| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 08:58
- Nahlásit
Tak jsem zpět z 2,5 metrových sněhových závějí a krásných vrcholků Beskydského pohoří.
Zatímco svého štěka jsem nechala v Brně, bavila jsem se s kamarádovým BSP. Je to totálně úplně nejčištěji čistý Bernský salašnický, ukázkový kousek, ale staří mrazem ošlehaní horalové dospěli k závěru, že je to "Bernartýn miešány". Pokoušela jsem se je vyvést z omylu, že to určitě není kříženec bernardýna, bo to by musel mít na krku soudek s rumem (genetický vliv bernardýna), což nemá, tudíž nemá s bernardýnem nic společného. Nevěřil mi.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:13
- Nahlásit
Garfield
cele to toiz vzniklo tim, ze neznas puvodni historii. tento pes samozrejme nosil celou dobu soudek s rumem a lze predpokladat, ze ted ho nosi uz zase, ale jelikoz vsichni vedeli, ze tam prijedes ty, byl mu soudek z preventivnich duvodu odebran, cimz ti byla zachranena jatra ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:17
- Nahlásit
Jirikovo
Neboť je to Garfieldův nepokrevní bratranec a vyrůstají spolu od batolecích dní (Garfield je o měsíc starší), tak vím naprosto jistě, že soudek nikdy nenosil a že bernardýní krev v něm nekoluje.
Přičemž můžeš být naprosto klidný, neboť velkou zlatavou láhev s kormidlem jsem nosila téměř všude u sebe já a jen na málokoho zlatavý mok zbyl.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 09:23
- Nahlásit
Garfield
z vyse uvedenych tvych dvou prispevku, zejmena z vet:
to by musel mít na krku soudek s rumem (genetický vliv bernardýna),
a z
velkou zlatavou láhev s kormidlem jsem nosila téměř všude u sebe já
zcela jednoznacne vyplyva za pouziti normalni a zakladni logiky, ze v tve krvi koluji jiste geny z bernardyna ....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 10:54
- Nahlásit
Mám fenku berňáka, a s tím, že lidi, když nás potkali venku se štěndem, jásali a vykřikovali "Jéé, to je Beethoven" popřípadě "to je krásnej malej bernardýn" mám bohaté zkušenosti ... a to nám ani nevyčuhovala z batohu flaška s rumíkem ...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2006 13:34
- Nahlásit
Garfield
kde jsi byla v Beskydech?
|