| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Úno 2006 21:02
- Nahlásit
Sendy
myslím že to bylo světlem..oči má dobrý..na zákal je mladá...
ati
padli..láska na první pohled...teď mu ještě sehnat tu slečnu aby byli komplet a mám pro letošek splněno
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 17:44 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
sarax
ta je opravdu nádherná , blahopřeju .....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 18:46
- Nahlásit
wensday
co mě..hlavně kamarádovi..snad bude tak úapěšnej i dál
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:11
- Nahlásit
Tak to má určitě lepší, než tu, co jsem ti cpala
nabízím australského honáckého psa menšího vzrůstu...mysleli jsme, že je křižovatka, po prostudování standardu jsme došli k jinému názoru.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:25
- Nahlásit
Mucholabka
no je spokojenej a ona vypadá štastně tak snad to byl dobrej výběr pro oba...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 19:34
- Nahlásit
sarax
SUPER!!!!
Jsem moc rada, a preju obema moc stesti!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 21:55
- Nahlásit
wami
tobě ještě jednou dík za hledání..tuhle feňuli jsi mi ukázala ty a Mucholabka a je doma,prej napaná a chystá se akorát ven..já si to vzala za svý a kamaráda vychovávám ,aby to zvládnul..jeho první příkaz s otazníkem na konci byl mooooc pěknej
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 22:07
- Nahlásit
sarax
To jsem moc rada...
Jen je vychovavej pekne oba, ja jim to stesticko strasne moc preju...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 22:10
- Nahlásit
wami
mno ještě mu sehnat tu holku,sem myslela že se mi nějaká z Prahy ozve ,která mu pomůže...
|
kac
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 08:24
- Nahlásit
Sarax : Ta je opravdu moc krásná ! Je krásný, že jste jí umožnili nový život.. Mám vélikou radost a gratuluju!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 08:42
- Nahlásit
Nevite nahodou o nekom, kdo by si vzal asi 1-1,5 roku stareho pejska NO, znakac, moc pekny. Nasli jsme ho v patek u dalnice, zmatene pobihat, je hodne zanedbany a bojacny, ale kdyz se s nim bude hezky zachazet, tak bude zase rychle v pohode. S nama si zacal uz i hrat, je nekonfliktni i co se tyce psu, spise se podrizuje.
Bohuzel nemuzeme si ho nechat, tak se snazim najit mu nove paniky.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 15:24
- Nahlásit
kac
děkujeme..dneska hlídám,leží mi tu a žužlá ruku
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 16:55
- Nahlásit
viky
To je hezký, že jste se ho dočasně ujali, ale co když ho někdo hledá? Dali jste to vědět do útulku, policii nebo třeba někam na web (nalezenci)?
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 17:25
- Nahlásit
viky
Nemá náhodou tetování nebo čip? Souhlasím s RoSa, co když pejska někdo hledá. Nevím, co popisuješ slovem "zanedbaný", ale pokud to znamená, že je špinavý a pohublý, tak to opravdu může být jen ztracený pes. Jestli trošku sleduješ hledání Sanča v Brně, ten asi momentálně taky nebude vypadat jako opečovávaný pes.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 07:22
- Nahlásit
Nema tetovani ani cip, to vsechno jsem zjistovala hned jak jsme ho privezli domu.Byli jsme s nim u veta. Dali jsem vedet na veterinu i policii. V nasem okoli utulky nejsou nejblizsi je v Brne 30km. Nevim, ale pejsek behal po dalnici ( neni to prvni pripad, kdy se tam nasel vyhozeny pes ). Je bojacny, boji se jakychkoliv vrat, proste za vrata se boji vejit, boji se zvyseneho hlasu, prudkeho pohybu, nevim takto se nechova pes, ktery byl do ted relativne v pohode.
Par takovych nalezencu uz jsme na cvicaku meli ( mame takovou umluvu z obci, davaji k nam nalezene pejsky do doby nez se najde panicek, kdyz se nenajde davaji je do utulku ).Verte, ze byl hlavne v chovani pejsku velky rozdil mezi temi zabehnutymi a vyhozenymi.
Lumpika ( tak jsem ho zatim pojmenovali ) jsem vycesala teda snazila jsem se( nebyl na to vubec zvykli ) , nakrmila a ted je tak nejak v pohode.
Nevim mozna se zabehl, ale prisahala bych, ze lehky zivot nemel, je to mladoch casem se to spravi, ale nerada bych ho davala do spatnych podminek byt treba puvodnimu majiteli.
No a taky se mi moc nezda, ze by se zabehl na dalnici ?
Fakt nevim.
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2006 09:27
- Nahlásit
Na tu dálnici mohl klidně doběhnout odjinud, třeba za autem. To chování může být taky ovlivněno několika dny venku - lidé dovedou být na "toulavého" psa zlí, zvlášť, když je moc důvěřivý.
Ale celkově, jak to popisuješ, to opravdu nevypadá na ztraceného psa. Navíc, máš s nalezenci zkušenosti, takže nejspíš i dobrý odhad. Takže přeji Lumpíkovi co nejdříve báječné páníčky.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 08:20 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Všem
Jak nekteri mozna vite, mam velkou slabost pro "vlkoidni" pejsky... Momentalne opravdu nejsem v situaci, kdybych si mohla dovolit dalsi zvire, ted ani krecka...
Ale tahle fenka z olomouckeho utulku me strasne chytla za srdicko, kdybych mohla, vemu si ji hned, ale doufam, ze do leta (nez planuju dalsi zvire), tam nebude, ze si ji nekdo vezme driv... V roce je to jeste stenatko, pokud vite o nekom, kdo je na vlkousky, dejte mu o ni echo... Pisou tam sice, ze je to NO, nicmene podle me je to alespon z pulky CsV, aspon odhaduju podle toho, kolik uz jsem poznala krizencu cevecek, dala bych za to krk...
jméno: Nora (Brita)
plemeno: NO
věk: 8 mesicu
pohlaví: fena
odblešení: ano
odčervení:ano
očkování:28.2.2006
povaha: temperamentní
nález: 22.2.2006 Topolany uvázána u stromu s miskou a žrádlem
|
smilers
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 10:57
- Nahlásit
Nora má 8 měsíců, pokud si přečtete stránky olomouckého útulku a hlavně knihu návštěv budete vědět proč vím její opravdovej věk, napsal nám tam totiž anonym, který nám tvrdí pravé jméno Nory a i její datum, kdy má mít 8 měsíců. Ale že by napsal, kdo je, to ani ne, hůavně že pes byl uvázan u stromu:-/
|
wami
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:12
- Nahlásit
smilers
Knihu navstev jsem necetla...
Ani netusite, jak me stve, ze si ji nemuzu vzit...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:16
- Nahlásit
viky
Na www.nalezenci.cz někdo hledá ztraceného NO, ale kříženého. Nevím, kde jste našli toho "vašeho", tak tam jenom radši mrkni...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2006 11:58
- Nahlásit
ola
diky, divala jsem se, ale neni to on. Ten ''nas'' vypada jako typicky exterierak, ale neni tetovany, ani cipovany, tudiz bez PP. Dali jsme inzerat a uz se mi ozyvaji lidi, kteri by se ho radi ujali. Ale budu vybirat, nedam ho jen tak nekomu. Chtela bych aby se mel dobre.
|
LeJa
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 17:59
- Nahlásit
posílám odkaz na pěknou labradorku(Slovensko)
http://www.kszv.sk/sandy.php
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 20:01
- Nahlásit
tříměsíční štěně krémové barvy, v budoucnosti zřejmě středního vzrůstu, krátké srsti. Hodná fenečka, nepíská, nekňučí.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:13
- Nahlásit
Mucholabka
A fotku nemáš?, jestli je teda ještě volná?
|
tosca
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:08
- Nahlásit
Verca
Pokud vím, už je pryč, bylo to tohle:
http://pejsci.czechian.net/nabidka/stene.htm
|
leon
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 12:33
- Nahlásit
HLEDAJÍ SE NOVÍ PÁNÍČCI:
ATOS Svítící hvězda (CMKU/SP/5472/01)
Černý pětiletý šarpej s PP musel být vzhledem k nemoci majitele umístěn v útulku v Maršovicích u Benešova
telefon 317 744 394
http://www.volny.cz/marsovice.utulek/fotogalerie2. htm
Pejsek je umístěn v kotci a chřadne, nechce jíst, je vystresovaný. Vlivem stresu začal být agresivní na ošetřovatele.
Hledáme proto někoho, kdo pejskovi zajistí nový domov.
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2006 18:58
- Nahlásit
Zachraňte Maxe!!!
Psí útulek Malý Jeníkov daruje německého krátkosrstého ohaře. Maxovi je deset let, na svůj věk je vitální, hodný, temperamentní a zdravý. Nedávno mu náhle zemřela mladá panička, kterou měl moc rád a on musel do útulku. Netušil, že už ji nikdy neuvidí, a tak na ni čekal a čekal. Až po čase mu náhle došlo, že už se s ní nikdy víc nesetká. Od té doby jen chřadne, ztratil zájem dokonce i o fenky a jen leží a je apatický. Jediné, co by jej mohlo zachránit, je nový domov. Dáte mu někdo naději?
kontakt: Tel. 607 221 907; 606 856 483, e-mail: utulekjenikov@seznam.cz, http://www.utulekmalyjenikov.estranky.cz
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:35
- Nahlásit
Ahojky, nevíte o nějakém páníčkovi pro Maxe? Je nezbytné mu najít rychle nový domov, páníčka, ke kterému by mohl přilnout a najít tak ztracený smysl života. Jinak je nebezpečí, že to úplně vzdá a zemře... Jinak je to moc veselý pes, energický, aktivní a hodný. Jen potřebuje najít ztracený smysl života.
Kdybyste o někom věděli nebo si Maxe chtěli sami vzít, kontaktujte prosím Malý Jeníkov.
Díky moc.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 11:38
- Nahlásit
Kamca
o nikom pro Maxe nevím, aspoň posouvám... snad se brzy někdo najde, je to fešák...
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2006 16:34
- Nahlásit
Evik
o nikom pro Maxe nevím, aspoň posouvám... snad se brzy někdo najde, je to fešák...
díky, taky doufám, že si Maxe někdo co nejdřív osvojí. Byla by ho škoda..
|