| Autor |
Zpráva |
handula
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:02
- Nahlásit
Musím se s vámi podělit o zážitek z víkendu. Přijela moje sestra s manželem na návštěvu. Náš pes je miluje, ale jak se později ukázalo, ne tak bezmezně, jak jsem si myslela. Sestra byla v kuchyni, mazlila se se psem, a já zůstala se švagrem v obýváku. On mě občas ze srandy zlobí, tak na mě skočil, že prej mě dlouho nezlechtal, vyjekla jsem a v ten moment, jak jsem zařvala, přiřítil se náš pes, letěl nejdřív ke mně, zkontrolovat jestli jsem v pořádku, olízl mě ucho a pak si to šel vyřešit se švagrem. Normálně on po něm naoostro šel, zaštěkal, skočil po něm a fakt byl dost rozezlenej. Tak jsem ho odvolala, přilítl za mnou, sedl si přede mě a asi půl hodiny ho odmítal ke mě pustit. Netušila jsem jak moc mě hlídá a až teprve tehdy jsem si uvědomila, jak moc mě má rád...a to se jednalo o člověka, kterýho zná, co teprve, kdyby to byl někdo cizí...Brání vás Váš pes taky?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:05
- Nahlásit
handula
Teď nevím, jestli jsi to byla ty, ale nesežral vám nedávno tchýni?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:07
- Nahlásit
myslíš jak jí kousl, protože se lekl?
to přeci s tímhle nemá nic společnýho....
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:08
- Nahlásit
Mně když začne manžel lochtat tak to spíš vypadá že mně chce Viky udupat, snaží se mezi nás vecpat a šlape po mně, klidně i po ksichtě, tak nevim jestli se tomuhle dá říct bránění. Zatim to jinak v jiný situaci vyzkoušený nemám.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:10
- Nahlásit
handula
No já jen, že je to výborný způsob, jak jí definitivně znechutit návštěvy. Pes napřed ukousl jí (předpokládám v jejích očích 75 % těla) a teď by mohl přijít švagr s cenným svědectvím, že jej napadl a musela celá rodina odtrhávat zakouslého psa z umírajícího švagra a máš po starostech...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:16
- Nahlásit
Vcelka
tak nějak to funguje i u nás.Dogina nás zmrzačí preventivně všechny
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:17
- Nahlásit
handula
®onie me muze branit jen kdyz je na voditku. ale to bych ji musel na voditku kolem sebe roztocit a tim odradit utocnika. Bez voditka me muze branit pouze tim, ze pripadneho utocnika ulize k smrti ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:29
- Nahlásit
Jirikovo
Já to nevím, se mnou nikdo nechce zkoušet mě začít mlátit nebo vyvolávat podobné situace zvedající psovi adrenalin. Zkusíme to, až budeš v Brně.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:50
- Nahlásit
Garfield
klidne, schvalne jestli me Gaf stihne umlatit kosikem driv, nez mu ja ukousnu ucho ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:51
- Nahlásit
Jirikovo
Jak jsi přišel na to, že bude mít košík?
|
handula
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:52
- Nahlásit
Garfield
tchyně je naštěstí z jiné strany než sestry manžel, takže vzájemně o sobě nevědí...a navíc můj švagr je takový macho, že on by nikdy nepřipustil, že mu můj pes stáhl půlky, takže on by tuhle situaci převyprávěl trochu jinak....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:52
- Nahlásit
Garfield
jelikoz tvuj nevychovany a krvelacny pes takrka bestie musi mit vzdycky kosik, jinak by posnidal, poobedval a povecerel vzdy par deti jako predkrm a celou materskou skolku jako hlavni chod ...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:53
- Nahlásit
handula
to znam. taky bych vsude rikal, jak jsem s tim psem zatocil, zarval na nej a on si sedl a ani nedychal. akorat by si pred tim vypravenim mel jit vymenit spodni pradlo ....
|
handula
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 12:59
- Nahlásit
Jirikovo
mužská ješitnost je prostě bezmezná. Kdyby jí nebylo, nebylo by o čem psát....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 13:04
- Nahlásit
handula
no ja doufam, ze v mem pripade to neni jenom jesitnost. ja proste jsem rad takovej vypravec, tak si obcas neco pridam, aby to vypadalo lip ....
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:02
- Nahlásit
náš pejsa z útulku má ty ochranitelské tendence - tedy snaží se montovat do všech z jeho pohledu "negativních kontaktů"....My jsme se s přítelem díky tomuto psovi naučili se nehádat a řešit všechno v naprostém klidu )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:03
- Nahlásit
Evik
jo a obejmout se jen kdyz to pes nevidi, vid?
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:33
- Nahlásit
Jirikovo
ne tak daleko ten náš "obránce" zase nezachází (i když je fakt, že by si s páníčkem co se vztahu ke mně týče nejraději vyměnil roli ) ale naučil se to už slušně vydýchávat a už na páníčka nežárlí )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 14:42
- Nahlásit
Evik
a funguje to i opacne? jestli uz panicek vydychava tvuj vztah ke psovi a nezarli ....
|