| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:18
- Nahlásit
Mojí feňulce se "špiní" kolem pipky a protože je bílá, tak je to hodně vidět, tak jí tak obden okolí pipky čistím vatičkou namočenou v pleťové vodě, vždycky se ta špína vyčistí. Mám ale strach, abych jí tím třeba nějak neublížila. Máte s tím někdo zkušenosti? Žádným výtokem netrpí, je to prostě jen špína...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:32
- Nahlásit
Mojí se to dělá taky, ale že by to šlo nějak vidět.... to ne.Spíš bych jí to zkusila čistit olejíčkem.... Tak to dělám i já.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 09:53
- Nahlásit
Verca
Tím to právě moc nešlo... a navíc byla pořád celá zamaštěná.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:04
- Nahlásit
Syska Olizuje si pipku? To zbarvení můžou způsobovat sliny. U slz je to u bílích pejsků pak hodně vydět pod očíčkama.S tím se asi u bílých pejsků moc nanadělá.Nějaké přehnané mytí by mohlo spíš uškodit.
|
dorfa
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:06
- Nahlásit
Samozřejmě vidět. Jsem v práci a klávesnice má prohozený y a z, a já to pak datluji dvouma prstama.No stalo se.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 10:17
- Nahlásit
dorfa
To bude možná tím...samozřejmě skrvnky od slziček pod očičkama má a sem tam se olíže, třeba když se vycvrká, tak to může být ono..
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:16
- Nahlásit
Já nevím, ale moje si taky olizuje pipku, ale má to špinavé těsně kolem toho "šulinka". A je to spíš špína než zbarvení. Navíc ani chloupky na pipině nemá zbarvené olizováním...
Já bych řekla spíš, že je to špína.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:22
- Nahlásit
No já jsem si to potom přečetla znovu a taky mi to vyšlo jako blbost. Určitě je to špína...
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:37
- Nahlásit
Pokud si pak neolizuje tu pleťovou vodu,tak se jí nic nemůže stát.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:40
- Nahlásit
Endy
To neolizuje..je to pleťová voda bez alkoholu na citlivou pleť a když jí to čistím, tak u toho slastně přivírá oči, úchylačka...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:42
- Nahlásit
Syska
a co jí to takhle umývat teplou vodou a dětským mýdlem?
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:47
- Nahlásit
suesie
Jo...to už jsem taky zkoušela. Mýdlem ani vodou to moc nejde pryč, musela jsem moc "drhnout" a to se jí samozřejmě nelíbilo...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:51
- Nahlásit
Syska
Holky teda fakt jsem se zasmála, ale v dobrém slova smyslu. Mám podobné zkušenosti, máme bíglí holčičku, tak vím o čem mluvíte. Jen my používáme výraz "bejbina" vymysleli to naše děti a moc se mi to líbí, přijde mi to docela roztomilý název pro ono "ženství". Jen doufám, že nás nečtou chlápci, jak je znám, tak by se utřískali smíchy. Nemají pro tyhle hovory pochopení.
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 13:52
- Nahlásit
Gája
Náhodou čtou !!! Ale taky mám fenku a tak mě tohle téma zaujalo. My zase doma používáme název frnda.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 14:01
- Nahlásit
Takže anketa - kdo tomu jak říká? Já říkám buchta.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 14:05
- Nahlásit
No jak už jsem psala výš...pipina, ale manžel říká frndica... A nejen té psí....
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 14:41
- Nahlásit
Já říkám pipuš, pipina, pipka a podobné patvary slova pipina.
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 15:17
- Nahlásit
Vulva ... většinou nazývám věci pravými jmény, kterým rozumí i mé okolí
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 17:12
- Nahlásit
Naše holky mají baruny.
Zet
Já se pohybuji v okolí,kde by vulva nikomu nic neřekla.Ještě možná tak bulva.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 19:40
- Nahlásit
Děti při canisce učím pojmenování přezka. Ale doma jsou to prostě bušty (nejen samotné vulvy, i naše čuby celkově). A u první čubiny jsme tomu říkali šešulka... teď se mi to taky zdá srandovní, když to čtu...
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 20:22
- Nahlásit
Moje fenule to má taky..je to normální...
|
kája
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 23:20
- Nahlásit
my máme doma pipinku a frndu
|
bord
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2006 07:48
- Nahlásit
kája