| Autor |
Zpráva |
Kajka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 17:22
- Nahlásit
Nevíte někdo jaké poměry panují v tomto útulku? Nechtějí prý ani finanční pomoc ani pomoc např.formou úklidu (zřejmě aby nikdo neviděl co se tam děje) Psi, kteří jsou tam umístěni žijí dost v hrozných podmínkách
http://www.milackove.net/diskusni-forum/utulky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 23:43
- Nahlásit
Kajka
psala jsem jim, volala, neozyvaji se.
|
Kajka
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 14:06
- Nahlásit
Mělo by se s nimi komunikovat asi velice opatrně, aby nepojali podezření, že se u nich ,,něco" ví a nezačali zahlazovat stopy, třeba pejsky začít likvidovat. Jinak díky, Dejavu, že jste projevila zájem, nezklamala jste. Sleduji Vaše přispěvky delší dobu a musím uznat, že jste jedna z mála, kterým jde o skutečně podstatnou věc. Díky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 09:13
- Nahlásit
Kajka
dekuji. Nebojte se, nejsem zadna dryjacnice, nemam problem jednat s utulky tak, aby mely duveru, snazim se nevyptavat a nekritizovat, jinak by mi pribouchli dvere a psy rychle udavat.
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 16:52
- Nahlásit
Nenapadlo vás, že si třeba můžou číst tuto diskuzi a proto se neozývají? Třeba ví o tom, že se o nich takto špatně mluví.
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2006 17:06
- Nahlásit
Verca
Tak to by bylo víte kde....
Tak jsem si první přečetla ty příspěvky a jsem si říkala,že to snad není možné,pak jsem se podívala na ty stránky a ono to je možné.....28 dní a pak je utratí...... Já bych je taky utratila! To není útulek.Nevím proč to dělají,když ty psi ani nemají rádi jinak by toto nedělali....
|