| Autor |
Zpráva |
viky
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 09:05
- Nahlásit
Tak jsme v nedeli jeli na cvicak, ostatne jako kazdy tyden. Jen co jsme dorazili, zazili jsme opravdove prekvapeni. Vymlacene okno u klubovny, vsude silenej bordel, lekarnicka vybrana a vyhozena venku, fotky a katalogy pohazeny ruzne po klubovne a po venku, zmizel rukav, desetileta holcina, ktera k nam chodi si nechala v klubovne prasky na alergii - no ty sebrali taky. Vetsinu toho jsme nasli, vyhozeny v lesiku za cvicakem u bunru ve kterym se schazi mistni decka. Byly tam hozeny i ty leky. S rukavem jsme se rozloucili.
Prijeli sice policajti a fakt se snazili, ale stejne se k nicemu nedopatrali. Nejspis to udelali decka, meli prazdniny a nudili se, no tak si skocili rozmlatit jednu klubovnu. Chytnout je do ruky, hajzliky, tak jim asi taky neco rozmlatim.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 09:44
- Nahlásit
já to nechápu jestli je to dobou nebo čim, třeba to teď bude znít dost alibisticky, ale když jsem já byla dítě, v životě bych si něco takového nedovolila, i kdyby to byla padesátičlená parta a všichni mě přemlouvali, hanba by mě fackovala a strach by mi to nedovolil, teď nedávno u nás tři děcka přepadli jednu paní a chtěli jí ukrást kabelku, nechtěla pustit, tak ji povalili na zem řádně jí řišlápli ruku, no a nakonec pustila.
Jinak cvičák už nám taky vykradli, dostali se do zavřený klubovny, když tam spali a ukradli jim mobili apod. Nechápu, že si tam ale někdo lajzne vlézt, jednak je to oplocený pozemek, a za druhý je to cvičák, takže by se celkem dalo očekávat, že tam budou nějací psi, já tohle fakt nechápu.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 10:27
- Nahlásit
U nás na cvičáku na podzim ukradl někdo střechu, která kryla volný prostor na sezení!!! Nevím, co to bylo za plech, ale jistý je, že ze spoda byl pořádně očazenej a mastnej, jak pod ním točíme 2x ročně prase. Na co to může takovej zloděj potřebovat?! Vždyť to se snad nedá dát ani do sběru?! Neuvěřitelný na tom ovšem je, že to byly 6m x 2m dlouhý kusy plechu a ti zloději si to odváželi na obyčejným "cvičákovým" kolečku na silnici k autu (cca 200m do kopce). Nikdo je neviděl! Policajti přijeli, sepsali, odjeli a finíto!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 11:20
- Nahlásit
jo a taky bezdéčka několikrát ukradli vrátka z kotců, asi do sběru. Fakt je to hrůza, já ho chytit, tak na něj normálně pustim psa, a nikdo by nic nemohl říct, objekt je zabezpečen, výstražná cedule tam je a ještě je tam ke všemu napsáno kynologické cvičiště, makat to ne, ale krást jim jde......
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 14:04
- Nahlásit
Možná by aspoň trošku pomohlo, kdyby se v nepřítomnosti cvičících lidí po cvičáku volně pohybovalo několik dobře stavěných velkých hlídacích pesanů Ovšem do jaké míry by to bylo účinné nelze říci......Našim "skorosousedům" předloni ukradli nějací Ukrajinci za bílého dne ze zachrady odrostlého černého ruského teriéra.....a to byli na zahradě psi dva, štěkali jak blázni, na zloděje útočili a přesto se zlodějům podařilo jednoho (toho mladšího) ukrást....Pejsa měl obrovské štěstí, protože jeho pán akorát přijížděl domů a viděl, jak se akorát za psem zabouchly dveře dodávky.....takže ty hajzly sledoval dokud nezastavili....soused je dost silák, takže těm chlápkům rozbil ciferník a psa získal zpátky.....Pro toho psa to ale byla asi dost děsivá zkušenost, protože je teď k cizím lidem hodně nedůvěřivý a sáhnout na něj někdo ve zlém, tak ho sejme...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 15:34
- Nahlásit
tohle fakt nechápu co s nim zamýšleli? To ho chtěli rodat nebo sníst, nebo co?? Každopádně teď už ho asi nikdo neukradne, jednou ve městě visely letáčky, že někdo ze zahrady odvedl třítelýho rotvajlera, to musel být teda ale mírnej pejsek, když si ho někdo prostě odvede od baráku......
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 15:56
- Nahlásit
znám dvě rotvice, které jsou takové poseroutky, že by je snad zvládlo odvést i z jejich pozemku malé dítě...
Jinak toho teriéra chtěli ta Ukáčka asi nejspíš sežrat....aspoň si to soused myslel...
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2006 18:58
- Nahlásit
My měli rozmláceno po Novém roce. Naštěstí to odnesla jen nástěnka a kadibudka. Na oknech už máme totiž pro jistotu mříže, takže se dovnitř nikdo nedostal.
A s těmi volně pobíhajícími psy to máte těžké. Náš cvičák třeba zrovna oplocený není. Z jedné strany tedy plot je, z druhé je řeka, ale závoru každý podleze.
Zajímavé ale je, že máme zakázáno být na cvičišti po 20. hodině. Babičky ze sídliště (které je podle mě docela daleko) si stěžovaly na hluk. Nedejbože když se tam párkrát někdo zdržel, hned jeli policajti, co tam jako ještě děláte (hluk nehluk).
Když ale řádili ti vandalové, babičky samozřejmě jako na potvoru nic neslyšely, nic neviděly...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 08:24
- Nahlásit
nefer
ježiš tak to my máme štěstí, cvičák je skoro na samotě až za zahrádkařskou kolonií takže se tam v létě běžně spí a zřejmě asi taky někteří členové jesnou zrovna nejtišší, takže zaplať pánbůh za to. Starý babky na kilometr vzdáleným sídlišti, ještě k tomu polovina z nich je nahluchlých a budou si stěžovat. Místo aby byly rády, že jim tam mládež neřve pod oknama a nehulí jim tam trávu tak ony takhle, fakt, někdy mi přijde, že ty lidi ani nevěděj co chtěj......
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 08:56
- Nahlásit
Když ony si prostě potřebují na něco stěžovat. On totiž náš cvičák odděluje od sídliště voda, za vodou pár zahrádek, za nima sběrný dvůr (hlídaný psy, kteří dělají slušný bordel, když jde někdo kolem), pár domků a až u těch domků začíná sídliště
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2006 12:30
- Nahlásit
jsou to ježibaby
|