| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:40
- Nahlásit
Mám takový dotázek. S naší malou jsme začali chodit ven od jejího druhého měsíce, bylo to v listopadu, takže už venku bylo chladno. Naučila se tedy, že jakmile se ocitne venku (chladno), ihned se vyčůrá. Před domem je takový čůrplácek a tam vždycky vyběhne a okamžitě přidřepne. Kdybych chtěla, aby se vyčůrala až na trávě, musela bych ji tam odnést. No a když jsme byli na návštěvě u našich, tak protože všude za všemi chodí jako ocásek, utekla za naší maminou do sklepa a protože je tam zima, asi si myslela, že je venku a udělala loužičku. Doma už loužičky nedělá...myslíte, že se naučí čůrat jako každý pejsek normálně na trávu, až se oteplí, nebo jí to bude dělat problémy? Bude jí pět měsíců...snad to není moc blbej dotaz...
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:47
- Nahlásit
Já si myslím, že až sníh opadne, tak jí bude připadat blbé čůrat na chodník. ;) V tom sklepě to byla spíš náhoda, moje malá taky když je na návštěvě,tak kolikrát ani nevnímá, jestli se jí chce čůrat a hraje si a běhá a najednou podřepne a utíká zase dál. Nedělá kolem toho tyátr jako doma, kdy čuchá a pak se svou loužičku snaží ještě odklidit.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:47
- Nahlásit
Syska
já jsem měla opačný problém s naší kokřicí.Byla naučená na trávu a když v zimě napadl sníh tak se nechtěla vyvenčit dokud tu trávu nenašla.Dokonce jsme jí odhrnovali sníh,aby mohla čurat.Pak jsme ji nechali tak a ona se to sama nějak naučila.Na jaře se zase vrátila na trávu.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:49
- Nahlásit
Muj stenik taky zpocatku cural na chodnicek, ale tedka uz vesele znackuje vsude...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:51
- Nahlásit
Verca
monika
No já taky doufám, že to na jaře nějak pochopí...právě že my bydlíme ve městě tam je pořádná tráva až v parku, takže nosit ji každý ráno až tam, by bylo dost náročný..
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:53
- Nahlásit
Syska
®onie cura zasadne na travu, ale kdyz je snih, tak to nejak nerozlisuje a to i v mistech kde to zna ... proste na chodnik a cesty necura, kdyz jsou pod snehem, tak co by se trajdala nekam na travu, kdyz to vsechno vypada stejne ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:55
- Nahlásit
Syska
Sára ze začátku chtěla čůrat jen a jen na trávu, teď je zvyklá, že se jde nějakou dobu po ulici a většinou během té doby udělá loužičku i hromádku.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:42
- Nahlásit
Jirikovo
My sme na tom rovnako Dokonca ako jediny pes na okoli ignoruje ocurane rohy budov Prejde o par metrov dalej a ocura strom
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 11:49
- Nahlásit
hele znáte ten vtip?
jde pes po poušti a říká si:" jestli hned nenajdu nějaký strom tak se počurám".
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:01
- Nahlásit
Rodina mého muže (tehdy ještě pouze přítele) měla jezevčici, tenkrát jí bylo tak 10-11 let, můj muž jel požádat moje rodiče o mou ruku a jelikož bydlí mimo Prahu, jeli s náma i rodiče mého muže, že se jako seznámí a jezevčanda samozřejmě jela taky. Tenkrát měli naši v obýváku koberec s kytkama a milá jezevčíková si zřejmě myslela, že je na louce nebo co a tak se přesně uprostřed obýváku vykadila
Moje tehdy budoucí tchýně se chtěla podhrabat kilometry pod zem
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:05
- Nahlásit
fromeli
Supéér!! Fakt jsem se nařehtala při tý představě...
|