| Autor |
Zpráva |
Lola
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 22:45
- Nahlásit
Stalo se vám tady že vám někdy někdo lezl na učet?..myslím tady na těch stránkách.A psal za Vás dotazy? Já jen že sem tu přihlášená docela krátce a na jiných forech se mi to již stalo...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 22:53
- Nahlásit
Lola
ne, stavalo se to ale lidem s jednoduchymi hesly, lepsi je heslo v kombinaci s cisly, nejhorsi je heslo stejne jako prezdivka, to rozlouskne zkusmo kazdy.
mne se stalo, ze si nekdo zalozil prezdivku jako ja s podtrzitkem dole a psal jakoby za mne nejaky kraviny.
Pokud se ti to stava castejc, zapatrej mezi svymi znamymi a pribuznymi, co s nimi sdilis pocitac, mstivy bratr dovede pekne skodit nebo odkpnuty milenec a tak
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 23:30
- Nahlásit
Tak to se mi ještě nikdy nestalo,ale asi bych na to brzy přišla a věřím,že jsou tady převážně inteligentní pejskaři a pochopili by to.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 07:29
- Nahlásit
no jednou tady měla problém jedna paní, za kterou v době její nepřítomnosti u poče psala pod jejím nickem nesmysly její malá dcerka a někteří lidé se tu pak rozčilovali a přitom to mělo naprosto logické vysvětlení....Prostě jen příklad, že ne vždy ty nesmysly někdo píše schválně
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 08:04
- Nahlásit
Mne sa stalo že sme sa striedali s kolegyňou pri mojom počítači , lebo ona nemá internet a tiež vznikol trośku zmätok v jednej téme.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 09:15
- Nahlásit
Jo mě mě a zrovna včera..naposledy jsem napsala příspěvěk NAPOSLED náš příběh a pak už nic....A najednou ted koukám příběh vycházka a zlí chlap....a vubec sem to nepsala já....Takže nevim kdo ale někdo si tu (určitě ne pejskaři ti jsou rozumní lidi) ze mě tropí srandu....
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 09:35
- Nahlásit
Pupy
a zmenila sis heslo?
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 13:06
- Nahlásit
Evik
Ta paní to jsem byla já,ale už jsme si to s dcerkou vyjasnily.
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 17 Úno 2006 14:57
- Nahlásit
Lola Pupy
Tak nějak se mi zdá, že problém bude spíše u Vás dvou. Přihlašujete se sem (obě?) z jedné IP adresy, která patří COMTES CZ, s.r.o. - televizní kabelové sítě. Skoro mám pocit, že jste jedna a táž osoba, nebo alespoň používáte stejný počítač. Všechny příspěvky i ty, ke kterým se Pupy nehlásí, jsou totiž odeslány ze stejné IP adresy.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:00
- Nahlásit
no někdo asi neví,že admin vidí
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:35
- Nahlásit
tenhlep orblém jsem řešila já a pak jsem přišla na to že je to moje sekretářk v práci
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 15:37
- Nahlásit
to jsem tomu zase dala ale ti inteligentní to přečtou správně a domyslí jak to je jo je už pátek
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 16:36
- Nahlásit
Mek
no ale je videt, ze sekretarku fakt potrebujes ....
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2006 16:53
- Nahlásit
Víťa
JJ Lola je moje kámoška,...a vždy když mi řekne ji ode mě napíšu příspěvěk...Tak ale ona mi tvrdí že to ona nebyla..tak nevim..už jsem si to s ní vyřídila.
|
Víťa
Administrátor |
# Zasláno: 17 Úno 2006 18:43
- Nahlásit
Pupy
Lola v tom může být celkem nevinně. Pokud se na konci serfování neodhlásíš, systém diskuse si Tě pamatuje (tedy tvůj počitač) a pokud sem příjdeš, třeba za hodinu nebo i druhý den, bere Tě jako přihlášenou. Takže si Lola vůbec nemusela všimnout, že vkládá příspěvky pod tvým jménem, nemusela se totiž přihlašovat.
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 11:19
- Nahlásit
Tady se mi to nestlo,ale jiným fóru,se za mě přihlásila ámoška,nechala jsem si totiž stránku otevřenou a tím pádem psala příspěvky mým jménem,o nic nešlo,jenom v tom byl dobrej zmatek.Naštěstí máme skoro stejné názory,takže to spoustě lidí nedošlo,až když se podepsala,pak si ze mě dělalai legraci,jestli si už pletui svoje jméno
|
Mek
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2006 13:25
- Nahlásit
Jirikovo
to mi povídej. Hlavně v pondělí a v pátek škoda že za mě nemůže chodit k soudu to už bych nedělala nic
|