Hanka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2006 11:57
- Nahlásit
Naštěstí nemám takovou zkušenost.Nikdy bych neposlala člověku kterého jsem nikdy neviděla peníze,radši bych sehnala auto a jela tam ať je to sebevíc daleko,ale tím se nechci nikoho dotknout.
Já si jednou jela pro fenku ši-tzu a už když jsme vystupovali z auta tak se mi tam vůbec nelíbilo všude špína hodně psů různých plemen,ale jelikož jsem ho moooc chtěla tak jsme šli dovnitř ,no bylo to šílený,ale fenku jsem si odvezla.Až doma jsem zjistila,že fenka má na sobě takové malé stroupky,tak hned druhý den jsme šli k vet. a on mi řekl,že má plíseň které se budu jen těžko zbavovat a že by raději jel fenku vrátit,protože je to nakažlivé a bude mě to stát hodně peněz. Tak po dlouhém uvažování a přemýšlení jsme jeli fenku vrátit,celou cestu jsem probrečela.Paní nebyla vůbec ochotna nám peníze vrátit až po předložení účtu od veta a mou hrozbou ,že zavolám policii nám peníze vrátila a zaplatila nám i veta.Nejhorší na tom všem bylo,že tu plíseň chytil můj dvou letý syn a pak měl na hlavě přez rok úplně holé kolečko.
|