| Autor |
Zpráva |
Shadow
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 18:02
- Nahlásit
Tak dneska jsme byli s malou poprvý na horách je to od nás za humny jen tak projít se byli jsem tam za kamarádama. Tak se tam s ní procházim kolem sjezdovky nadšeně pobíhá a je v pohodě no tak jsme zašli k takovýmu posezení jak je vždycky u vleku už tam byli naši a známí. No tak tam povidáme, Charlina poslušně sedí kousek zamnou ( je na vodítku), a najednou se na ní otočím a u ní sedí nějakej chlap a cpe do ní salám. Jak vidí, že jsme si ho už všimli tak sladkým hláskem povidá no vždyť má hlad. Jo skousla bych to kdyby přišel a řekl dobrý den máte pěkný štěňe mohl bych mu na seznámení dát trochu salámu?? Ne on příde jak tichej prd ani nepozdraví a začne jí dávat salám. Co kdyby pejsa byla nemocná nebo by trpěla na nějakou alergii?? Nebo co kdyby to byl nějakej kretén a chtěl by jí otrávit? No nic dneska Vám můžou zabít psa co sedí metr za váma. Tak si dávejte majzla. Možná to trošku přehánim ale fakt mě to naštvalo kdyby aspoň ta slušnost tak nemám nic proti, nepatřim mezi ty lidi co nikomu nedovolej pohladit svýho psa, když vidim ty zářivý očíčka malejch dětí a když vidim jak se stydí zeptat tak jim řeknu ať si jsou pohladit,je to i pro dobro pejsy, že se seznamuje, ale tohle?? Stalo se vám to??? Shadow
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 18:13
- Nahlásit
No já mám psa na očích,takže se mi to nestalo.To jsi necítila pohyb toho vodítka?
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 18:14
- Nahlásit
Shadow
Jo jo stalo. Z toho plyne jen jedno jediné poučení.Nesmíme se snažit naivně měnit svět, ale bohužel musíme mít pořád svého psa pod kontrolou a to i když je jen 1m od nás.Těžko se zlobit na lidi a svět kolem nás, ten nezměníš, ale jeho dopady na tvého psa máš plně v rukou. Buď ráda, že to byl jen ten saám a pesu zdravou, která to přežije.Protože chybami se člověk pořád učí.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 18:45
- Nahlásit
Endy
fakt ne tak ona celou dobu seděla, ale fakt to byla jen minuta co seděla zamnou, a ani se nehnula když ten člověk přišel.
dorfa
jo jo máš praudu je to velký ponaučení asi jsem moc blbá, ale v tu chvíli by mě ani ve snu nenapadlo, že by se tohle mohlo stát.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 18:47
- Nahlásit
Shadow
Mě se stalo něco podobnýho. Když byl pesan ještě sťěně, tak jsem s ním jela busem a nějakej dědek vytáhl z tašky kus buřta, a začal mu to cpát. Taky jsem nevěřícně zírala a pán mě uzemnil, že je chudák tak hubenej a má určitě hlad. Jo, hubenej tenkrát byl, ale proto, že měl týden pěknou laxírku a byl na dietě.
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 18:53
- Nahlásit
redhead
jo jo taky dobrý, ty lidi si to asi neuvědomujou, že i když nechtěj tak můžou tomu zvířeti ublížit.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:03 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Shadow
Mne sa to stalo tiez, okoloiduca pani, mu z vacku zacala hadzat granule!!! Krmieva tak svojho psa pocas prechadzky, aby neusiel... Tiez bez opytania a ja som bola zarazena, nevedela som, co povedat, pani mala asi 65 rokov, ale to ju neospravedlnuje.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:13
- Nahlásit
No jo, lidi jsou dneska odrzlý jak lázeňský veverky. Já bych si nedovolila krmit cizího psa, ale dúchodci to viděj jinak
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:20
- Nahlásit
Shadow
Mně se tohle nestalo a asi ani nestane už proto, že psice cizí chlapy prostě nemusí (zvláštní je, že duchodci ji nevadí), takže bych ji měla hned ještě blíž u sebe nebo by po něm štěkla...
Ale stalo se mi, že mi na ulici nákej pán pro ni nacpal granule, že prej to má pro svýho psa a tak... Bylo to pár granulek, ale stejně jsem měla strach jí to dát, protože co kdyby to fakt bylo otrávený (já vim, je to ulítlý ), přece jen on u sebe zrovna toho psa neměl, tak radši psice dostala svoje odměny a granulky putovaly do koše... Už několikrát mě totiž kdosi říkal, že se tady tráví psi (i když nikoho, komu by psa otrávili neznám...)
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:29
- Nahlásit
Eimy
jo to ti věřim já bych taky měla strach lidi jsou svině. No právě že ona je taky trošku ustrašená, ale ješte je to taková ťuňťa, že když viděla salám tak šla , dřepl si, prostě ji s úsměvem cpal salám, prostě pohoda, klídek, tabáček. Nedochází . No je to pro všechny ponaučení,
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:29
- Nahlásit
redhead
to je jako bych já krmila cizího důchodce bo dítě
já nesnáším když mi někdo krmí psa..doufám že štěndo od malinka vycepuju aby důchodci čuměli že nesmí prostě....
