Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Psí "oblíbenci"
Autor Zpráva
Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:01
- Nahlásit

Když už se tady nakouslo téma, koho má pes rád, tak by mě zajímalo, jestli vaši hafani mají někoho, koho vyloženě nesnáší?

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:02
- Nahlásit

Ha tak se Garfiedova teorie nepotvrdila

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:06
- Nahlásit

Eimy
Jak to? To fakt nechápu.

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:07
- Nahlásit

Garfield
no pak už zbývá jen jedno vysvětlení

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:20
- Nahlásit

No a vyloženě nesnáší můj pes mě. Rozhodně mě. Ale je mu to houby platný a nic s tím nenadělá. Jen se může vzteky kousat do pacek. To je vše soudružško učitelko.

dorfa
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:42
- Nahlásit

Tak já myslím, že takový člověk se ještě nenarodil. Vlastně nesnáší jenom kočky ale to bude asi problém více hafanů ne jen toho mojeho.

leon
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 10:02
- Nahlásit

Můj starší pes nesnáší jednoho našeho známého. Nevím čím to je. Nikdy mu ten kluk nic neudělal, doma má taky psy. Můj pes je takovej mírumilovnej a tak tohle nám hlava nebere a známému taky ne. Kdykoliv on na něj promluví, tak pes vrčí a dělá takové ty psí vzteklé grimasy. Začalo to tím, že poprvé mu koupil tatranku, můj pejsánek jí snědl a když dojedl, tak začal vrčet. A od té doby, jakmile na něj ten kluk promluví, tak pes vrčí. Děláme si srandu, že je to z toho, že mu koupil tatranku jen jednu, že náš miláček chtěl víc.

Evik
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 15:54
- Nahlásit

no pošťačky, co chodí naší ulicí, si jistě myslí, že je nenávidí celá psí obec. Náš dědek s mladým si z pošťaček dělají srandu, ale kdyby je měli pustit do baráku, tak to bude bez problémů...Zato náš pejsa z útulku asi teda pošťačky nenávidí, protože když nějaká přijde, tak ho musím brát na vodítko, posadit k noze, aby viděl, že ta "zlá paní" přijde a zase odejde a prd se děje On sedí nebo leží v klidu u nohy, ale celou dobu nesouhlasně brblá

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 16:01
- Nahlásit

Nas starsi pes totalne nenavidi sousedy z jedne strany baraku... Kopali mu do plotu a rvali po nem - no tak to maji za to...

Ted si tam udelali plot zivy (uz aby to konecne dorostlo poradne) a pote, co mladsi kluk (20 let) dostal stipanec do zadku od psa, a nekolikrat jsem jim vysvetlila, ze provokovat psa neni dobre, tak toho nechali. A treba uz taky dospeli...

Pavel
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:15
- Nahlásit

Nesnáší ty, které nesnáším já.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:15
- Nahlásit

Altar nesnáší jednoho kamaráda mýho (ex)přítele. Ono je to tak trochu vzájemný - kamarád mu odmala vysvětloval, že je úplně blbej a pes mu teď občas vysvětluje, že bude po jeho a když on se chce o něco tahat, tak se tahat budou, i kdyby to měla bejt hlava toho kluka (hlídám zpovzdálí, aby oba přežili a skvěle se u toho bavím, ale už se tak často nevídáme)

birma
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:17
- Nahlásit

jinak ještě nesnáší kohokoli, kdo mě osloví na opuštěném místě, nejhůře potmě

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:25
- Nahlásit

Tak dneska Lump nesnasel bandu fotbalistu, co se nam zacali za sera rozcvicovat za zady... Blafal na ne jeste asi 300m...

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:29
- Nahlásit

wami
nemají cvičit za zády..ale před..Lump to ví,tak štěká

wami
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:35
- Nahlásit

sarax
Oni okolo nas probihali, to bylo jeste v pohode, ale tesne pote, co se zastavili a my je minuli, tak pulka z nich si drepla - to bylo straaaasne podezrele, takze Lump sel preventivne pozpatku a celej najezenej poustel hruzu...

