Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Shilohský ovčák
Autor Zpráva
Malina
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:52
- Nahlásit

pojďte sem, kdo o něm něco více víte...díky

wami
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 11:57
- Nahlásit

Malina
Pojd ty za nama, shiloh se tu uz resil....
Shiloh

Malina
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:01
- Nahlásit

to jsem nasla, ale nic podstatneho jsem tam necetla a hlavne mi prislo, ze to forum spi

wami
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:02
- Nahlásit

Malina
tak ho rozjed...
Nejak ale netusim, co podstatnejsiho ocekavas, kdyz zdroje informaci jsou tak male... Ale pockam si a jsem zvedava!

Malina
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:04
- Nahlásit

no prave, ze nejsou informace, snazila jsem se neco najit, nasla hodne americkych stranek a chtela bych se dozvedet neco vic. ja nevim skoro nic, chtela bych ziskat nekoho, kdo vi kdo ma s nim zkusenosti, kdo treba vi o nejakem v CR..

wami
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:05
- Nahlásit

Malina
pokud vim, tak k nam ho nikdo jeste nedovezl (to ale taky je v tom starem foru, po tom jsme tam uz taky patrali).

Takze mi nezbyva nez poprat hodne stesti...

Malina
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:13
- Nahlásit

zacetla jsem se do toho fora vic a asi jsem se unahlila, pisete tam o tom vic, nez jsem si myslela. nevadi, zalozila jsem to, aby treba napsal nekdo, kdo vi vic, kde jsi ty, myslim v jakem foru?

wami
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 12:19 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Malina
kde jsi ty, myslim v jakem foru
Netusim, na co se ptas... To prvni o shilohovi jsem zalozila ja, ve chvili, kdy nebylo co dodat, forum postupne usinalo - je to tu normalni. Akorat mne treba prijde lepsi otevrit stare existujici forum, kdyz se nekdo pta na neco, co tu bylo, nez opet zakladat nove...

Jinak se pohybuju po netu temer na vsech psich forech (jsem zvedava, jestli na mujpesovi budes uspesnejsi... )...

Malina
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:31
- Nahlásit

asi nebudu, jak tak na to koukam. Ja mam doma hovawarta, je to muj broucek a nevymenila bych ho, rasu jsem resila pul roku a chtela jsem ovcaka, ale kvuli dkk jsem nakonec nasla hw, zacli jsme cvicit, udelali nejaky zkousky, je moc sikovny, ale bohuzel nemame stesti a ma dkk, nevim, jaky to bude mit prubeh, ale v pripade, ze bych ho musela zacit setrit, zacala jsem se koukat i po jinych plemenech, ze bych si vzala kamarada na cviceni, nejak mi shiloh padl do oka...
jinak jsem se ptala, v jakych forech jsi, jestli je nekde neco zajimaveho.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání