| Autor |
Zpráva |
Zet
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:35
- Nahlásit
Pejskaři, chodíte do divadla? Já jsem nedávno doháněla základní divadelní a kynologickou neznalost a zašla do divadla Ungelt na Sylvii, což je milá komedie o vztahu člověka a psa. Myslím, že vám ji mohu s čistým svědomím doporučit. http://www.divadloungelt.cz/sylvie.html
Znáte ještě nějakou jinou divadelní hru, která by se týkala psů?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:40
- Nahlásit
Zet
To je hezké....o Sylvii....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 12:54
- Nahlásit
Zet
bohužel neznám, ale jen mi to nedá to sem nenapsat... ...mám fenku z ch.s. z Ungeltu
no nic, tak to byla jen taková nepodstatná vsuvka
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 14:00
- Nahlásit
Tu divadelní hru sice neznám, ale moc se mi v tom povídání různých herců o svých miláčcích líbí věta Oldy Víznera ""Nejlepší člověk je pes." Všimněte si, že to platí i naopak." To naprosto přesně vystihuje i to, co cítím já.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 16:22 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Sylvii jsem viděla taky - můžu jenom doporučit - válela jsem se smíchy
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 17:22 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
A to jste neviděli umělecky zpracovanou poslušnost dle zkoušky ZVV1! Několikrát jsem ji shlédla v rámci autorského čtení v Praze v Řetízku a jelikož autor je kromě psavce také dobrý kynolog, to provedení je bomba. Každý kynolog ví, o co jde a puká smíchy. Ale zajímavé je, že i laické obecenstvo se může potrhat, byť vůbec nemůže tušit, o čem jsou pocity psovoda při zkoušce pod bedlivým dozorem rozhodčího....
Pro Denisu: Jo, mluvím o Staníkovi, je to jedna z jeho nejúspěšnějších povídek).
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2006 08:08
- Nahlásit
Markét
jo, ahá! tak to bych si ráda někdy poslechla... až bude mít zase někdy čtení, tak mi/nám na boxerech dej vědět!
|