| Autor |
Zpráva |
Barča
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:31
- Nahlásit
Tak jestli je tu nějaký meteorolog i amatér,tak at mi prosím prozradí,kde je sakra to jaro?
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:32
- Nahlásit
20.března, ne?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:33
- Nahlásit
Barča
dle mych zcela presnych a verohodnych, pravdivych a skutecnych informaci je jaro za dvermi. otazka je, za kteryma .... ja se u nas dival uz asi dvakrat a moje dvere to fakt nejsou ....
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:34
- Nahlásit
Náhodou, ale v místech, kde otál sníh, už je trošíčku vidět zelená tráva. Sleduju pozorně.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:34
- Nahlásit
Barča
Ja jsem amater, ale rekla bych, ze v hluboky p.....
U nas vcera chumelilo!!!!! a to jsme, prosim, v Polabske nizine!!!
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:36
- Nahlásit
Čekám do 20 března,jinak potáhnu............do teplých krajin s celou rodinou
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:39
- Nahlásit
Barča
Jaro? Jakože sněženky a bledule rozrážející nakypřené kopečky voňavé sluncem prohřáté hlíny, vesele poletující včelky sedající na zlatem zářící kvítky talovínů, něžně chlupaté vyrážející pupeny stříbrem zdobených kočiček...????
Tak to u nás NENÍ TAKY!
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:41
- Nahlásit
ola
O ty romantiku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:44
- Nahlásit
ola
Jaro? Jakože sněženky a bledule rozrážející nakypřené kopečky voňavé sluncem prohřáté hlíny, vesele poletující včelky sedající na zlatem zářící kvítky talovínů, něžně chlupaté vyrážející pupeny stříbrem zdobených kočiček...??
CO TO JE???? To jeste existuje????
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:47
- Nahlásit
nedavno jsem pri sve ceste v autobuse MHD (coz je jev u me vyjimecny) jiz dospel k pocitu, ze jaro je tady. normalne si tak sedim na sedacce, nastoupi mlada hezka slecna a ja zacal citit takovy to teplo vzadu na nohou, jako kdyz se vam zapaluji lytka. jake vsak bylo me prekvapeni, kdyz jsem zjistil, ze se nejedna o zapalovani lytek z duvodu prichazejiciho jara, ale o zapalovani lytek z duvodu neskutecny zimy venku a neskutecne moc zapnutyho topeni v autobuse, o ktery jsem si oprel nohy ....
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:50
- Nahlásit
Jirikovo
No aspon něco,ale tady ani žádný" pseudo "náznak.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:53
- Nahlásit
Barča
musis do autobusu MHD ... i kdyz na tebe asi mlade sympaticke slecny fungovat nebudou ....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:57
- Nahlásit
Jirikovo
Ještěže už se nenosí tesilky (teda aspoň doufám ), jinak by ti taky mohly ty kalhoty zcela jarně "zahořet" ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:59
- Nahlásit
ola
zase usetrim ziletky a nemusim si holit nohy. jak se mi takhle zapali lytka, tak chlupy ohori ... ale ten smrad ... jednou takhle ridic vystoupil z autobusu, protoze si myslel, ze spalil spojku ...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 17:03
- Nahlásit
Jirikovo
vidíš, vidíš, pak nás tu vždycky někdo nařkne, že nepíšeme k tématu... Od vůně jara ke smradu ze spálených chlupů na tvých mužných lýtkách...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 17:06
- Nahlásit
ola
no jo, ale vzdyt to je k tematu. pricinou spaleni je vysoka teplota, ktera vznika zapalovanim lytek vlivem nastavajiciho jara a tim padem vsech prichozich pudu spolu v kombinaci s mensim poctem a kratsi delkou vrstev obleceni, ktere si na sebe navleka opacne pohlavi ....
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 17:56
- Nahlásit
Jirikovo Jsem se opět zasmála .......
U nás je leden/prosinec už tak strašně dlouho,že,,,,,,,,Asi si sbalím sakypaky a upaluju někde do tepla
Slyšela jsem,že "jaro" by mělo přicházet kolem 20-25.3. - má být celých 10 a až dokonce 11 stupínků
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 17:57
- Nahlásit
Klárča
10 a až dokonce 11 stupínků
ale stejne, 12 stupnu je 12 stupnu a nejlepsich 12 stupnu je vzdycky v Plzni ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 19:13
- Nahlásit
Jirikovo
mno ale to s dá i někde v Praze ne????
a btw:JARO bych mooc nutně potřebovala,už mi zimou kulhá pes
|
bord
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 06:59
- Nahlásit
Jaro má i své záludné stránky,např.povodně ( komu by se líbil poetický hukot jezu,když mu pod ním plave chata ),dál jsou to různí ouchylové,když se oteplí,rázem začnou vystrkovat růžky (kolikrát i ledasco jiného),olámané větve kočiček,pod nimi umírající včelky hlady,no a když k tomu přičtu navíc smrad v MHD ze spálených chlupů..kdo se ještě těší na jaro??
