Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / psi z Nové Paky
Autor Zpráva
jindriska
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2006 21:27
- Nahlásit

Ahoj, nemáte někdo nějaké informace ohledně pejsků z Nové Paky, kde paní Šolcové vlastnící útulek pro pejsky, spadla střecha pod tíhou sněhu, následně i baráček a snad cca 26 psů se tímto stalo bezprizorních. Město prý chtělo psy utratit a teď jsou v péči blízkých útulků. Děkuji, měla jsem zato, že je město povinné se o psy postarat.

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:37
- Nahlásit

jindriska
Ano, prevoz do jinych utulku tento tyden organizuje pan Horacek z Krupky, spojila jsem se s nim a nabidla par mist pro psy v Malem Jenikove a vytvoreni stranek pro ty psy. prijal to, s Jenikovem se spojil, fotky doda, az bude mit cas, jakmile to bude, hodim to sem. Tel na pana Ing. Horacka je 602 441 100, kdyby nekdo chtel nabidnout docasne ubytovani psu.

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:41
- Nahlásit

Jinak ještě dodatek:
že v Nové Pace se o umísťování svých psů starají velmi dobře a že tu je reálný předpoklad, že vám žádný pes nezůstane trvale na krku.

jindriska
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 13:54
- Nahlásit

děkuji za zprávy, už jsem taky něco zjistila. Pomáhám v kočičím mikroazylu paní Kopáčové a je dojednáno s paní Novákovou Vendulou, že si vezmeme dva pejsky, ovšem je tam ta podmínka, že musí snášet kočky. Jinak jsem obdržela wordovský dokument s nabídkou pejsků (foto+popisek), posílám kam se dá. Je super, že jim vytvoříš stránky. Ještě jednou dík. Nemám Ti to někam poslat?

dejavu
Člen
# Zasláno: 27 Úno 2006 13:55
- Nahlásit

jindriska
to budu moc rada, posli na maila, ano? dana@dreamworx.cz

jindriska
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2006 11:48
- Nahlásit

kdyby měl někdo zájem se na pejsky podívat, zašlu emailem.

dejavu
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 20:09
- Nahlásit

tak, udelala jsem pejskum z Paky web, takovej narychlo, ale nabidka psiku tam je, takze kdo chcete pomoci, mate ho k dispozici http://www.utuleknovapaka.estranky.cz

Vendula Nováková
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2006 21:04 - Změnil/a: Vendula Nováková
- Nahlásit

Dobrý večer.
Tak už máme vše za sebou. Pejsci jsou rozvezeni do několika útulků a paní Šolcové zbyli 4, které si může nechat plus 2 pejsci, které (doufám) povezu paní Kopáčové. Paní Dana nám vytvořila naprosto výborné stránky, díky kterým se konečně budeme moci prezentovat na internetu a lépe umisťovat pejsky ze záchytné stanice v Nové Pace. V nejbližší době se budeme snažit o rozšíření záchytné stanice na menší útulek, ve kterém by se o pejsky starala paní Šolcová, snad to vyjde. A když jo, tak bych se pokusila, alespoň ty pejsky, kteří jí chybí nejvíce, zase vrátit zpět do N.P. Všem moc děkuji za pomoc!!!
P.S. nabídka pejsků, která zde koluje, je stále aktuální, avšak už pejsci nejsou u nás. Kdyby ale někdo o některého pejska měl zájem, ráda mu sdělím, kde se pejsek nachází.
Vendula Nováková, Nová Paka

jindriska
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 08:39
- Nahlásit

dejavu
chci Ti vyjádřit velké díky za tvou pomoc pejskům, stránky se mi moc líbí.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 08:45
- Nahlásit

jindriska
neni zac, rada jsem pomohla, doufam, ze to k necemu bude a podari se diky nim umistit nejaky pes. Pokud je jeste na fotkach nejaky rozvezeny pes do jinych utulku, poslete mi ho a ja ho tam hodim

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2006 12:32
- Nahlásit

Sloucim ty psy od jindrisky i Venduly na ten web a u psu, co jsou v jinych utulcich, oznacim, kde se nachazeji.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání