| Autor |
Zpráva |
Martenka
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 19:38
- Nahlásit
Jsem majitelka ročního kokříka ,nevlastním auto ,ale ráda jezdím na kole. Na zahradu ,vzdálenou asi 7km potřebuji dostat i svého pejska. Zatím jsme to řešili přepravou v košíku vzadu.Našli jsme firmu Dvěplusdvě ,která vyrábí závěsné vozíky pro děti i psy. Zajímalo by mě , jestli některý z učastníkú diskuse nemá s tímto výrobkem zkušenosti.Budu moc ráda, pokud se mi někdo ozve. S pozdravem pejskúm a cyklistúm zdar Martenka a její kokřík.
|
Klara a Bara
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 02:07
- Nahlásit
Ja asi moc neporadim, ale jestli to neni po hlavni, tak ja bych urcite naucila pejska behat u kola Muj kokrik je toho nazoru, ze cim vetsi vydrz ma panicka a cim je rychlejsi, tim vetsi obdiv si zaslouzi.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 12:30
- Nahlásit
Zkušenost s tím nemám, ale v létě jsem viděla chlapíka a ten měl takový vozík a v něm tři krysaříky a jednoho křízence staforda. Mrkni na http://www.azub.cz/cz/voziky/dog.asp
Ta cena je ale docela odrazující
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2006 13:14
- Nahlásit
Vypadá to dobře, ale ta cena??Taky řeším, jak to budem dělat když budem jezdit na kolech bud koupit takovej ten košík na kolo nebo jí brát do batohu na záda, ale zkusím hledat na netu ten vozejček, ale levnější.
|
Martenka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2006 09:36
- Nahlásit
Díky za Vaše odpovědi.Jsem ráda,že nejsem sama ,koho odrazuje cena vozítka , už jsem si myslela ,že jsem hrozný škrob .Kokřík měl včera jeden rok a vypadá ,že se mi do koše na kolo ještě vleze a tak to na jaře zase zkusíme. Rada pro Zdenku, v koši jsem ji vozila od štěnátka , 2krát vypadla nebo vyskočila a tak jsem si jako bezpečnostní opatření uháčkovala sítku s otvorem pro hlavu ,kterou ji v košíku zabezpečím. Líbí se jí to, jen musím jet před mužem,jinak se z toho snaží vydrápat ,aby byla první ona.Také zkusím naučit běhat ji při kole,zatím se mi pořád snažila chytit nohu v pohybu na šlapadle. Ale problém to nevyřeší,protože bohužel většina vzdálenosti,kterou musíme k dosažení zahrady urazit ,vede po hlavní silnici.Přeji všem lidičkám i pejskúm krásnou neděli.
|