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:38
- Nahlásit
sarax
někdy to zkus přijít v tramvaji k duchodci a říkat mu:"Jééé, yv vypadáte nákej hubenej, tady si vemte rohlík a nechcete ještě namazat chleba s máslem? " docela by mě zajímaly reakce lidí
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:10
- Nahlásit
Některý lidi si myslí, že psi jsou jako holubi, a že jim múžou ládovat všechny zbytky. Múj pes je bufeťák, tak musím být jak ostříž, jestli si zas na něčem nepochutnává
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:14
- Nahlásit
redhead
Já myslím, že na mého bufeťáka tady nikdo nemá. Schválně komu tady pes žere i citróny?
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:16
- Nahlásit
dorfa
ty jo citrony?? No moje taky sežere všechno, ale citrony bych do ni nenarvala
|
cézinka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:16
- Nahlásit
mě už se to taky několikrát stalo, když byl pejsek ještě štěně. Taky mi ho chlap nacpal kusem kabanosu, pes to jak ho znám zhltnul a pak jsem se divila když mi na koberec vyzvracel kusy kabanosu. Teď už si k němu naštěstí cizí lidi netroufnou přijít, protože trošku povyrostl a mají z něj spíš strach
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:17
- Nahlásit
dorfa
Tak k citrónúm jsme se ještě nedopracovali, ale pejsek se zaměřuje spíš na odpadky všecho druhu. Nedávno sežral knoflíky z polštáře, včera mu viselo z tlamy hovínko a dneska si našel nějaké kosti.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:18
- Nahlásit
redhead
to je na draka..kámoš má amstafku a ta si nevezme od nikoho nic...bože jak já mu závidím
Eimy
mno pokud bychom se domluvili ve víc lidech,pak bych toto udělala..průzkum reakcí důchodců v MHD
dorfa
mno citrony nám nežere...vystačí si s hroznovým vínem,který zobe v zelenině s přepravky..
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:20
- Nahlásit
Jednou jsem procházela kolem lavečky, na které seděl nějaký bezdomovec a cpal se nějakou klobásou. Jak nás viděl, kousek ukousl a hodil před psa se slovy: žer, psisko! Jen tak tak jsem stihla psa od toho odtrhnout a řekla jsem mu FUJ, nesmíš. Ten bezďák jak to slyšel, začal řvát, že co dělám fajnovku, jestli mi něco vadí a tak .. no pak jsem se ohlídla a on si ten kousek šel zvednout a snědl to. Fakt síla.
|
cézinka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:21
- Nahlásit
ten můj hafik je bufeťák, ale mysím doopravdy. ze všeho nejradši má už napůl shnilý jídlo, který najde třeba u popelnic nebo pod keřem. Nedávno našel konzervu od sardinek pohozenou někde u cesty a než jsem si všimla, že už nečůrá tak si na ní pochutnával...nikdy nevím jestli mu mám dát na zadek nebo se smát...
|
cézinka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:24
- Nahlásit
sarax
hele to s těma důchodcema je fakt dobrý...
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:25
- Nahlásit
Břetislava
Bezdomáči psy ládujou tím, co najdou a nějaký granule, to jim nic neříká. Jenže ty prasárny tomu našemu nejvíc chutnaj sarax
Taky závidím. Ale je dobrý, že pes narostl do obřích rozměrú a moc lidí si netroufne
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:30
- Nahlásit
redhead
si myslím že na drobečka jeho vzhledu by si měli dát bacha...já se už tak hrozně těším,až si bobulku dovezeme domů
ještě 5 a 1/2 týdne stříhám metr ode dne kdy se narodila...
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:34
- Nahlásit
U nás je největší psí bufet na travnaté ploše podél paneláků.Lidi jsou neskutečný prasata a vyhazují z oken co jim odpadne doma od huby. Minule si vítězoslavně čubina nesla steak velký tak 20 x 20cm. Protože máme povel fuj opravdu dobře zažitý, tak mi ho tedy plivla pod nohy, ale ten steak byl, že bych si ho hned s chutí dala. Dlouho mi pak vrtalo hlavou proč někdo vyhodí z okna orestované, šťavnaté maso jak z luxusní restaurace. Možná že to byla návnada s jedem právě na psy. No od té doby to tam pesa musí vždy pořádně prověřit co kdyby tam zase byl.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:36
- Nahlásit
dorfa
no to u nás též...šikovní pesani najdou chléb,maso,konzervy,krabice od mléka a tak.....fakt jsou lidi prasata,já mám depku,když mi zdrhne pes,že se vydělal za rohem a já to teda neuklidím,a oni všechno rovnou z okna..
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:38
- Nahlásit
dorfa
U nás na sídlišti si taky připadám jak na smeťáku. Včera večer jsme měli přímo před vchodem parádně nablito, tak jsem to vzala obloukem, aby to pesan nezačal náhodou zkoumat. Je fakt, že se pod okny paneláku dá najít všechno možný
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:40
- Nahlásit
sarax
Já se tak těšila, až pes vyroste, že ho lidi přestanou otravovat! Když byl malej a nechala jsem ho třeba na chviličku před krámem, tak jsem měla takový trauma, že ho někdo ukradne, že jsem předbíhala fronty
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 20:57
- Nahlásit
sarax
Já bych do toho šla ted jen dke to uskutečnit?
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 21:15
- Nahlásit
sarax
Eimy,
jo to jsem zvědavá chtělo by to kameru a nahrávat reakce
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 21:17