Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / "Navoněný" pes
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 11:55
- Nahlásit

Moje kamarádka má pejska, kokra. Je na něm zvláštní to, že kdokoliv k němu přijde navoněný nebo cítí něco navoněného, má tendence se otírat a "vonět se". Nedávno dokonce našel mýdlo a taky se v něm vyválel. Nutno podotknout, že hovínka ani mršiny ho nezajímají, neválí se v nich. Tak by mě zajímalo, jestli to "ovonění se" má pro něj nějaký význam nebo proč to vlastně dělá?

Bent
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 12:04
- Nahlásit

Syska
Tak to moje hyenka když přijde někdo navoněnej tak šíleně frká, pčíká a ryje čumákem v koberci.
Kokr bude zřejmě milovník lidských vůní.

ola
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 12:32
- Nahlásit

Bent
Tak to dělá moje čuba, když projede Trabant, Žigul, Varťas a podobný smradoauta! Začne pšíkat, frkat, nudle jí lítají od čenichu... Někdy stačí i autobus - hned vidím, jak ji to začne svrašťovat čumec a už prská...

Bent
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 12:53
- Nahlásit

ola
Jo, tak na smradlavý auta to dělá taky. A potom když máme třeba vlízt do výtahu po nějakým kuřákovi. To je divadlo jak hrom. Stojí před otevřenýma dveřma, čumák krabatej a frká a prská.....ale já se jí nedívím. Zahulenej výtah je hnus.

monika
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 12:54
- Nahlásit

naše dogina nesnáší kuřáky. manžel kvůli ní přestal kouřit v bytě.

pajinka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:01
- Nahlásit

Nas Ben nesnasi vune vseho druhu, kdyz ho vykoupu, bezi se hned votirat o podlahy, kdyz jsem ho nasprejovala proti parazitum, tak chytl amok a zase se bezel na travu odsmradit.
Vune nesnasi

pajinka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:04
- Nahlásit

Jinac to ze se psi valej v humusech je pozustatek jejich predku, kteri se timto maskovali pred koristi.

Syska
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:09
- Nahlásit

pajinka
Ano, a proto nechápu tu jeho snahu se v čemkoliv voňavém "ovonět"...

pajinka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 13:46
- Nahlásit

Ja taky ne, je to nejaka prevracena pudovka Benik je krizenec kokra a zasadne se vali v humusech - moc, hovinka, zvlast od zvere - zkratka ti predkove...

Evik
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:14
- Nahlásit

No to jedna moje známá má fenku, která je strašně moc voňavá pro všechny pejsky....takže jí její panička při nějaké hromadné akci "navoní" nějakým tím "chanellem a la Moskva" aby tak pejsky aspoň trochu odradila od jejich projevů vášně vůči její fenečce...Jenomže pejsci si to nevímproč taky většinou vyloží jako ještě větší lákadlo a lepí se na fenku ještě víc "vůně nevůně"

mac1
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:41
- Nahlásit

Syska
moji se také rádi navoní, mají ovšem jiný vkus na vůně než já .....taková hnijící ryba ne břehu řeky , to je pro ně parfémek !!!!

dorfa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:48
- Nahlásit

Syska tak to vím o čem mluvíš.Naposled mi to udělala o dovelené. Musela jsem odjet do města koupit nějaký šampon. Nepomohl, smrděla celou dovolenou ale ona se nosila jak modelka cocochanel.

pajinka
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:49
- Nahlásit

Hnijici ryba u vody je i Benikova favoritka

dorfa
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:52
- Nahlásit

Syska Třeba ta kokřice je jen o něco více zcivilizovaná než ty naše páchnoucí hyenky. Asi i vůně prochází vývojem u pejsků.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání