| Autor |
Zpráva |
zabicka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 21:28
- Nahlásit
Ahojik, jsem tu nova, tak bych se s vama rada seznamila.
Jmenuji se Alenka, jsem z jiznich cech a mam leopardiho psa:
Jmenuje se Sanny a je mu 9 mesicu.
Budu moc rada, kdyz mi napisete neco o sobe. ;o)
|
wami
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 21:52
- Nahlásit
zabicka
Jukni semhle, tam nas uz o sobe napsalo spousta...
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=7&topic=2665
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 12:40
- Nahlásit
zabicka
Ahoj,já se jmenuji Renata,jsem taky z jižních čech a mám fundláka něco o něm:www.nfpeskim.ic.cz
|
orisek
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:17
- Nahlásit
Ahoj Alenko,
já se jmenuji Martina a jsem z Moravy. Máš moc krásného psa. Jednou jsem byla na vycházce se svou fenečkou /mám ji z útulku a zrovna má 6 krásných štěňátek/ a potkala jsem v lese lidi, kteří měly 2 leopardí psi. Moc se mi líbily. Jeden měl modré oči. Krásné plemeno a odkud vůbec původně pochází?
|
kery
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:38
- Nahlásit
orisek
Ty rozmnožuješ fenečku pocházející z útulku?
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:47
- Nahlásit
ahoj,
jsem zuzka, mám fenku českého strakatého psa Belu
lousiaňáci bývají na výstavě v kruhu hned po nás,
taky se mi moc líbí, hlavně ti modroocí
|
orisek
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:48
- Nahlásit
kery
Ano, nechávám si její štěně a zbytek pejsků jsem rozdala mezi dobré lidi. Původně jsem si chtěla vzít ještě jednoho pejska z útulku, ale manžel chtěl štěně od naší fenky. /takže z útulku až příště./
Je to snad hřích?
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:55 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit
orisek
kery
já sice taky nesouhlasím se záměrným šířením kříženců, ale vyřiďte si to na jiném fóru
|
kery
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 13:58
- Nahlásit
zuzka
??? Nemůžu mít dotaz?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:00
- Nahlásit
orisek
ne,není to hřích
|
kery
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:05
- Nahlásit
zuzka
PS: diskuze = diskutovat
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:13
- Nahlásit
nojo jen jsem nechtěla, aby tohle fórum řešilo voříšci x s PP x bez PP
a aby se zahltilo nesouvisejícími příspěvky, k čemuž jsem, bohužel, přispěla
P.S.
neřekla jsem nediskutujte, ale diskutujte jinde
|
kery
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 14:38 - Změnil/a: kery
- Nahlásit
zuzka
já nemám chuť diskutovat na tohle téma, neboj.
Už končím, můžete pokračovat.
|
zabicka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:08
- Nahlásit
Rendik: Mate super stranky. Nasla jsem si te na ICQ - snad to nevadi...
orisek: Jde o narodni plemeno Luisiany. Sanny mel modra ocka, ale prebarvily se mu do hneda (
zuzka: Krasna holka ta Bela ) Jedete na vystavu do Brna?
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:16
- Nahlásit
zabicka
díky za pochvalu a za vzkazík
do brna nejedem a dokud mi Bela neodhárá asi ani nebudem do žádné výstavy investovat (po loňské zkušenosti)
s těma modrýma očima to bude asi jako u dětí, nejdřív jsou modré a pak se zbarvují
já mám pro modoočky slabost, stejně se mi líbí i třeba husky ...
ale jsem soudná, takže jsem si vybrala podle povahy, ne podle podmanivých modrých očí
|
zabicka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:19
- Nahlásit
zuzka: spatna zkusenost? Jakto??? My jedem na vystavu poprve, tak z toho "mam bobky"
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:24
- Nahlásit
zabicka
ále, poslala jsem přihlášku na tři výstavy, nakonec jsme byli jen na jedné, nějak jsem nepočítala s háráním
z tohohle mít bobky nemusíš, to ti rozhodně nehrozí
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 18:35
- Nahlásit
mám dva anglické špringříky - taťku a synka
|
jira_hera
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 19:17
- Nahlásit
Ahoj Alenko,
jmenuju se Jířa, jsem z Prahy a mám skoro jedenáctiměsíční fenu malého černého knírače. Naše stránky jsou http://knirac.heriethennybd.sweb.cz
P.S.: Společnou fotku s leopardíkama zatím nemáme, nějak nikdy nebyl po ruce foťák. Jakmile to půjde odfotíme - zašleme )
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 19:41
- Nahlásit
zabicka
Nevadí !!Dík za pochvalu,stránky zrovna předělávám,takže tam nei nic moc novýho...
