Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Obrázky na mobil - můžete podpořit tyto stránky.
Autor Zpráva
Víťa
Administrátor
# Zasláno: 18 Úno 2006 00:21
- Nahlásit

Pokud chcete podpořit stránky Cz-pes.cz, přispět na jejich provoz a zároveň si udělat trošku radost, máte nyní možnost.
Z adresy http://mobil.cz-pes.cz si můžete na svůj telefon stáhnout melodie, loga, spořiče, tapety i nějakou tu java hru.
Obrázky psů můžete najít na adrese http://mobil.cz-pes.cz/obrazky/tapety/zviratka/psi /

Eimy
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 07:04
- Nahlásit

Víťa
Už jsem o tom přemýšlela, jenže mi nejde na mobilu nastavit wap, tak mám sestahováním čehokoliv problém Ale štve mě to, protože některý ty obrázky jsou fakt super...

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 14:25
- Nahlásit

ani mě to nejde,ale třeba je jiná možnost jak provoz těchto stránek podpořit?klidně bych to udělala,pokud existuje jiná forma

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 18 Úno 2006 17:39
- Nahlásit

ale třeba je jiná možnost jak provoz těchto stránek podpořit? klidně bych to udělala
To je problém mnoha stránek nejenom V ČR. Mají dostatek návštěvníků, ale není žádný jednoduchý způsob jak přeměnit počet návštěv na nějaký zisk. Stránky se zobrazují zadarmo a jediný způsob jak vydělávat je prodat nějakou reklamu, případně další služby - placený inzerát, nebo nějaká spolupráce za provizi.
České zákony Vám neumožní napsat na stránky "Pokud se Vám líbí tyto stránky, zašlete nějaký obnos na číslo účtu to a to..."
Systém mikroplateb u nás zarhla ČNB a žádný podobný způsob se zatím neobjevuje. Takže zatím je prodej reklamy tím nejlepším způsobem jak si vydělat alespoň na provoz stránek. To se těmto stránkám zatím naštěstí daří

Tyto stránky lze ale významně podpořit i jiným způsobem - podílet se budování kvalitního obsahu. Potřebovali bychom dostatek zapálených lidí, keří by dokázali např. zasvěceně psát o canisterapii, výcviku slepeckých psů, nebo třeba i o výživě psů, správné přípravě na výstavu a pod. Velmi by nás potěšily české překlady standardů a hlavně fotografií plemen, které dosud chybí v našem atlasu psů
a jistě by našlo dost další práce

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 19:28
- Nahlásit

Víťa
no to stojí,za úvahu...ale k uvedeným tématům mnoho nenabídnu...leda tak překlad standardu amstaffa
pokud ho najdu,nebo to klíďo přeložím znova..spíš mě zajímá další práce

wami
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 19:58
- Nahlásit

Víťa
Hele, jeste me napadla jedna vec... Co takhle nacpat reklamy vsude po diskuzaku s tim, ze pokud je clovek nechce, zaplati nejaky maly obnos za mesic treba pres sms... (Inspirovano z jineho serveru, kde to takhle funguje!)

Joker
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 20:08
- Nahlásit

wami
Že by HL?

wami
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 20:34
- Nahlásit

Joker
Bingo...

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 19 Úno 2006 00:11
- Nahlásit

wami
Co je HL?

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 00:15
- Nahlásit

Víťa
myslím že www.HOFYLAND.cz

wami
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 06:52
- Nahlásit

Víťa
Jo jo, sarax to napsala spravne, jde o hofyland...

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 11:34
- Nahlásit

wami
sem si to myslela čtu tě všude,ale moc tam nepíšu,spíš koukám

viveka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 11:45
- Nahlásit

Víťa
Víťo. Mám chromý mobil, který nepodporuje Wap. Podpořím tyto stránky, i když pošlu uvedenou sms "TMT 30524 9385" nezištně?

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 12:11
- Nahlásit

viveka
no vidíš,to je taky řešení poslat a je toi když nic nedojde,ale to by myslím nemělo vadit...

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 19 Úno 2006 15:09
- Nahlásit

i když pošlu uvedenou sms "TMT 30524 9385" nezištně?
To nevím, zkusím to sám na sobě a dám vědět, ale někdy to funguje tak, že si obrázek nebo melodii můžeš stáhnout i přes počítač, pošlou Ti totiž adresu SMSkou. No a do mobilu si pak už můžeš nahrát kdykoli.

viveka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 15:20
- Nahlásit

sarax
Jde ale o to, jestli i tak dorazí těch 50 Kč. Poslala jsem, a přišla mi taková divná sms, se kterou si můj mobil Siemens A52 nevěděl rady. Takže se něco asi stalo.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 15:25 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Víťa
a když budu chtít dát fotku do toho atlasu psů, jak to udělám?
a nebude vadit, že to není ten nejtypičtější představitel plemene? (dávala bych svého nebo nějakého z ciziny - nechce se mi dávat fotku některého z českých psů bez optání - i když kamarádky s velice typickým psem se zeptám)
a ještě - vadí fotka kupírovaného psa?

viveka
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 16:03
- Nahlásit

birma
Promiň, vím, že ta otázka je pro Víťu, ale dovoluji si říct svůj názor, že fotka kupírovaného psa v atlasu vadí. Jestli je totiž kupírování zakázané, tak zveřejněním v atlasu vlastně propaguješ zakázané praktiky.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 16:05
- Nahlásit

viveka
u mýho plemena je prostě problém, že kvalita nekupírovanejch zvířat u nás (a ani ve světě) není moc vysoká, takže buď jsou fotky méně kvalitních zvířat s ušima, nebo bomba psů bez uší....

birma
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 16:10
- Nahlásit

viveka
a kdyby mě nenapadlo, že by to mohlo vadit, tak bych se neptala...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání