Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Moderování diskusních témat
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 07:52
- Nahlásit

No... dnes jsem tu zatím jediná, kdo založil nové téma, ale lze jednoznačně usoudit, že je tu jakási jistá změna a že každý zakladatel diskuse bude rovněž jejím moderátorem. A jak tak vidím ve "svých" tématech, tak lze měnit a mazat citáty ostatních.
Jestli to není jen technický omyl a bude to tak fakčit, tak to je úplně nejlepčí, protože se můžeme navzájem terorizovat (může se to slovo na webu vůbec ještě použít?) a budeme si například vynucovat to vykání, zakazovat účast na diskusích třeba Jirikovu, zakážeme vulgarismy a zavedeme povinné vkládání vtipů a tak... brý ne?

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 07:53
- Nahlásit

škoda že mě nenapadá žádný téma k diskuzi abych to taky vyzkoušela

pigie
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 07:56
- Nahlásit

Garfield
Proste si Moderator! Mozno Vita usudil, ze s Terri to tu povediete

pigie
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 07:57
- Nahlásit

Eimy
Ak to chces vyskusat, tak nieco jednoducho hod do eteru, pri Garfieldovych temach sa to tiez strati

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:03
- Nahlásit

Garfield
Usuzuješ jednoznačně špatně

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:08
- Nahlásit

No fakt, Eimy založila dnes taky nové téma a není moderátorem.

To jako znamená, že už su velká holka? A dostanu občanku? A můžu začít nosit podprsenku? Jééé a můžu se začít malovat? A pít alkohol a kouřit?

To je super být uš úplně dooprafdy dospjelácká.

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:20
- Nahlásit

Garfield
Tak nějak jsem usoudil, že můžeš být dobrý moderátor
Rozhodně se nejedná o technickou závadu

No a opatrně s tím alkoholem

aren
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:21 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Chudák Jiříkovo.
Ale ten nápad se mi líbí.

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:25
- Nahlásit

Víťa
Jééé ahoj Víťo. Vítám Tě na našem diskusním webu. Doufám, že se Ti tu s námi bude líbit, trošku se pobavíš, trošku poučíš

A jaký má smysl, abych zrovna já, takový provokatér a neprofesionál v oblasti kynologie směla moderovat diskuse a zasahovat do názoru a vyjadřování druhých? Jsem pro, ať si každý své názory prezentuje sám, je to jen jeho reklama. A pro slušnou komunikaci platí obecné zásady jako nevyhrožovat, nebýt příliš vulgární, neupírat možnost ostatním k vyjádření svobodné vůle, neškodí-li tím ostatním.

Navíc na tomhle webu jsou tak fajn lidi, dostatečně inteligentní a duševně vyzrálí, že není ani třeba je (nás) jakkoliv kočírovat. A ty vyjímky v podobě ujetých anonymů to tu dlouho nikdy nevydrží.

Ale děkuji, potěší to.

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:34
- Nahlásit

Garfield
Bože bože bože... co se stalo s tím světem, Garfield dostal do ruky mocnou zbraň...

Víťa
A vysvětli tedy funkce moderátora, kdy může a kdy nemůže zasahovat. atd. atd. atd. Dík

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:37
- Nahlásit

Jandula
Zkus sem napsat něco. Cokoliv. Třeba jen: "ahoj psi a kočky, tady člověk"

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:48
- Nahlásit

ONA TO FAKT VYMAZALA... BOJÍM BOJÍM BOJÍM....
Neboj, neboj, já jsem malej hodnej kocour Garfield a děti, blonďaté slečny ani golden retrievery nebaštím. G.

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:49
- Nahlásit

Jandula
Viděla jsi to? Prostě jsem tam napsala libovolnou změnu, aníž to bylo navenek poznat.
Nakonec jsem celý Tvůj příspěvek smazala, aniž bys to mohla zjistit.
To je docela despotická moc.
Ale styděla bych se komukoliv zasahovat do příspěvku, ať by tam psal cokoliv. Přijde mi to docela ubohé a strašně zenužitelné.

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:51
- Nahlásit

Garfield
Nech bejt, v některých případech se to docela hodí... Co se týče slušné komunikace tak zasahovat ne, ale v případě nadávek, anonymů a různých kravin, proč ne....

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:52
- Nahlásit

Garfield
Počkej, ty můžeš dopisovat i do mých příspěvků???
No jistěééé, Ti sem vpísnu cokoliv a fšeobecně veřejně Tě znemožním, třeba slovem "štěkajý". G.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 08:52
- Nahlásit

ja svuj nazor k tomuto tematu vyjadril na tematu ke psim vezenim. sbohem, pratele, kamaradi ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:03
- Nahlásit

Garfield
No, já jsem na tom díky chorvatštině s češtinou už dost bledě, takže by to docela i odpovídalo...

A jinak, ty jako moderátor to máš přece řídit, Jiříkovo napsal nesmyslný příspěvek do tématu Psí vězení, tak bys ho měla buď přesunout nebo máznout...

žanda
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:08
- Nahlásit

Garfielde, jsem taky včera náááááááááhodu založila forum,ale nikdo jste mi neudělal radost a neodepsal........( a takovou makačku to tomu pc dalo-a mě taky)

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:12
- Nahlásit

Jandula
praskaci ....

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:13
- Nahlásit

Jirikovo
To sem celá já, matičko představená...

pigie
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:14
- Nahlásit

Jirikovo
Ty si na to este neprisiel, ako dostat Garfielda do uzkych? Zalozis 100 nezmyselnych temat a potom to bude musiet mazat. Vies ako bude nadavat pri tolkom klikani?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:16
- Nahlásit

pigie
no jo, jenze kazdy my tema je nesmyslny, takze bych ji desne ulehcil vyber, jaky temata mazat ...

Jandula
a aspon trochu stydet by ses za to nechtela?

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:16
- Nahlásit

Jirikovo
já jsem nestyda.l..

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:18
- Nahlásit

Jandula
jeste se s tim tvym karakterem teda tady verejne vytahuj. bonzuje, nestydi se a jeste je nestyda .... kam ten svet speje ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:19
- Nahlásit

Jirikovo
to víš, to je to vzpupné mládí...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:19
- Nahlásit

Jandula
prej mladi .... mrkni se do obcanky a oprav si predchozi prispevek ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:23
- Nahlásit

Já nejsem ani hodný, ani tolerantní moderátor. Jakýkoliv nesmyslný příspěvek zruším, jak žádost na byt, každého, kdo bude jiného smýšlení než-li já z diskuse odšmiknu, ale Jirikovo? Jirikovo tu demonstrativně nechám jako odstrašující příklad.
O to bude dopad jeho příspěvků strašnější. Příspěvek - paskvil mezi klenoty. Jing a jang. Černá a bílá. Kráska a zvíře. Jirikovo a my všichni ostatní.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:24
- Nahlásit

Garfield
nevim, jestli se ostatni neurazi, kdyz jsi je oznacila za paskvil, cernou, zvire .... protoze je preci jednoznacny, ze ja jsem klenot ....

Bent
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:38
- Nahlásit

Garfield

Tak teď začínám chápat význam rčení udělat kozla zahradníkem a zloděje policajtem.

Garfield
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:43
- Nahlásit

Bent
...ale já nikdy nic neukradla...

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání