| Autor |
Zpráva |
Tonda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:54
- Nahlásit
Taky se Vam stava,ze si prectete nejaky clanek,ktery Vam zkazi cely den?
citat:U osmatřicetileté rozvedené matky dvou dětí se lékaři rozhodli pro nezvyklou metodu, neboť byla znetvořena a chyběly jí části obličeje, takže nemohla dobře mluvit ani jíst.
Pokousal ji její vlastní pes, který se ji pokoušel probrat k životu, když se otrávila prášky ve snaze spáchat sebevraždu. Podle tvrzení dcery jí pes, který byl později utracen, zachránil život.
Je me toho psa hrozne lito,ale zaroven se divim ze ji az tak moc kousal!?
odkaz na clanek http://www.novinky.cz/zahranicni/76704-zena-s-tran splantovanym-oblicejem-se-ukazala-verejnosti.html
|
handula
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:56
- Nahlásit
Taky jsem to četla a taky mě to hrozně zarazilo. Hlavně by mě zajímalo, jestli je pes fakt něčeho takového schopen, když má vlastně dobrý úmysl....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:58
- Nahlásit
handula
já bych toho byla taky schopná, nějakýmu člověku pořádně nafackovat, kdyby nešel probrat a když pes fackovat nemůže.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 19:49
- Nahlásit
Mi stačilo to, že kouří jak fabrika. Je to hovado ženská.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 19:54
- Nahlásit
Taky jsem to četla,chudák pes. Za dobrotu na smrt.
|
viveka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 19:56
- Nahlásit
ati,birma
Přesně tak, chudák pes.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 19:58
- Nahlásit
Teď to bylo ve zprávách na Nově. O tom, proč pes paničku pokousal v obličeji ani slovo... (nebo jsem blbě poslouchala?!)!
|
rony
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:02
- Nahlásit
Právě jsem to viděla ve zprávách, ale o chudáčkovi pesanovi se ani nezmínili. Tak hlavně , že z ní je teď populární hvězda, a psovi za to může jen poděkovat, ale ona si raději na to ani nechce vzpomenout, jak to vlastně vůbec bylo. Měli zveřejnít vše, i to , že jí vlastně zachránil život a ona mu ho za oplátku vzala. !!
|
rony
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:04
- Nahlásit
ola
byla jsi krapet rychlejší
|
ola
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:05
- Nahlásit
rony
To by přece nebyla ta správná senzace. Doplnění informace o to, že jí pes po sebevraždě zachránil život, to by se jim přece nehodilo do krámu!
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:08
- Nahlásit
Nevím,jestli byl pes chudáček,nikdo nic pořádně o tom případu neví.Ale myslím si,že můj pes by mi neuhryzl půl obličeje ani kdybych byla v bezvědomí.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:14
- Nahlásit
Měl ji kousnout do pr....,třeba by ji taky probral.
|
rony
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:16
- Nahlásit
ola
To rozhodně. Teď před objektivy novinářů bude ze sebe dělat chudinku a oběť a se slzami v očích si jen s těží bude připomínat ten děsný okamžik, ale že už tady nebýt něho nemusela být a nejspíš by ani nebyla tak o tom ani zmínka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:19
- Nahlásit
Endy
já myslim, že mě by pes uhryznul obličej klidně celej, kdyby měl pocit, že mě tim probere k životu
(viděla jsem jak se choval ke kočce, když byla v narkóze..)
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:21
- Nahlásit
Endy
Nevim, jestli by mě psice byla schopná ukousnout kus obličeje (asi vzhledem k velikosti těžko), ale dovedu si představit, že by mi ho docela slušně tlapkama poškrábala...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:24
- Nahlásit
Endy
Pokousal ji její vlastní pes, který se ji pokoušel probrat k životu, když se otrávila prášky ve snaze spáchat sebevraždu. Podle tvrzení dcery jí pes, který byl později utracen, zachránil život.
|
evina
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:43
- Nahlásit
na nově pouze řekli,že jí pokousal její vlastní pes.Vytrhli to z kontextu,neřekli,že jí chtěl vlastně probrat a především,že chtěla spáchat sebevraždu.Copak má na tom vinu pes?Snad je to především její vina,ne?
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:48
- Nahlásit
Stejně si myslím,že to jsou všechno dohady a nikdo pořádně neví,co se tam dělo.Sdělovací prostředky dost mlží.Rozhodně není na místě tu ženskou urážet.Ona o tom utracení určitě nerozhodla.V té době měla jiné starosti.
|
rony
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:53
- Nahlásit
A dneska měla jaké starosti, mohla se snad o tom zmínit, ne??
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 16:04
- Nahlásit
Tak v Blesku jsem si ted přečetla, že si chce zase koupit psa... Asi aby ji mohl zachránit, ažse bude chtít zabít a její rodina ho pak mohla nechat utratit... :-/
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 17:09
- Nahlásit
V poslední době se mi zdá, že všechno odnese vždycky pes, i když to byla chyba páníčka. Než by si to ten páník přiznal, radši psa nechá utratit . Možná té ženské bylo líto, že se jí její úmysl spáchat sebevraždu kvůli pejskovi nepodařil, tak z něj udělala bestii a ze sebe chudinku.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 17:11
- Nahlásit
No ono v tom blesku byl obrázek s rozsahem toho pokousání a když sme o tom přemýšlela, tak fakt měla poškozený místa, který mi psice olizuje, když dělám "mrtvou"
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 18:20
- Nahlásit
Vím,že jsem na psím fóru,že vždy za každých okolností je pes chudák a člověk bídák.Vždyť nikdo pořádně neví,jak to bylo a co stojí v pozadí.Někoho odsoudit aniž bychom ho znali,je strašně lehké.A ještě k tomu v anonymitě a v davu.
Moje kamarádka taky dala utratit psa.Napadl jí tak,že jí vykousl kus masa a dnes je ráda,že ruka zůstala stejně pohyblivá.Chtěla ho jenom jako vždy pohladit.Kdyby to prošlo televizí nebo tiskem,nařkli by jste jí,že musela psovi ubližovat.Přitom pes byl útočný od mala,měl různé výpadky,podle veta nejspíš nádor na mozku.Ve stáří prostě zkratoval.Jenom tím chci říct,že nevíte,jak se ten pes projevoval před tím,než zachránil svou paničku.A jak se mohl projevovat potom.Nahlíželi by jste na to jinak,pokud by se něco takového stalo přímo vám nebo někomu blízkému.Ono je rozdíl si se psem hrát a nechat se olizovat a je rozdíl,přijít o obličej.
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 18:39
- Nahlásit
Endy
Jasně,je to lehké,zvlášt,když všichni tady mají strašně rádi psy.Ono se to asi nikdy nedozvíme jak to ten pes myslel nebo jak to bylo vůbec doopravdy nejenom z televize nebo netu.Ovšem její dcera tvrdila,že jí chtěl zachránit.Možná byla hodně malá a ani to nechápala,možná byla ten nelepší kamarád toho psa a chápala ho 100%,ale co je jasné,že ji opravdu probral. Nebyla tam zmínka o tom,že by pes byl nějak divný,či útočný nebo že by měl nádor na mozku....Je to divné i ta ženská působila dost divně.......
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 18:47
- Nahlásit
Endy
to je pravda, ale na druhou stranu, každý, kdo se pokusí o sebevraždu musí počítat s rizikem, že mu to nevyjde a zůstane nějakým způsobem postižený. Možná ten pes měl opravdu nějaký zkrat, ale zrovna tak lehké je odsoudit psa ke smrti, aniž ho někdo nechal vyšetřit, zda není nemocný nebo jestli mu opravdu někdo něco neudělal.
A co když ten pes byl tak zoufalý z toho, že jeho panička je možná mrtvá, že se ji pokoušel probrat k životu tím, že ji chtěl zvednout? A udělal to po psím způsobu? Fena by zvedla své štěně taky za kůži. Bohužel ten pes nevěděl, že člověka takhle zvedat nemůže a dopadlo to takhle? Nevím, možná to bylo úplně jinak, ale spíš se mi zdá, že člověk proto, že je jediný "rozumný tvor na t0hle planetě" i když v některých případech by se o tom dalo pochybovat - mu nesmí být ublíženo a musí to vždy odnést ta němá tvář, protože člověk je "přece něco víc než takový pes"???
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 19:34
- Nahlásit
Kdo ví, jak to vůbec bylo, co se pustilo do médií, co ne, co je účel...
Ono transplantace obličeje je etický problém už sám o sobě, třeba bylo potřeba odpoutat pozornost..
|
evina
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 20:40
- Nahlásit
Endy:ano pozadí té nešťastné události neznám...ale pokud se ženská která má zodpovědnost k vlastním dětem pokusí o sebevraždu,tak mínění o ní valné nemám.Já vím,že jsou situace někdy opravdu těžké a vypadají neřešitelně...ale jako matka dvou dětí si těžko dovedu představit takovýto odchod!Já myslím,že každý člověk má právo si udělat vlastní náhled.
|
Endy
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 20:55
- Nahlásit
evina
O to mi přesně šlo.Že každý by si měl udělat vlastní náhled a ne se přidat k davu a papouškovat to,co jeden vymyslí.
Já ten příběh neznám,jen to co se mihlo v televizi a na to moc nedám.Nechci se té ženské zastávat,jenom chápu,že ona svého psa ve svém stavu neřešila.Určitě k němu změnila postoj i rodina.Mně se jednou stalo,že mi pes roztrhal štěně.Nevím jaký důvod ho k tomu vedl,ale já už ho nemohla ani pohladit.Než se prodal,krmil ho manžel.To jsou stavy,které ten,kdo je nezažil,nemůže posoudit.
|