| Autor |
Zpráva |
Chiqui
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:00
- Nahlásit
Co vy nato?
http://sweb.cz/dphudcove/
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:03 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
napsaná jedna blbost za druhou, něco tak hysterickýho už jsem dlouho nečetla...
škoda, že tam není kontakt na autora
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:10
- Nahlásit
no to je kravina já bych tu kr..u zastřelila .....pokud to není foor tak je to dost blbý...mno autor bude dle názvu nějaká hudcová nebo hudec...ale fakt se pokusím zjistit kdo vlastní tenhle webovej prostor....nebo vyplníme přihlášku a do kolonky nebezpečný zvíře napíšeme třeba křečka
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:17 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
HudcovaJitka@seznam.cz stačilo to vyplnit a hupslo mi to tam samo
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:33
- Nahlásit
Bože, ta je ale blbá!!! Hned jí něco napíšu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:37
- Nahlásit
Eimy
ehm..sem se bála sse tam jen mrknout víc taky jí jdu napsat
|
viky
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:39
- Nahlásit
paneboze, to ma byt mysleno doopravdy _ jak muze byt nekdo takhle blbej
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:46
- Nahlásit
už jsem jí napsala ...babě jedný
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:52
- Nahlásit
Slouží to jedině k tomu,aby se pejskaři nakrkli a snížili se k nepěknému chování.Vybodněte se na ní.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:53
- Nahlásit
Endy
já byla velmi slušná,upozornila jsem jí že nějaký omezenec zneužil její mailovou adresu pro velmi stupidní petici,která není ničím podložena než blábolama v bulváru
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:53
- Nahlásit
Endy
chystám se jí něco napsat, ale slušně koneckonců na takový věci se vždycky snažím reagovat slušně
|
Joker
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:56
- Nahlásit
A přitom nejvíc pokousání z velkých plemen je od NO
|
viky
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:57
- Nahlásit
tak to me tak vytocila, ze jsem se zas az tak uplne neovladla
|
ati
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 16:58
- Nahlásit
Eimy
před časem jsem tento canc našla v knize hostů na mých stránkách. Zase nějeký blbý vtip
|
bord
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 17:48
- Nahlásit
To snad nemůže být myšleno vážně totální kravina
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 18:32
- Nahlásit
Že je autorka trochu hysterická je poznat na první pohled. Tady asi moc příznivců nenajde ale obávám se že jinak o podpisy mít nouzi nebude. V jedné věci má totiž ta hysterka pravdu, některá plemena psů v rukou neoprávněné osoby se skutečně mohou stát velmi nebezpečná a to nejen pro lidi, ale i pro ostatní psy. U nás už jeden velmi agresivní pitbul nejdříve zranil několik psů a nakonec zabil malého pejska 80. letému důchodci na večerní procházce a toho důchodce pokousal tak, že ho sám majitel pitbula musel odvést do nemocnice. Naštěstí už se i se svým psem odstěhoval, ale věřte že někteří lidi by si skutečně psa pořizovat neměli. Ale je zajímavé, že tito pitomci si vždy pořídí jedno z těchto plemen: pitbul, rotvajler nebo NO. Vždy to bude plemeno, které už od pohledu bude budit respekt. V jejich vlastnictví krysaříka určitě nenajdete.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 19:01
- Nahlásit
Autorka by měla vrátit státu peníze, které věnoval do jejího vzdělávání. Tak krátký text a tolik hrubých gramatických chyb... nenapíšeme petici?
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 19:15
- Nahlásit
gabifi
Jo hrubek tam bylo opravdu dost a to jsem dobrá,že jsem si jich všimla. Je mi totiž 12.
No ale ta baba musela být dobře prdlá,či střelená,zoufalá,nenormální,škublá,zdrogovaná narkomanka,idiot,pako,kráva,prostě nekynolog.
Jdu jí napsat velmi "slušnou" zprávu,baba jedna....Sa bude divit.....
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 19:18
- Nahlásit
Jééé,já jí vyplním petici a napíšu do kolonky nebezpečná rasa: "Neexistuje,existují pouze nenormální a podle vašeho výzoru šílení zoufalci jako jste vy."
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 19:24
- Nahlásit
Jéééj,já ji to asi napsala moc drsně....Tak jí patří....Napsal to tu někdo maličko sprostě?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 19:31
- Nahlásit
Klárča
mno ani ne,ale myslím že na škodu to není.....takový baby zavřít
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 19:59
- Nahlásit
Klárča
Nic si z toho, nedělej, taky jsem se neovládla....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 20:00
- Nahlásit
Mne zarazilo, že se rozčiluje nad tím, že její 6 letá vnučka nemůže sama ven. To je snad sakra správně, že takhle malé dítě nebude na ulici samo!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 20:08
- Nahlásit
gabifi
na ulici jasně..ale mý děti chodily samy ven menší..na sídláku před dům a já hrozná matka nepamatovala na ty šelmy co čekají za rohem a chtějí je sežrat zkrátka paní je úplná ....a lituju že z vnučky vychová člověka co se bude bát psů a možná bude po bábě maličko pokřivenej
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 20:28
- Nahlásit
Klárča
a pak neměla být včera ve zprávách reportáž, jak máme sprostě se vyjadřující mládež
|
evina
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 21:10
- Nahlásit
tady je mail té hysterky: HudcovaJitka@seznam.cz
|
evina
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 21:12
- Nahlásit
už koukám,že mail víte(čtu opožděně a ještě naštvaná)Já jí napsala na petici do kolonky-nebezpečné plemeno,že nebezpečná je ona se svými názory!!!
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2006 21:14
- Nahlásit
zuzka
Jéj,to jsem viděla,slabota Oni myslí,že asi nedokážem říkat něco horšího než: "kráva,hustý,vůl" Nechápou,neva.
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2006 14:50
- Nahlásit
Tohle je na netu už přes dva roky,v roce 2004 se to probíralo na mujpes,tenkrát jsem stejně jako spousta dalších psala té osobě meil,kde jsem naprosto slušně poukazovala na zcestnost jejich názorů,psala jsem ji o psech ,kteří pracují jako canisterapeutičtí pomocníci,o psech pro postižené,či pro slepce.Jako odpověď mi přišel meil plný urážek,sprostých slov a výhrůžek.Mám pocit,že dokonce to někdo předával policii,protože mu ta paní odpověděla velmi hrubě.Jak to dopadlo nevím,měla jsem za to,že tenhle panflet už na netu není.Ale vzhledem k tomu,že se tím nikdo za celou dobu nezabýval,je celkem jasné,jak úspěšná její petice byla.Navíc tenkrát se dali nalést na netu ještě další velmi "zajmavé " články od této autorky,ty už naprosto jasně svědčily o jejím duševním zdraví.Možná odkazy ještě najdu,mrknu,jestli to na netu ještě je.
Takže pokud jste ji psal někdo meil,připravte se na opravdu "inteligentní"odpověď.Jinak ji prosím ignorujte,jde ji především o to,aby co nejvíc pejskařů naštvala a mohla se hádat.
|
kejta
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2006 16:21
- Nahlásit
Až jí budete někdo psát, tak jí prosím doporučte nějaké to vyšetření u odborníků. Fakt bych se velice ráda setkala s jejím potomstvem. Obávám se, že to budou také pěkní labilové, taky co jinýho mohla tahle Milka vychovat.
|