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 07:22
- Nahlásit
bord
Jáááááááááááááááá. Chci jaro a to hned!!!! Čokl si chrápe ve vyhřátém pelíšku a já musím v třeskuté zimě (-8°C) a nekřesťanské hodině (4:20) z pelechu a vydělávat mu na kostičky. Copak je to lidské?
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 07:33
- Nahlásit
já chci taky jaro.....na zahrádce nám už nám ze zbytků sněhu vylezly sněženky a bledule...o víkendu to všechno opět zavál sníh Jsem zvědavá, jestli to ty chudinky přežijou....
Naši psi ráno nechtějí ani vylézt z baráku, dokonce ani ten nejchlupatější by se radši spíš počural než by šel byť jen na vteřinu ven
Podle meteorologů (aspoň co jsem slyšela dlouhodobou předpověď) by mělo být takhle hnusně ještě celý březen.....Takže to znamená, že pomalu žádné jaro nebude a bude pak hned léto......Já miluju z celého roku jaro nejvíc - kvete nejvíc kytiček, všude jsou mláďátka.....
ale o tom si můžu tak akorát nechat asi letos zdát....
Někde jsem četla, že to globální oteplování má paradoxně vliv na to, že během několika dalších let či desetiletí by mohla přijít další doba ledová a to beze srandy.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 19:36
- Nahlásit
Jirikovo
ale když bych se vrátila k tvým ohořelým chlupům na lýtkách... zkusím to doporučit kamarádům (cyklistům). ti musí mít v sezóně hladký nožky, tak se jim možná zlepšovák s autobusem zalíbí... kdo ví...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 20:34
- Nahlásit
Evik
hele nestraš..doba ledová nééééééé..i když jak říkal pan Huml"doba ledová je doba ledová"
chci jaro a chci ho včera.....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 21:34
- Nahlásit
já se včera vrátila z Itálie, tam je 20 stupňů. bylo tam neskutečně.Dneska ráno jsem se probudila a na teploměru -16. myslela jsem, že mě trefí šlak. Já chci zpátky do Říma. Hele Barča neslibovala si tak náhodou, že bude jaro na tvé narozeniny (21.2.)? Někde se ti to vymklo z rukou
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:12
- Nahlásit
jak jsem dneska ráno vylezla z baráku, okamžitě mě napadlo tohle:
"tak nám snížek napad zas,
bílá zmrzlá voda,
i náš pes se raděj as
do pelíšku schová.
Venku mrzne až to praští,
všude hrozná kosa,
lépe zůstat v teplíčku,
nevystrčit nosa."
ale ještě kdyby to tak šlo.....já už fakt tu zimu nechciííííí
|
Malina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:40
- Nahlásit
koukam, ze jsme na tom vsichni stejne. uz jsem si myslela, ze mame to nejhorsi za sebou a dnes rano vyjdu z domu a neverim svym vlastnim ocim, snezi, uz zas, kleju potichu, jdu dal, malem hodim drzku neb pres ten snih neni videt led, kleju dal, a klidne ted nahlas...uz me to pekne sere!!!!
davam tomu 14 dni a pak podam stiznost, jen nevim kam
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:41
- Nahlásit
bord
|
Malina
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 13:56
- Nahlásit
tak si to tu procitam a je dobre, ze jsme neztratili smysl pro humor. Jedine co me uklidnuje, ze kdyz vyjdu ven a jsem nasrana jak pytel, tak muj pes sili radosti, neustale se v tom senhu vali, skace a pod, pohled na nej mi vzdycky zvedne naladu. Co me ji ale ihned zase zkoli je fakt, ze az se konecne dockame, bude tady metr blata a budem chodit domu zasrani jak prasata. jelikoz mam psa doma a neni moc malinky, je to docela pritez - to bahno.... no myslim, ze bychom meli hledat rovnou leto
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2006 15:29
- Nahlásit
Malina
no a co myslíš, že dělám každej den? vytírám, vytírám, vytírám, až mi z toho hrabe Obzvlášť náš prostřední pejsa - to je prase největší....ten se v tom blátě i s oblibou válí a udělá to většinou takřka hned poté, co mu pracně vyčešu zaschlé bahno z kožichu....(koupat ho můžu akorát když je teplo - venku na zahradě (do sprcháče doma by se mi jaksi nevešel)
prostě už jsem taky sprostá a ta zima střídající se bahno a sníh a jiné sračky už mi vážně děsně se....štvou
|