| Autor |
Zpráva |
Ronka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 17:56
- Nahlásit
před chvílí odešla moje spolupracovnice ,stavila se u mě na kafe s manželem když projížděli okolo ,myslím že už nikdy nepřijdou vše začalo asi takhle seděli jsme v kuchyni když mi kolegyně povídá ,hele zvrací ti pes ,načež Brit vyvrhl svoji porci masového mišmaše z kolínkama a návštěva na to zhnuseně zírala ,šla jsem pro lopatku že to naberu a hodím to slepicím ,je to škoda vyhodit ,to už koukali dost divně ,než jsem přišla dorazil přede mnou Dag a Britovu ohřátou večeři s klidem pozřel a nazelenalá kolegyně se kvapně rozloučila
|
Sterkule
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 18:01
- Nahlásit
No tak jestli tak koukali a byla to škoda vyhodit,tak jsi jim měla taky nabídnout.Aspoň by to měli pěkně ohřátý
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 18:07
- Nahlásit
Ronka
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 18:51 - Změnil/a: Lea
- Nahlásit
Já zase můžu poradit, jak mít nejmíň půlku vagónu trmavaje pro sebe. Náš malý knírač (když ještě žil)tak po nastoupení do tramvaje začal vydávat takové ty dávicí zvuky a chrchlání (něco jako silní kuřáci) a začal se tak různě hrbit a prostě to pořád vypadalo, že bude blinkat. Nikdy se nepoblil, ale bylo zábavný pozorovat ty lidi, jak nenápadně "postupují dále do vozu"
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 19:47
- Nahlásit
Lea
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 20:34
- Nahlásit
Lea
A jaks ho to naučila?
|
evina
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2006 21:11
- Nahlásit
V MHD stačí i větší pes co se pořád vrtí a otáčí hlavou...samozřejmě s kovovým náhubkem.Lidi jdou taky raději stranou
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 10:33
- Nahlásit
Ketrin
Ti nevim, kde to odkoukal
Ale já pořád říkám, že se máme od psů co učit
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 11:09
- Nahlásit
Tak to zase když jsem s čauíkem někam cestoval pes v kupé vlaku pouštěl prdíky, takže i když byl vlak narvaný k prasknutí, my jsme byli v kupé úplně sami. Pokud se nějaký silný jedinec odvážil vstoupit většinou nevydržel víc než deset minut....
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 13:15
- Nahlásit
Bent
Hele jak to svádí na psa!!
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2006 22:58
- Nahlásit
Lea
No jo, zase si mě prokoukla. Přece by tem huňatý medvídek nesmrděl. To já starý mechem a lišejníkem obrostlý vandrák.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 07:36
- Nahlásit
Bent
To já už jsem tak zvrhlá, že mi prdy mých psů připadají snesitelnější než mé vlastní
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 09:07
- Nahlásit
Lea
neco podobnyho jako tvuj knirac delal jeden muj kolega z prace. bylo mu lehce pres sedmdesat, ale byl desne aktivni a zdravej a tak. ale vzdycky s sebou nosil hulku. prijela tramvaj plna lidi, on se nahrbil, nasadil mrtvolny vyraz, zacal se klepat, davive kaslat a o holi s pomoci dvou nebo tri spolucestujicich nastoupil do tramvaje. a i nejotrlejsi pubertak mu vzdycky uvolnil misto ...
... jednou jsme se nejak zakecali a kdyz jsme vystupovali, tak zapomnel hrat ... lidi koukali, jak dokaze byt jizda MHD prospesna lidskemu zdravi
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 09:39
- Nahlásit
Ketrin
no ale myslím, že s naším starým knírem bys v jedné místnosti nevydržela, když ten "to" pustí do éteru To dokonce i náš mladej a raději odchází s pelíšku a dává přednost rohožce v předsíni
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 10:39
- Nahlásit
Jirikovo
Díky za upozornění. Až do tramvaje vleze podobný individum, tak začnu být neviditelnější a otrlejší než nejpubertálnější puberťák. No ale jinak škoda, že už kníra nemáme, mohli si s kolegou dobře pokecat
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 10:45
- Nahlásit
Ten knírač měl ještě jednu specialitu. Když foukal do éteru, tak to někdy vydávalo takový pěkný pískavý zvuk a to ho strašně zajímalo. Vždycky nastražil ty svý kupírovaný ouška a zvědavě, tak jak to umí jen psi, naklonil hlavičku a pozoroval, odkud vítr fouká
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 10:48
- Nahlásit
Lea
no kdyby do jedny tramvaja nastoupili oba, tak nejen ze jim uvolni vsichni misto, ale vystoupil by snad i ridic ...
je ted jsem si vzpomnel. kamarad se v patek opil a v sobotu rano mel jit piskat fotbal. tudiz mel u sebe zlutou a cervenou kartu. no a na zastavce se normalne postavil pred tramvaj, piskl do pistalky a udelil ridici cervenou kartu. to by bylo v pohode, ale on ho jeste nutil skutecne vystoupit, protoze ho vyloucil ....
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 10:54
- Nahlásit
Bent
Jo ještě jsi mi připomněl s tim kupé.To jsem jednou jela odněkud z východních Čech z nějaké akce u kamaráda a ten dobrotivec mi přibalil ze své ilegální zahrádky vypěstovanou "květinku". Že prý se mu přemnožily a nestačí to konzumovat. Tak ta moje byla taky docela vzrostlá, zabalila jsem ji do papíru a obsadila kupé. Květinka během chvilky "provoněla" kupé a když tam vlezl někdo postarší, tak tam nevydržel a jeden pán usoudil, že je tam nějak naprdíno a díval se na mě s opovržením
|
Lea
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 10:59
- Nahlásit
Jirikovo
A co ten řidič? Ten musel koukat jak nastřelenej puk! A nebo možná taky v pátek pařil a odebral se po vyloučení do šatny
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 11:01
- Nahlásit
Lea
vzal to docela sportovne. usmal se, pokrcil ramenama a do satny se neodebral. kdyz jsme odebrali my kamarada z koleji, tak nam na rozloucenou zacinkal a odjel ...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:41
- Nahlásit
Jirikovo
vy jste všichni myslím pěkná cháska, co??
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:44
- Nahlásit
Syska
znas to, ja nic, ja muzikant, ja je v podstate vubec neznam a vsechno to mam jenom z vypraveni, nikdy jsem je nevidel, nikdy jsem s nima nikde nebyl ...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 13:04
- Nahlásit
Jo znám to... taky hodně známých dělalo, že neexistuju, když jsem na jedný diskotéce (to už je ale dáááávno...) usnula zamčená na záchodě, odkud mě museli dostat vyhazovači (vysazením dveří...), poté jsem rozbila umyvadlo a nablinkala šatnářce na pult....
|