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 20:48
- Nahlásit
Já mám ovčáka,čivavu a papillony,u rodičů ještě fenku chodského psa a nalezence jezevčíka.Kromě toho máme doma morčata,andulku.Pojedeš Alenko do Boleslavi na klubovku(v květnu)?Luisianský patří taky do klubu málopočetných plemen,myslím si to doufám správně.Když jedu na klubovku s papillonem,tak je tam vídám.Ale přiznávám,že o nich moc nevím.Jakou mají povahu a na jaký výcvik jsou vhodní?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 21:56
- Nahlásit
ahojky, já jsem monika a jsem ze severní moravy.mám německou dogu Doru (13 měsíců, bez pp) a kokřici Anetu (14 let).Je mi 35 let a jsem do psů cvok (to říká manžel).V červnu, jestli se podařilo přibude další doga, tentokrát s pp.snad to zmáknem. jinak na www.splnenysen.estranky.cz je o nás vše.
|
zabicka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:19
- Nahlásit
monika
Na vasich strankach uz jsem byla! Jsou moc hezke... lidi si vetsinou mysli, ze ten nas prdlousek je stene dogy
arsiela
Tyjo, mas peknou smecku. Ja mam jednoho - a sotva zvladam. O klubovce v Boleslavi jsem zatim nic necetla - jsem zacatecnice a jde mi z toho hlava kolem. Pokud to pujde, radi pojedem.
Ano, leopardici patri do klubu malopocetnych plemen.
Povaha? Tyjo, to je hrozne tezky... jak rikam jsem zacatecnice. Leopardik se mi dostal do rukou nahodou - majitel ho uz nechtel, tak mi ho venoval. Takze pro me je to vsechno hrozne tezky. Na jednu stranu se mi zda hodne ucenlivej - ale jen kdyz chce, kdyz na to prijde, umi cloveka pekne natrapit... Hlavne jde o hodne dominantni psi - na to si mam pry dat velky pozor. Uz jsem to pocitila na vlastni kuzi - moc jsem ho rozmazlovala a beda jak jednou nebylo podle nej. Tuhle chybu jsem pak tezce napravovala. Rika se, ze se nesnasi s jinymi psi. Sannymu je devet mesicu a ostatni psi zboznuje - chodime vencit napr. ve slozeni: kokrice, biglice, bernacky, velky svycarak, leopard, irsky setr a slecna cane corso... a zatim nebyl zadny problem....
Jinak se rika, ze je to hodne vsestranne pracovite plemeno. Delaji s nim agility, paseni dobytka, coursing a dalsi.
|
zabicka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:21
- Nahlásit
zuzka
jo takhle, tak takove problemy nas opravdu necekaji
rendik
jj, cetla jsem, ze se na strankach pracuje ale to nemeni nic na tom, ze jsou pekne udelane
jira_hera
vy se tak mate, ze tam mate leopardiky my jsme tu samotni opusteni... na spolecne fotecky se moc tesime!
|
zabicka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:22
- Nahlásit
pro vsechny:
taky se snazim delat Sannymu stranky, jestli chcete mrknete na:
http://leopard.unas.cz
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2006 22:29
- Nahlásit
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=7&topic=2335&page=2#18
tady je toho spouuuuuuuuuusta
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 07:21
- Nahlásit
Ahoj Žabičko (Alenko),
jmenuji se Sylva, všichni mě tu znají jako Sysku a mám pětiměsíční buldočku Tessinku a spousta lidí taky o mě tvrdí, že jsem blázen...co se týče psů..
A aby jsi nemusela hledat ve starších příspěvcích, tady máš moji Tessie:
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 14:21
- Nahlásit
zabicka
možná víš, ale na mujpes je fórum přímo pro leopardí psy
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 16:38
- Nahlásit
zabicka
Ahoj já jsem Eva a mám dva francouzské buldočky - 2 letého Edu a 4 měsičního Otu. Pejsků jsem už měla vícero plemen, ale tyhle placatky miluji ze všech nejvíce.Do psů jsem blázen od mala a věř, že když se do čumáčku jednou zamiluješ budou tě provázet celý život.Mám fotečky na www.mujpes.cz
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2006 17:00
- Nahlásit
já mám fotečky pejsků a povídání o mě na www.sweb.cz/laretbo
|