| Autor |
Zpráva |
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:08
- Nahlásit
Zajímalo by mě, jak se chová váš pes u někoho na návštěvě. My jsme od štěňátka brali našeho labrouše do společnosti, na chaty, na návštěvy, ale kdykoliv příjdeme k někomu na návštěvu, tak je nervózní, pořád poknikává, pozoruje každý náš pohyb a je okamžitě připravený jít domů. Nikde si prostě nelehne a neschrupne jako doma.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:14
- Nahlásit
My taky holky všude s sebou bereme, Anne je v pohodě, na návštěvě, pokud je aspoň trošku unavená, lehne a spí. napřed ale samozřejmě všechno projde a očuchá
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:17
- Nahlásit
Břetislava
Psice první, c na návštěvě hledá je kuchyň, pak si lehne něke u mě, abych jí náhodou neutekla (to by byla katastrofa )
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:18
- Nahlásit
Nasi psi nejdriv silej jak maj radost, ze rodinku videj. Malej se pak mazli a velkej vetsinou aportuje hracky...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:23
- Nahlásit
Naše se všude chová jako doma, hupsne na gauč a chrní
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:30
- Nahlásit
Naše se taky cítí všude jako doma, neustále šmejdí nosem u země a neváhá chodit za paní domu jako ocásek, co kdyby náhodou někde něco upadlo...páničci jsou jí v tu chvíli ukradení..
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 10:34
- Nahlásit
Já jí brala s sebou všude od štěněte - na návštěvu, do hospody, do obchodu.. A všude včetně hospod se chová jako doma - práskne sebou pod stůl a spí. Když se já zvednu, zvedne se i ona a jde za mnou. Bohužel to dělá i doma Tak že mě pronásleduje na záchod, do koupelny, chodí se mnou věšet prádlo do sušárny. Běhá za mnou úplně jak pejsek
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:48
- Nahlásit
Na návštěvách většinou předstírají že jsou absolutně vzorní
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:51
- Nahlásit
jak u koho...ke známím se nadšeně vrhá a hraje si s pesany(pokud jsou-bývají často mám málo známých bez psů) a šmejdí co by sežrala...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:53
- Nahlásit
hm, tak to se Píďa na návštěvách neumí chovat vůbec, jde jde a najednou nese na zádech stůl, otočí se, shodí vázu, projde kolem stolu, shodí hrníček, radši ho moc nikam neberem, i když jako malej furt taky někde pobýval, ale teď je mu rok a je to hotovej hrom do police
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:43
- Nahlásit
náš mladej se všude chová jako doma, i si třeba chvíli schrupne, ale nikde nevydrží dlouho. Když jsme třeba u tety a chceme si s tetou pokecat, musím předtím pesana vzít na hodně dlouhou procházku či ho hrou "utahat k padnutí" Pak vydrží být hodný třeba o hodinku déle Jinak je to takový ten typický průzkumník na každé návštěvě....zkontrolovat koše, stůl, apod.....Samo že toto se mu zakazuje...
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 16:34
- Nahlásit
Já ji beru taky vlstně všude sebou a chová se musim říct vzorně, jak na nákupu v globusu tak v tělocvičně když jdeme s malym na trénink má svojí tašku jenom pozoruje a je ráda, že jsme ji nenechaly doma . A na návštěvě u babičky se chová taky vzorně protože ví, že dostane nějakej ten salámek nebo dobrůtku.Ale hlídá si nás abysme ji tam nenechaly nehne se na krok od nás.
|
Ronka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 16:49
- Nahlásit
já je teda skoro nikam na návštěvy neberu ae když už tak otráveně leží a znechuceně se tváří a občas zakníkají aby naznačili že se jim to vůbec nelíbí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 17:46
- Nahlásit
Já psa na návštěvy neberu, proč bych to měla dělat? Pokud je ta návštěva třeba právě kvůli psu, odložím si ji někde, aby nepřekážela, třeba v předsíni nebo na zahradě a ona za chvilku usne.
|