| Autor |
Zpráva |
Ajis
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:30
- Nahlásit
Ahoj Kery,
až se budeš vyskytovat na zdejší diskuzi,přečti si prosím forum "fenka zlatého retrívra???", potřebovala bych se s tebou potom domluvit,jestli by bylo možný zkusit fenku přes vás třeba nějak umístit nebo kdyby to doma nebylo možný(kvůli mojí feně),jak by to bylo s umístěním u vás v útulku(spadáme pod vás),ale to jen v krajním případě.Nemám s tím žádný zkušenosti. Nebo vůbec,že bys mi třeba poradila co a jak???
V jejím případě je to asi na delší povídání...
Fena je kastrovaná,případný očkování a odčervení taky zajistím. Díky moc. dajis@centrum.cz
|
kery
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 10:21
- Nahlásit
Ajis
jak to dopadlo? Teprve teď jsem si přečetla tvou prosbu na téhle diskusi. Pokud je to stále akutální, potřebovala bych její pěknou fotku, nejlépe v postoji v přírodě a ihned ji dám do naší nabídky na www stránky.
Omlouvám se, úplně jsem to přehlédla.
K.
|
Ajis
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 10:54
- Nahlásit
Ahoj Kery,
fenka je pořád u pána na statku(viz forum Fenka zlatého retrívra???) a asi to tak i zůstane, oni z ní mají radost a myslím,že ona je tam taky spokojená! Pán je sice taková stará psí škola...ale má tam velký výběh, masíčko, domů může do chodby a mini kuchyňky... Tak snad to bude OK pro všechny .
Tento týden bych se za ní měla jet podívat . a omlouvat se nemusíš, kdyby to bylo tak aktuální,tak bych se v pátek přpomněla !
A jak jste dopadly vy???
|
kery
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 11:13
- Nahlásit
Ajis
podle toho, co popisuješ, fenečka se bude mít nejspíš dobře. Má vše, co pejsek potřebuje ke šťastnému psímu životu.
Pokud se ptáš na zdravot. stav Daisy, tak bichemka dopadla dobře a fenka je oprece schopná, tzn, že orgány fungují tak, jak mají a měla by přežít anestezii i operaci. Ovšem, jak se bude vyvíjet pooperační stav Daisy, nedokáže nikdo říct. 1 psovi z 50 se tělo do 2 měs. po OP "zblázní", a rakovina ho "zahltí"
Ve středu se rozhodnu po osobní konzultaci s Dr. Lorencovou. Nejspíš do toho půjdem.
Bez operace by jí mohl nádor během krátké doby vyrůst do velikosti dětské hlavy a pak už by bylo na všechno pozdě. Jenže operace 13ti letého psa může být už i zbytečná.
|
Ajis
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 11:34
- Nahlásit
kery
ty nádory, to je něco -fuj, teď jsem to docela prožívala s mojí kamarádkou a její fenečkou, ty jí znáš taky a doporučila si jí právě MVDr. Lorencovou,ale tam už byly metastáze na plicích ....
Tak přeju to nejlepší rozhodnutí...
|
kery
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 11:36
- Nahlásit
Ajis
myslíš Aiku?
|
Ajis
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2006 12:37