po doslova...opět termín kdy nemužu. Pěkně mě to mrzí, já chci taky naky zažitky z prázdnin s pejsou, ne jen sedět doma, někdo má tábory,ruzná soustředění, závody, akce...a my opět nic
Loni jsem se zmínila trochu doma o tom, že bysme s kámoškou vyrazili na pár dní někam pod stan, že bych vzala i psa...ihned odmítavé reakce, že mě nikam nebude pouštět samotnou jen tak, že sme 2 holky a to tak....no hruza
Termín kdy nemužu je 1.-8.7. a 21.-31.8. tak pokud znáte něco mezi tím, nejlépe v srpnu..budu ráda...Na HafBo jsem už byla docela rozhodnutá a ted toto Ná prázdky k Desenskému mi to doma nedovolí, přeci jen tam jsou o něco jiné podmínky a pokud se dostanu na školu, stejně v to datum bývá seznamovák..

kac
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:53
- Nahlásit

A co jet s náma na labradoří sraz 29.07.- 5.08.2006 ? Nebudou tam jen labíci..) Bližší info je na www.labradorka-anne.com

Barča
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 08:58
- Nahlásit

Jé a nemohla bych na ten tábor taky s boxerem a dvěma dětmi?

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:21
- Nahlásit

Barča
Určitě mohla,jen nevím,jestli v tomhle termínu bude ještě místo,protože tam jede naše obr labradoří parta. Ale výcviková škola,která tábor pořádá nabízí tři termíny,takže kdyby nebylo místo u nás,tak v těch ostatních termínech určitě.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 09:48
- Nahlásit

Tak Leni já nevím,ale když jsem se teď dívala na hafbezobav,tak termín tábora vychízí stejně jako ten náš labradoří

Azoracek
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 20:53
- Nahlásit

jana33
Tak jsem jako takovou malou zachytku měla tábor K-9, jenže pro střední a malá plemena to je 15-22.7 a od 20. už nemužu...ach jo, proč se to muselo všechno naplánovat takhle blbě! Já važně skonččím doma... A to jsem si to letos chtěla fakt užít!achich........
ještě znám jeden, snad poslední LVT, ale je to agi, je uplně na konci srpna..jenže je tu pár ale...zaprvé nevím, kdy bude seznamovák, pokud se dostanu na školu, kam chci, bývá dycky na konci srpna. Za druhé je to vyloženě agi tábor, a co bysme tam my, s naší poslušností, dělali, že.... navíc nevím, jak by ho to bavilo...

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 09:19
- Nahlásit

Leni ale ten tábor od Haf bez obav bude 29/7-5/8 to bys mohla ne? To je stejný tábor jako ten labradoří. Ale myslím,že kdybys paní z K9 zavolala,že se známe a že bys tam chtěla jet s labrošema,tak to neodmítne,jde o to,že odmítá cizí lidi,protože ten turnus je zablokovaný pro naší partu. Ale já Ferdu taky beru s sebou

Azoracek
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:00
- Nahlásit

jana33
Nene, bohužel do 31.7. máme ubytování v Chorvatsku, takže bych mohla až tak od 2.8..a to se fakt nevyplatí

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:43
- Nahlásit

Leni tak to ale v tom úvodním příspěvku špatně píšeš
a ten třetí termín K9 se ti taky nehodí?

wensday
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 13:46
- Nahlásit

Azoracek
Jestli se nepletu, že jsme si už dřív mejlovaly ohledně tábora psí školy K9.......... ???? Hana

Azoracek
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 18:42 - Změnil/a: Azoracek
- Nahlásit

jana33
ježiš no joo, jsem to truhla....správně to mělo být 21-31.7...proto nemužu nakjít žádný tábor, všici jsou na přelomu...

wensday
jojo jsem to já..psala jsem té Gabině a psala že termín pro nás je jen a jenom 15-22.7...

Azoracek
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 07:51
- Nahlásit

Ted jsem třeba ale narazila na tábor který je v ternínu kdy bvych možná mohla, jenže to je pro malé psy ( největší kokr), což by tak nevadilo, ale odmítaj agresivní nebo problémové psy, a s Azorkovou dominancí kdy musí mít pocit že on je ten pán pes tak nevím nevím jak bysme tam s tím uspěli Hroozně rád si hraje na machýrka.Protože jak jsem názorně viděla včera, je to prostě pán pes a navíc děsně žárlivej, jak není zvyklej že jdeme s někým někam, vždy jdeme sami a včera když třeba po zavolání se kluci ( 10měs,. labík) rozběhli, tak muj prostě toho druhého trochu odháněl, když běželi vedle sebe, jakoby musel být u nás první a když se pak ke mně Lex přiblížil, když byl Zoríno u mě, hned hoi zaháněl. Takže tam bysme asi neuspěli.

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2006 09:26
- Nahlásit

Azoracek
tak tam zavolej a domluv se,já si fakt nemyslím,že je Aza agresivní,trochu nabručenej a machrující,ale rozhodně ne nezvladatelnej. Co vím,tak na kokřím srazu neměl s žádným pejskem problém.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání