| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 11:55
- Nahlásit
Moje kamarádka má pejska, kokra. Je na něm zvláštní to, že kdokoliv k němu přijde navoněný nebo cítí něco navoněného, má tendence se otírat a "vonět se". Nedávno dokonce našel mýdlo a taky se v něm vyválel. Nutno podotknout, že hovínka ani mršiny ho nezajímají, neválí se v nich. Tak by mě zajímalo, jestli to "ovonění se" má pro něj nějaký význam nebo proč to vlastně dělá?
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 12:04
- Nahlásit
Syska
Tak to moje hyenka když přijde někdo navoněnej tak šíleně frká, pčíká a ryje čumákem v koberci.
Kokr bude zřejmě milovník lidských vůní.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 12:32
- Nahlásit
Bent
Tak to dělá moje čuba, když projede Trabant, Žigul, Varťas a podobný smradoauta! Začne pšíkat, frkat, nudle jí lítají od čenichu... Někdy stačí i autobus - hned vidím, jak ji to začne svrašťovat čumec a už prská...
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 12:53
- Nahlásit
ola
Jo, tak na smradlavý auta to dělá taky. A potom když máme třeba vlízt do výtahu po nějakým kuřákovi. To je divadlo jak hrom. Stojí před otevřenýma dveřma, čumák krabatej a frká a prská.....ale já se jí nedívím. Zahulenej výtah je hnus.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 12:54
- Nahlásit
naše dogina nesnáší kuřáky. manžel kvůli ní přestal kouřit v bytě.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:01
- Nahlásit
Nas Ben nesnasi vune vseho druhu, kdyz ho vykoupu, bezi se hned votirat o podlahy, kdyz jsem ho nasprejovala proti parazitum, tak chytl amok a zase se bezel na travu odsmradit.
Vune nesnasi
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:04
- Nahlásit
Jinac to ze se psi valej v humusech je pozustatek jejich predku, kteri se timto maskovali pred koristi.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:09
- Nahlásit
pajinka
Ano, a proto nechápu tu jeho snahu se v čemkoliv voňavém "ovonět"...
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:46
- Nahlásit
Ja taky ne, je to nejaka prevracena pudovka Benik je krizenec kokra a zasadne se vali v humusech - moc, hovinka, zvlast od zvere - zkratka ti predkove...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:14
- Nahlásit
No to jedna moje známá má fenku, která je strašně moc voňavá pro všechny pejsky....takže jí její panička při nějaké hromadné akci "navoní" nějakým tím "chanellem a la Moskva" aby tak pejsky aspoň trochu odradila od jejich projevů vášně vůči její fenečce...Jenomže pejsci si to nevímproč taky většinou vyloží jako ještě větší lákadlo a lepí se na fenku ještě víc "vůně nevůně"
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:41
- Nahlásit
Syska
moji se také rádi navoní, mají ovšem jiný vkus na vůně než já .....taková hnijící ryba ne břehu řeky , to je pro ně parfémek !!!!
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:48
- Nahlásit
Syska tak to vím o čem mluvíš.Naposled mi to udělala o dovelené. Musela jsem odjet do města koupit nějaký šampon. Nepomohl, smrděla celou dovolenou ale ona se nosila jak modelka cocochanel.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:49
- Nahlásit
Hnijici ryba u vody je i Benikova favoritka
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:52
- Nahlásit
Syska Třeba ta kokřice je jen o něco více zcivilizovaná než ty naše páchnoucí hyenky. Asi i vůně prochází vývojem u pejsků.
|