Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Výběrový závod Ostrava-Poruba
Autor Zpráva
LUCKA
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 18:23
- Nahlásit

Ahojky, frčíte tam někdo? Kouknout, závodit,nbírat inspiraci a zkušennosti? Myslíte si, že mají psovodi nastopováno? Podle mě to dopadne tak jako v Bzenci loni

Víťo, jedeš koukat?

Terri
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 18:34
- Nahlásit

My jdem koukat - kdy že to je přesně?

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2006 19:41
- Nahlásit

LUCKA
Myslím, že je sníh snad téměř všude.. Nejedu koukat, mám to daleko.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 12:56
- Nahlásit

Terri
Je to 8.4. Začátek přesně nevím,ale zjistím Ale to nějak neřeším, jedu s Radkem Liškou a Jirkem Bravencem,kteří tam figurují,tak snad dojedeme přesně I když...

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 13:01
- Nahlásit

LUCKA
Tak to se asi uvidíme
V neděli jsou NZŘ, tak mě to spletlo.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 13:04
- Nahlásit

Terri
Tak se ke mě nezapomeň přihlásit a můžeme pokecat Mě poznáš, budu se zdržovat u figurantů Copak máš za bafíka?

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 13:08
- Nahlásit

LUCKA
Kníratého velkého co figuranty rád - ovšem s psovodkyní nevalných zkušeností a praxe. Takže problematická dvojka co se ráda lecčemuž přiučí. Ty tam budeš s hafanem?

LUCKA
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 13:49
- Nahlásit

Terri
Jé, já znám od kníračů jen Verču Červenkovou (Bayleis Stanios).
Já jedu jen koukat, Borg má už 8 roků a není to ovčák ani maliňák, který by vydržel v tolika letech makat...Takže mě to moc mrzí, že už mu je tolik. Jela jsem na vylučovačky loni ale bohužel jsem se na Mistrák nedostala (o pět bodíků )
Letos si to ale nenechám ujít ani jako divák. A když mám odvoz, tak je to ještě lepší..Sama od sebe bych tam asi nejela, mám to daleko. Nemáš www stránky tvýho bafáčka?

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 13:57
- Nahlásit

LUCKA
Já s Verčou (resp. pod Verčou) cvičím
Takže to se uvidíme určitě - ji poznáš a předpokládám že tam bude
A smečkoidního štěníka nástupce na výchovu nemáš?
WWW zatím nemám.

Dannie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:01
- Nahlásit

Terri
A to já zase cvičím pod Luckou A můžu říct že mě toho moc moc naučila... A vždycky se snaží poradit... No prostě super!!! Takže tu na pokec vřele doporučuju....

Jinak Lucouši,doufám,že má Ferda s Lišákem v autě místo i pro mě!!! Mě by bylo moc líto,kdybych nejela....

LUCKA
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:04
- Nahlásit

Terri
Ajo, tak to je dobrý, že tam Verča bude.Ona vlastně závodí. Já zapomněla No Verču znám jen přes mail, takže si taky nejsem jistá, že ji poznám.Ale podle Bayleis snad jo...
No nástupce mám,ale je to 3 měsíční mimi.Možná ji budu mít sebou,jestli bude místo v autě. Kdyžtak můžeš kuknout na www.sweb.cz/laretbo

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:06
- Nahlásit

Dannie
Nejlepší by se, koukám, bylo sejít pospolu, pokecat a pocvičit

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:12
- Nahlásit

LUCKA
Máš hezké stránečky! Máš ještě nějaké poznávací znamení? Ale na druhou stranu, pokud vezmem psy, tak předpokládám, že moc kníračů tam zase nebude

LUCKA
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:15
- Nahlásit

Dannie
Ty mě tady děláš reklamu? o je super...Já ještě nevím, se kterým pojedu a jak pojedeme....Ferda sice volal, ale nějak jsme se nedostali na téme "ostrava"

Terri
Děkuji za pochvalu stráneček, pak až je bdueš mít taky, tak mi dej vědět
No víš, ty v podstatě máš taky "exota",protože s kníračema fakt moc lidí nedělá...A je to škoda. To samé jako já s labroušem.Taky prostě exot

Dannie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:18
- Nahlásit

Terri
Ponávácí znamení? Těch Lucka má!! Ale to hlavní je,že nezavře ani na minutu pusu!!!

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:19
- Nahlásit

LUCKA
Taky prostě exot
No myslím že Ty jsi větší exot (myslím pes). ALe společnou máme barvu, ne?
Tak se těším..

LUCKA
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:22
- Nahlásit

Terri
Díky za pochvalu stráneček. Až budeš mít taky,tak mě dej vědět. Jinak mě štve, že s kníračema nikdo nedělá. Prostě máš taky "exota" tak jako já labrouše A je to docela sranda dělat s takovýma exotama...

Dannie
Ty mi tu děláš reklamu??? To je fajn..Ferda volal ale nějak jsme se nedostali k tématu "Ostrava"
Zatím ještě nevím,jak pojedeme...Ve ČT tam možná za nima pojedu, tak snad něco zjistím...

Dannie
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 14:25
- Nahlásit

LUCKA
Škoda žes nemohla jít včera s náma.. Fakt to stálo za to!! Tak zjišťuj... Ráda bych jela kouknout,jak taková poslušnost má vypadat abych věděla do čeho se to vůbec vrhám!!!

LUCKA
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2006 15:41
- Nahlásit

Dannie
Ty lajdáku, zase tak ukecaná nejsem Ale je pravda, že když kecám, tak hlavně o psech
No ten včerejšek mě mrzí,ale tento týden vyrazím určitě...

Terri
Jasně, barva je společná...ale exoty máme obě dvě, o tom není pochyb

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 7 Bře 2006 19:04
- Nahlásit

LUCKA
Do Poruby nejedu, je to přce jen trochu z ruky, ale chtěl bych 6. nebo 7. 5. na Zbraslav. To už bude tepleji a snad i účast bude vyšší.

LUCKA
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 21:05
- Nahlásit

Víťa
Já to mám taky "trošku" z ruky,ale mám odvoz, takže toho musím využít
Na Zbraslav bych se taky chtěla aspoň na 1 den vydat,ale nevím nevím...čeká mě maturita koncem května, tak bych se měla začít učit a pak mám 5.5. přijímačky na VŠ Tak uvidíme...třeba se tam potkáme!

birma
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2006 21:36
- Nahlásit

LUCKA
kam je budeš dělat?

LUCKA
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 07:30
- Nahlásit

birma
No toho 5.5. (nebo některý den z toho víkendu, vybrala jsem si 5.5.) budu dělat TSP na pedák do Brna...A potom ještě další 3 zkoušky...ale to až po maturitě

Terri
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 09:39
- Nahlásit

TSP na pedák
A do Ostravy to nezkusíš?

LUCKA
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2006 10:18
- Nahlásit

Terri
Ne-e,nezkouším...Chtěla jsem tady někde poblíž,abych nenechala doma psy našim a nebo potom někde, kam bych sebou mohla vzít aspoň Unicu (tu mladou). To mě totiž přemlouvala Jitka, chovatelka, ať jdu do Hradce na pajdák, že psa můžu mít u ní, že bych s ní jezdila na tréninky atd. Jenže v Hradci neměli ten obor, který jsem chtěla

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání