Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Útulek v Libčevsi
Autor Zpráva
Kajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 17:22
- Nahlásit

Nevíte někdo jaké poměry panují v tomto útulku? Nechtějí prý ani finanční pomoc ani pomoc např.formou úklidu (zřejmě aby nikdo neviděl co se tam děje) Psi, kteří jsou tam umístěni žijí dost v hrozných podmínkách
http://www.milackove.net/diskusni-forum/utulky

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2006 23:43
- Nahlásit

Kajka
psala jsem jim, volala, neozyvaji se.

Kajka
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2006 14:06
- Nahlásit

Mělo by se s nimi komunikovat asi velice opatrně, aby nepojali podezření, že se u nich ,,něco" ví a nezačali zahlazovat stopy, třeba pejsky začít likvidovat. Jinak díky, Dejavu, že jste projevila zájem, nezklamala jste. Sleduji Vaše přispěvky delší dobu a musím uznat, že jste jedna z mála, kterým jde o skutečně podstatnou věc. Díky

dejavu
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 09:13
- Nahlásit

Kajka
dekuji. Nebojte se, nejsem zadna dryjacnice, nemam problem jednat s utulky tak, aby mely duveru, snazim se nevyptavat a nekritizovat, jinak by mi pribouchli dvere a psy rychle udavat.

Verca
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 16:52
- Nahlásit

Nenapadlo vás, že si třeba můžou číst tuto diskuzi a proto se neozývají? Třeba ví o tom, že se o nich takto špatně mluví.

Klárča
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2006 17:06
- Nahlásit

Verca
Tak to by bylo víte kde....
Tak jsem si první přečetla ty příspěvky a jsem si říkala,že to snad není možné,pak jsem se podívala na ty stránky a ono to je možné.....28 dní a pak je utratí...... Já bych je taky utratila! To není útulek.Nevím proč to dělají,když ty psi ani nemají rádi jinak by toto nedělali....

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání