| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2006 21:43
- Nahlásit
Denisa
Jak to pokračuje?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 00:42
- Nahlásit
ola
čau, no ani se mi to nechce popisovat, hodně je toho v těch fórech, nevím nevím, snažíme se, ale zatím...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 07:20
- Nahlásit
Denisa
Ta háravka nepomohla?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 08:12
- Nahlásit
Eimy
zatím prostě se nedaří... hárá přímo Maruška - fenka majitelky Terky co s ní Sančo bydlel doma...
teď máme nějaký instrukce od Artemise...
jenže ta oblast je blbá, prostě vše zatím hraje v náš neprospěch...
chtělo by to kapičku štěstí!
no uvidíme dneska!
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 11:43
- Nahlásit
Denisa
Deniso, nepotřebujete ještě pomocníka? Já mám každej den od 12 čas, tak bych přijela pomoct.... Ale asi bych potřebovala poradit,jak se tam dostat,protože se tolik v Brně nevyznám....
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:11
- Nahlásit
Dannie
ahoj! dík moc, hele, vydrž, nějak to zorganizujeme... k někomu kdo už tam byl a zná to tě přifařím... to domluvíme. jen teď ještě přesně nevím kdo kdy jak... teď odtam lidi odjeli... jo a nemůžu psát na mujpes... kdyžtak přes mejl...
|
Dannie
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:13
- Nahlásit
Denisa
Už mailíka píšu,tak vydrž.... Za chvíli přiletí.....
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 12:27
- Nahlásit
Denisa
Jaktoze nemuzes psat na mujpesa?
Hele, jestli muzes aspon cist, tak mi svou odpoved pisni vzdycky tady nebo mejlem a ja to tam hodim za tebe...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 13:26
- Nahlásit
Dannie
už jsem ti taky poslala...
wami
no protože zas webmaster zablokoval nějaké IP adresy, ze kterých se připojoval chvd či co a už vím dost lidí co se kvůli tomu tam nedostanou, můžou číst ale ne odpovídat... a blbne to spoustě lidem... fakt řešení jak sviňa!
Mně by to bylo ukradený celej mujpes, ale teď zrovna tam řešíme toho Sanča... ale dobrý, to nejdůležitější napíšu někomu na mejl a on to přepošle... ale možná někdy využiju tvých služeb taky, díky! Jinak jsem webmasterovi psala a volala, ale zatím nic...
Jo, prosím mohla bys následující přeposlat na mujpes do fóra webmasterovi...?! Děkuji.
Spousta lidí nemůže přispívat na fóra, protože jim byly zablokovány IP adresy! Kvůli jednomu prudiči je zablokována spousta lidí co sem ve slušnosti psala 2, 3... roky! No nemám slov. Nedá se to řešit nějak jinak? Jak k tomu přijdeme????
|
wami
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 13:30
- Nahlásit
Denisa
Hazim to do fora pro webmastera...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 14:06
- Nahlásit
a mám dotaz chvd tady je předpokládám to samé chvd co na můjpes? a co je to zač??jeho příspěvky mi málokdy dají smysl,ale nepročítám to celý teda
Denisa
fakt na Sanča myslím...doufám,že se ještě pořád najde...obvolali jste veteriny??Pokud ho někdo sebral,tak tam s ním, půjde ne?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 14:09
- Nahlásit
sarax
nevím co je chvd a nevím proč to ten webmaster řeší takto?! když ti koumáci co mu tam dělají binec se tam stejně dostanou...
Sančo je stále ztracený v těch místech... viz. ta fóra jak jsem na ně dávala odkazy...
Taky doufáme...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2006 14:17
- Nahlásit
Denisa
mno ono je to pro webmastera předpokládám pohodlný a někdy to jinak nejde..musel by blokovat nicky,my toto řešili jinde a vím,že nám webmaster říkal,že prostě někde se spousta lidí připojí z jedný IP,hlavně když máš službu s nějakou agregací(třeba 30 lidí na jedný IP)takže utne všechny...
Sančo se snad najde..moc vám z Prahy nepomůžem,ale aspoň držíme palce
|