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:40
- Nahlásit

wami
no jasně že je to podezřelý..kdo by si asi měl vám dřepaz za záda?????já ho chápu

arsiela
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:52
- Nahlásit

No naši psi všichni do jednoho nesnášej souseda,taky vědí proč.Jakýkoli pes,kterýho třeba jen hlídám do tří dnů od doby co tu je na něj začne štěkat,a teď už stačí aby jen promluvil a už psi zuřej.Ovčanda je velmi dobře ovladatelná a poslušná,ale pokud hio na ulici zahlédne,hned se začne ježit a brblat pod fousy,musím ji vždy znovu důrazně usměrnit k noze.Ta kdyby ho jednou potkala a neměla mě za zády,tak je ze souseda fašírka,tak šíleně ho nenávidí.Za celých sedm let nikdy na nikoho nezavrčela,jenom na něj.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:17
- Nahlásit

Ovčanda nesnáší lidi na cvičáku, ač je jinak hodná a lidi jí nevadí. A to jsem tam s ní byla asi pětkrát, z toho jednou jsme ji trochu škádlili hadrem. Nedokážu si to vysvětlit. Vrčí a ježí se.
Dneska kupodivu snášela děcka, které lezly po hromadě sněhu u plotu a strkaly ruce za plot, ale já pak nesnášela ty maminy. Když je na zahradě pět psů, tak tam proboha nepustím děcko, ne?

Evik
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 07:58
- Nahlásit

hehe, tak včera večer byl objektem nenávisti našeho věkově prostředního psa ježek.....Vůbec nechápu, kde se v té zimě vzal, ale prostě když jsem sbírala psí enóno, začal najednou za mnou pes děsně vrčet a štěkat a lítal dokolečka ....Tak tam kouknu a ona to chudinka bodlinatá kulička.....naštěstí to bylo doma na zahradě, takže jsem popadla rukavice, ježka (pěkně se mrskal) odnesla do staré kolny....Pes přitom pořád řval a ježil se, takže jsem se pak od ježka vrátila k pejsovi, abych ho zklidnila....No a když jsem se pak šla podívat, kam bych jako ježka umístila na zimu, tak v té kolně už nebyl......Tak snad si někam zalezl a dospí to do jara....Ale co ten pes vyváděl....

Eimy
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 08:54
- Nahlásit

No moje pejsina lidi na ulici míjí v pohodě, dokud na ni nechcou sáhnout, to pak má s některýma problém.. (taky nee se všema) Ale jedna ženská tady u nás to dovedla k "dokonalosti" a psice když ji vidí na 10 - 20 metrů, tak už štěká a může se z ní zbláznit...
Ona ta paí totiž žije v představě, že ji všichni psi budou milovat a mazlit se s ní a nedá si vysvětlit, že moje psice o ni fakt nestojí... :-/

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 19:49
- Nahlásit

Evik
jó, ježci.. tak ty Eda taky nenávidí... na podzim, když jich bylo všude plno a omylem zabloudil nějaký nebožák na naší zahradu (Edy teritorium), tak ho zběsile vyštěkávala, do tý doby, než jsem ho vynesla mimo zahradu. ale podezřívám je, že se jim to líbilo a schválně se k nám vraceli... bylo jich minulý podzim opravdu hodně...

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 08:32
- Nahlásit

Orry nesnasi policajty a pruvodci ve vlaku...vadi mu ta cepice a uniforma

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:57
- Nahlásit

Eimy
jj nemáme rádi nepřizpůsobené občany...a pozor...nejen tu černou varietu...veškerá barevná provedení...prostě to cítíme...heč!

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 12:59
- Nahlásit

Trotelchen
jako úplně všechny barvy???to teda strýce boxík jen na Romy vyjížděl,mě by se tak líbilo,kdyby se mejm psům nelíbili žádný tihleti "lidi"

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 13:26
- Nahlásit

sarax
No prostě na divné lidi...a protože je chytrý po mně , tak pouná, kdo je divný a jde po...no musím napsat divných, ať ze mne neudělají někteří rasistu.....ale dříve to nerozlišoval...až nyní tak od svých dvou let zhruba........

Evik
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2006 14:21
- Nahlásit

já si myslím, že pro psy lidé, kteří vykazují nějaké jak vy říkáte "divné chování" či se divně tváří nebo prostě jen "divně vypadají", představují potenciální nebezpečí a hrozbu a proto se často psi v kontaktu s těmito lidmi chovají agresivně, jiní se bojí apod.
Četla jsem o případu člověka, jehož pokousal jeho vlastní pes, když přišel domů z hospody totálně namol....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání