| Autor |
Zpráva |
kája
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 22:54
- Nahlásit
máme s přítelem trošku problémy (ZAPOMĚL NA NAŠE VÝROČÍ a ještě je to "prý" moje vina) Tááák
Po chvilce dohadování mi řekl :"znamená pro tebe víc ten pes nebo já?"
Stalo se vám někdy něco podobného? Jak jste zareagovali a co jste odpověděli?
Vždyť to se nedá srovnávat!!!!!!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 23:29
- Nahlásit
řekla bych mu ,aby raději mlčel, když už neví , co říci a nedělal ze sebe vola . A šla bych se psem ven
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 23:51 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit
kája
Taková otázka přímo ne Ale když sem jeden čas říkala, že bych si jednou pořídila bullíka, tak přitel řekl, že pokud takovýho psa přivedu tak pujde buď ten pes nebo on (přitel), tno, tak sem se ho zeptala, jestli si je jistej tím, kdo by šel Co chceš taky na takovou praštěnou hlášku odpovědět
Hlavně teda doufám, že pochopil, že já beez psa nejsem já... Takže pokud by chtěl mě bez psa, tak by asi rovnou mohl jít jinam... (juu ten až si to přečte, to bude mazec )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 23:53
- Nahlásit
kája
Vis, Kajo, me uz se teda stalo, ze jsem zapomnela na svatek svyho drahyho(ale on ma dva, vyzirka jeden )... a zadny sceny se nekonaly..
A nechapu, jak vase dohadovani ohledne toho, ze On (kacíř jeden), zapomnel na vase vyroci, mohlo dospet k otazce nemych tvoru...
Mas pravdu, srovnavat se to neda... Kdyz se(veeelmi zridka) rafneme s muzskym, vsechny feny maji total stres a ani jednoho z nas by nenapadlo si klast tyto otazky - ZDA JA NEBO PES?! My totiz PSY mame oba radi - a ciste teoreticky by pak nasledoval urputny boj o nase pejsy... Pro nas oba je totiz ta volba PES a.. SAMOZREJME TY, milacku...
P.S. a to je jeden z duvodu, proc jsme tolik let spokojene stastni pospolu
mac1
jinak zlata slova..
|
kája
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 23:55
- Nahlásit
musí mu být přece jasné, že tu svoji micku milovám
|
kája
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 23:57
- Nahlásit
no, on s hafinou nesouhlasit. tak nějak ji překousl, má ji rád, ale vyčítá mi, že jsem z ní úplně hotová a že jsem na ní závislá
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 23:59
- Nahlásit
kája
já jsem taky závislá na psovi, co máš z toho Mu vysvětli, že ho máš ráda jinak, než ji ... Stejně žárlí...
|
kája
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 00:01
- Nahlásit
to je ono, ti chlapi jsou jak malé děcka,,,,jé, ona dostala to, teď jsi hladila a škrabala ji, tak teď musíš mě (jinak bych se zvencnul)
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 07:49
- Nahlásit
Kájo,
tahle otázka nejspíš hlodá v mysli spoustě trochu žárlivějších mužských - nepejskařů... Můj přítel se mě sice tak jak píšeš nikdy nezeptal, ale hodně naznačoval...ale to bylo v době, kdy jsme měli jen našeho mlaďocha....Když jsme mu pořídili kámoše z útulku, který si za páníčka vybral přítele, tak se situace úplně změnila. Přítel už na psa nežárlí....když já se mazlím se mlaďochem, on si drbe druhého a je po problému
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 07:55
- Nahlásit
Moje kamarádka měla taky tak strašně žárlivého přítele (nesnesitelně, teď už s ním pochopitelně není). Když se s ním seznámila, měla psa, RR. Po nějaké době se začal přítel se žárlivostí vůči psovi čím dál víc projevovat a když to došlo tak daleko, že se jí jednou zeptal, jestli "něco měla s Donem" (tím psem), tak mu okamžitě sbalila kufry a bylo....
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 08:06
- Nahlásit
Já když sem si jela pro malou tak můj přítel se synem jenom konstatovaly zas budeme na druhý koleji
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 08:18
- Nahlásit
dost dobře nechápu, jak člověk může žárlit na zvíře, vždyť vztah zvíře-člověk je úplně o něčem jiném než vztah člověk-člověk a jestli tohle není někdo schopen rozlišit a pochopit, tak mi to přijde přinejmenším hodně zvláštní
O chlapovi, který takové žárlení myslí vážně bych pochybovala, že je to fakt CHLAP spíš to bude nedospělý zakomplexovaný mazánek v horším případě diktátor a macho, co nesnese ve své blízkosti jiného samce i když je to zvíře
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 08:35
- Nahlásit
nesnáším ultimáta, mám pak nutkavý pocit se "šprajcnout"
|
ati
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 08:53
- Nahlásit
U nás by nebylo ,,já nebo pes" ale kdo by si vzal naší rozmazlenou babku.Asi bychom se pohádali protože by ji ani jeden nedal
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 08:58
- Nahlásit
No u nás si teď přítel akorát dělá ze psa srandu, protože toho našeho psa z útulku nezajímají fenky, nýbrž jen já Takže má občas tendence dělat to, co je dovoleno jen pánečkovi Já mu to zakazuju a páníček si z něho utahuje....
|
Ronka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:14
- Nahlásit
můj přítel si zvykl že u nás jsou nedříve psi pak dlouho nic a pak teprve on ale on je má taky rád
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 09:46
- Nahlásit
kája
Kájo, to že zapomněl na výročí, je naprosto normální. To prostě chlapi dělaj. Já se taky vztekala a dělala scény... zbytečné.
Dneska to dělám tak, že mu ráno zavolám do práce a na férovku řeknu: máme dneska výročí ( mám zítra narozeniny..svátek...atd.) Nezapomeň mi koupit kytku a mile by mě překvapily mandle včokoládě ( oblíbená voňavka...). Věř mi ,že už se nestává, že by zapomněl a večer nic nepřinesl. Oba se pak u toho děsně chechtáme a místo hádek je pohoda. A o to přece jde.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:19
- Nahlásit
Lara
no to my to s přítelem děláme podobně... Já vždycky říkám..."že nevíš, co je dneska za den, viď?" a on na to "nevím, ...pondělí?" taky se zasmějeme a on se pak plácne do čela "nojo, já bych "málem" zapomněl"
|
ola
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:20
- Nahlásit
Mnóóó, můj manžel tyhle rádoby žárlivý scénky dělá už pro tu srandu, protože těžko by mu šmakovala sušená býčí žláza, kterou "na oko" závidí naší čubině... Ovšem kdyby přišlo (nedej bóóóže) na rozvod, tak o čubu - to by byla válka, a o děti? To by bylo jak z Kameňáku - "ještě se s manželem hádáme o děti - on je taky nechce..."
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 10:23
- Nahlásit
Lara
I po 25 letech manželství se člověk má co přiučit
|
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 11:50
- Nahlásit
No já mám skvělého manžela, na výročí nezapomíná (já ho masíruju už tak měsíc předem, totéž svátky a narozky), na psy nežárlí, jen se jednou tak mimochodem nahlas zamyslel.Věta zněla:"hm, to je zajímavé, když k tobě příjde pes, začneš ho automaticky drbat a pusinkovat, když k tobě příjdu já, tak to s tebou ani nehne." Co by si taky představoval po 17 ti letech ale jinak ho miluju.
|
rony
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:29
- Nahlásit
Od mého přítele jsem taky x krát slyšela, že je u mě pes na prvním místě a vždycky to začne srovnávat v nesmyslných situacích, že mu kolikrát taky musím říct, že se tomu nemůže ani divit při jeho nesmyslných výstupech a reakcích. A já bych tak chtěla ještě nějakého chlupáče a to pak bych si mohla i s chlupáči sbalit kufry asi.
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:34
- Nahlásit
Hm, když to tak čtu tak se docela těm chlapům divím, měly by bejt rádi, že máme nějakej koníček nebo když nejsou s náma, že se máme o koho starat a s kým se zabavit a jít do přírody co kdybysme pak na ty procházky a venčení chodily s někym jinym??
|
Chiqui
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:41
- Nahlásit
kája
Dá se to srovnávat.A kdyby my přítel tutu otázku položil,tak bych si vybrala psa.A proč?Protože pes by my mě určitě nenutil si vybrat mezi nim a přítelem,pes nelže,miluje bez podmínek,jemu jedno co bude mít k večeři s kým si povídáte a kamarádíte,je vždy připraven a ochoten pro vás udělat cokoliv.A ma jen jedinou věc kterou mu mužu vytknout a to je šílený chrápání v tom předčí i přítele.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:49
- Nahlásit
no tak z myho pohledu, kdykoliv by ve vztahu padlo ultimativni bud ja a nebo .... tak volim druhou variantu a to uz jenom z principu, ze takhle se ve vyrovnanem vztahu dva lidi k sobe nechovaji ....
ale to je jen nazor hloupeho chlapa, ten u vas zen jiste neobstoji ...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 14:54
- Nahlásit
Jirikovo
Já ti tleskám.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 15:13
- Nahlásit
Jirikovo
Máš recht...
Já když jsem si to tu přečetla, tak mě to zvedlo ze židle...
Žárlivost nesnáším a žárlit na psa je tak ubohé, že by mě ani nenapadlo, že to někdo může skutečně dělat...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 15:14
- Nahlásit
Jandula
ale ja verim tomu, ze se najde spousta lidi tak zavislych na tom druhym, ze jsou ochotni nakonec dat pryc i toho psa. to jsou treba ty rodinny duvody, kdyz nekdo inzeruje ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 15:16
- Nahlásit
Jirikovo
Určitě... Chorobně žárlivé lidi mám v rodině, proto mě to přivádí k šílenství... Tohle prověřování, obviňování...
Ale tahat do toho psa? To by se snad ani u nás stát nemohlo...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 15:19
- Nahlásit
Jirikovo
Takovýho chlapa bych brala
Ale ne, ten muj chlap je taky fajn, dokonce i dárky k narozeninám a k vánocům feňuli kupuje
|