Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / "Maliňáčkářům"
Autor Zpráva
LUCKA
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 11:39
- Nahlásit

Zdravím všechny, dneska jsem se ráno dozvěděla opravdu šokující zprávu.No ani nevím,jak o ní napsat...Snad jen si přečtěte úvod na mých stránkách www.sweb.cz/laretbo a to Vás pak nasměruje dále...Ostatním se to může zdát jako "nic",ale pro "maliňáčkáře" je to docela šok, nemyslíte? Hlavně, ať je to spravedlivé!

Joker
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 12:21
- Nahlásit

Docela sekec.
Co se stalo v Aue?

LUCKA
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 12:50
- Nahlásit

Joker
Víc nevím, vím jen to, co má Jitka na stránkách. Volal mě to dneska ráno Dušan. Sice mi říkal něco víc,ale já byla v šoku,takže docela si nic nepamatuju
Ale zjistím to...

Joker
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 12:58
- Nahlásit

No jestli to bylo nějaké nekorektní posuzování... Alespoň si dají ostatní pozor. Ještě, že nezakázali němcům taky startovat

LUCKA
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 13:46
- Nahlásit

To by němci ai nezvládli Ale stejně je to mazec...Zjistím,co se tam dělo...Ale co,ať je to jak chce, hlavně, že se s tím něco dělá!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 22:00
- Nahlásit

Potrebuji co nejrychleji najit domov pro fenu belgicaka - malinacka. Ma 4 roky, je kastrovana, ma zakladni poslusnost a je velice mila i k detem. Na druhou stranu ale dokaze za plotem i hlidat. Musim ji do konce unora udat. Segra nastoupila do nove prace a je tam od rana do vecera a ona je chudina cely dny sama. Nehodi se na vycvik, hrozne se boji strelby a taky revu letadel. Cislo pro zajemce : 776 011 547

LUCKA
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2006 23:02
- Nahlásit

ko4ka
Bohužel, o nikom nevím.Zkusím se ale poptat...Ale nic neslibuju.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání