| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:28
- Nahlásit
Mám pocit, že snad moje pejsa
je abnormálně hyperaktivní! O víkendu jsme byli u rodičů. Tessinka nemá vůbec ale vůbec potřebu spánku za celý den! Hned od rána si pořád hrála se psem rodičů, každou chvíli lítali po zahradě, když byla v baráku, pořád šmejdila, prošmejdila fakt každej kout, za každým chodila jak pejsek a lehnout si v průběhu dne? Neexistuje...utahala ji až dvouhodinová procházka!! Úplně jsem čučela, protože doma v bytě je sice taky aktivní, ale aspoň sem tam spí...Rodina už se divila, protože štěňata přece často přes den spí...a ona ne. Tak mám asi zvláštního psa a mám se v budoucnu na co těšit!!!
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:32
- Nahlásit
to jo mám něco podobného v osmi měsících moje skorobíglice uběhla(!!!) 20 km u bruslí...sice potom spinkala, ale jen 3 hodiny potom byla zase na nohou
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:41
- Nahlásit
grendel
No já jenom doufám, že se třeba časem zklidní...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 13:45
- Nahlásit
Byli jsme s ní poprvé na větší procházce, když jí byly 4 měsíce, bylo to tak 8km a ona celou dobu běžela po svých a když jsme jí jednou zkusili vzít pod bundu, tak se hned cpala ven....
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 14:06
- Nahlásit
myslím, že je to normální....Můj pejsa toho taky jako štěndo přes den moc nenaspal... taky vydržel blbnout celý den a pak odpadnul večer a chrápal třeba jen do 6 ráno a už zas mohl blbnout nanovo....Prostě jsou štěnda aktivnější a "pasivnější". S mou kámoškou máme skoro stejně staré psy a když jsme ty naše tehdy štěnda prvně seznámili, tak ten její pejsa s utahal za půl hoďky a pak další 2 hoďky spal, zatímco tem můj blbnul non-stop .....Oběma psům jejich nátura vydržela...kámoščin pes je pohodář, flegmouš a nehne s ním ani kdyby mu vystřelili u ucha, po výletě třeba 15 km odpadne na celý den.....Můj pejsa je sice taky pohodář a máloco ho rozhází, ale jinak hyperaktivka, i 20km výlet je pro něj procházka "růžovou zahradou" a stačí mu si po ní jen tak na hoďku zdřímnout
|
evina
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 15:04
- Nahlásit
Syska:můj v 5.měsících šel ještě po cvičáku domů pěšky 8km.Ušel to v pohodě,jen doma pak spal asi 3hodinky.Taky je strašně živý ale zase lepší než-li lenoch
|
kulik
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 22:06 - Změnil/a: kulik
- Nahlásit
Mám doma křížence labradora s borderkou v 7 měsících mám ji vpaneláku,ale je živá jako nevim co celej den pořád lítá ta by snad potřebovala aby byla porád venku.Nevim co s ní je to hrůza
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2006 23:01
- Nahlásit
Ta moje je hotové torpédo. Venku vidím jen bílou čáru. A doma totéž.
|
lili
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 14:11
- Nahlásit
to naše pejsa když byla malá tak vždycky byla tak 10-15 minut vzhůru a pak tak 20-30 minut chrněla. Ale zato vydržela dlouhý fakt dlouhý procházky, a když sme ji chtěli nést tak nechtěla,a radši si vždycky odběhla trochu napřed a lehla si napůli cesty(v lese) a čekala až ji dojdem. pak se vždycky zase rozběhla napřed a zase lehla... a furt dokola
|
wami
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 15:28
- Nahlásit
Hm, tak mam asi nejvytrvalejsi stendo...
Ve 4 mesicich jsme si dali kratounkej vandr 2x 10 km (s prestavkou v hospode), nesla jsem ho asi jen kilak, pak ho to nebavilo. A to bylo asi pul metra snehu...
V 8 mesicich jsem ho vzala na neofiko trek, ktery jsme si hodne zkracovali a nenechala jsem ho tahnout (jen tu a tam par metru), to bylo tak 30 km/den...
Dodnes utaha postupne tak tri stejne stare pejsky libovolneho plemene, nez je trochu utahany sam...
Jeste ze uz si zvykl, ze se porad neco deje, takze vyuziva kazdou ckvilku ke spanku, ted uz prospi preventivne i cele dopoledne...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 21:37
- Nahlásit
Já mám osmiletou potvoru s dysplazií, cauda equina syndromem, a stejně mě dokáže uhnat-pořád někde patlá 20 km pro ni nic neznamená, pro potvoru. Já jsem ji spát snad ještě neviděla, mimo dou, kdy je se mnou v posteli. Ona snad ani nespí...upír...
|