Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / proč....:-(
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:47
- Nahlásit

grendel
Něco takovýho kolovalo po síti...nebylo to náhodou o tom kožešinovým zvířátku, jak ho zaživa stáhli z kůže? Dostala jsem to mejlem a málem jsem se z toho sesypala...

grendel
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:49
- Nahlásit

Syska
tak to netušim..m ěpřišel jenom meil s mláďaty tuleňů v norsku...

monika
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:52
- Nahlásit

viky
pustil se do mě chvd a mohlo to nadělat více škody jak užitku.dělá si ze všeho legraci a bagatelizuje problémy.Myslela jsem to dobře, chtěla jsem mu fakt pomoct.Ono je třeba si ty stránky opravdu přečíst celé a to málokdo udělal.Je mi to moc líto. Jste tady fajn, víte o tom a kdo bude chtít pomoct pomůže.Já to dala i na své stránky, třeba to pomůže a nikoho to nebude dráždit.

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:54
- Nahlásit

monika
No vůbec osoba chvd je sám o sobě případ...

grendel
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:55
- Nahlásit

monika
to sou lidi sobecký, bez srdce, bez soucitu.. s takovými nemá cenu se bavit

viky
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:04
- Nahlásit

monika
zrovna chvd bych se nezaobirala a poslala bych ho nekam... Ja osobne jim pomoci chci a urcite nejsem sama. Pokud je nekdo hnusnej sobec jako chvd, tak si zaslouzi maximalne ignoraci, zvdyt jde o maly dite proboha!!!!
Ja jsem ty stranky prekopirovala na NO, tam nikdo neprudi, treba vic lidi pomuze....

viveka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:05
- Nahlásit

Holky, na rozdíl od vás si myslím, že to téma a ty fotky sem patří. Evidentně je to o psech. Těm psům je strašlivě ubližováno, a tím, že se o tom nebude psát, se jim nijak neuleví, naopak, ti vrahové budou pokračovat s tím, že když nikdo neprotestuje, tak to asi nikomu nevadí. Takoví lidé, kteří si před tím zavírají oči a dělají že to není, se na tom mučení podílejí. A to se netýká jen těch psů, ale i krav, kuřat, lišek, koní...

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:07
- Nahlásit

viveka
To jo, ale s tím co se děje v Číně psům stejně nikdo nikdy nic neudělá!! Tam to bylo, je a bude...pořád.

viveka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:10 - Změnil/a: viveka
- Nahlásit

monika
Myslím, Moniko, že to téma o Dominikovi sem taky patřilo, mohlo chlapečkovi pomoct, myslím, že to administrátor smazal jen kvůli vulgarizmům chvd.

viveka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:11
- Nahlásit

Syska
Hm, to máš pravdu. Ale tady se můžeme poučit a nechodit do šikmookých restaurací...

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:22
- Nahlásit

viveka
To jo...jestli to někoho odradí, tak kámoška našla v gyrosu od šikmookejch kočičí dráp...

monika
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:30
- Nahlásit

Jste fajn, admin to včera smazal, protože jsem ho o to požádala.Fakt to nemělo smysl.Kdo pomůže je bezva člověk a myslím, že když se to povede, tak to zahřeje u srdíčka.

monika
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:31
- Nahlásit

Syska
fuj to je hnusné, ještě, že to nejím.Já chodím k šikmáčům jenom na hadry pro děcka.Sice mě to zrovna netěší, ale ono moc jiných možností není, když Vás drží kasa.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:32
- Nahlásit

to máte ale se vším, víte jak se loví velryby (opět vynález japonců a jimpodobných), nalákají mládě do síte, matka ve snaze pomoci mu se tam amotá a pak jedou rány elektrickým proudem, takhle ta velryba ,může umírat i půl hodiny....jestli tohle jim přijde normální......skutečně nikdy jsem proti nikomu nic neměla, ať je fialovej, růžovej zelenej, černej oranžovej nebo jakej chce, ale tohle už je fakt hnus, opět zvyšujou kvóty na lovení velryb s tím, že je používaj pro vědecký účely.......hezké, ovšem vedlejším produktem je, že velrybí maso pak končí v luxusních restauracích, hezkej výzkum, fakt že jo. Kdyby to dělali z hladu, ale lidi tohohle národa jsou povětšinou takový prasata, že sní snad všechno.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:33
- Nahlásit

....a přitom nemusí.

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:35
- Nahlásit

Kalliope
Jenže velryby neloví jen Japonci... Je to prostě zase jenom o lidech...

monika
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:35
- Nahlásit

ona stačí ta reklama s Bobíkem, tím je v podstatě řečeno vše

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:36
- Nahlásit

monika
Proč ne, já u nich sem tam taky nějaký hadřík koupím...my k šikmáčům chodili i na jídlo, ale od tý doby, co jsem viděla v televizi tu reportáž z těch čínských bister a taky potom, co mi to ta kámoška řekla, tak je obcházím velkým obloukem....

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:42
- Nahlásit

Syska
Kdybych já se řídila vším, co mi kdo takhle řekl, tak asi umřu hlady, nebo budu v lese hledat kořínky ) Ono všechno má něco a nic není nikde na 100 %....

Syska
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:46
- Nahlásit

Eimy
To jo, taky jím salám, ikdyž mi kdysi kdosi řekl, že do něj melou myši...

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:49
- Nahlásit

Syska
no ono třeba cokoliv kupovat v globusu, to je taky super Učitelka řikala, že tam stala ve frontě na šunku nebo na sýr nebo něco a najednou jí něco lezlo po noze, tak se nehejbala, kdyby to byl nákej pavouk nebo tak a ona jí z podsukně vypadla myšička Pak říkala, že jí bylo líto, že ji nechytla, že b si ji vzala domů

A je fakt, že v Globusu mezi regálama bylo myšiček dooost to se pak není čemu divit, že občas nákou zapečou do veky

viky
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:51
- Nahlásit

Eimy
haha ja jsem hned po skole delala chvilku v Tescu, muzu o tom psat romany, od te doby tam zasadne nic jako uzeniny, salaty, nenakupuju.
Ale cicmance nepodporuju, nemam je rada

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:53
- Nahlásit

viky
no ale zas u nich v tom jídle aspon poznáš zhruba, co to je za maso, takovej MC donald, to je teprv dobrotka

viky
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:56
- Nahlásit

Eimy
no to jo, ale kdyz si predstavim, ze poziram treba naseho Cikpiska ( kocour ), kterej se zrovna nazyva Gyros.....

monika
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:57
- Nahlásit

co takhle to dát přečíst doma drahejm polovičkám.budou si pak vážit domácí stravy

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:58 - Změnil/a: Eimy
- Nahlásit

viky
no ale to si mužeš představit i v MC Donaldu jen s tím rozdílem, že tam by byl ještě rozemletej... Fuj, hnusná představa, ale když se chceš někde na rychlo najíst

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:59
- Nahlásit

monika
Ale to aby sis doma pěstovala uplně všechno, aby sis byla jistá

viky
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:02
- Nahlásit

monika
no zrovna moje draha polovicka si domaci stravy vazi ( carim pouze v sobotu ), dela totiz servis a revize na gastro a jezdi i k rakosnikum, takze vi presne co se tam deje

monika
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:03
- Nahlásit

Eimy
to je fakt a tak aktivní teda nejsem

viveka
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:07
- Nahlásit

Já se celkem neobávám o své trávení, on žaludek předsudky nemá, jen mi je líto zvířat, které trpí.

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání