Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Smazat inzerát ze zdejších stran
Autor Zpráva
Anna
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:53
- Nahlásit

Prosím především správce zdejšího webu, co dělat, když dcera zapoměla IČ, a chtěli bychom inzerát smazat (neustálé telefonáty). Děkuji moc za odpověď - už ani nevím, kdy přesně byl inzerát podán. Děkuji

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:59
- Nahlásit

Anna
ja myslim, ze by to chtelo predevsim napsat, o jaky inzerat se jedna, ne? Pak to muzete poslat panu Zubkovi do emaliu na pes@cz-pes.cz

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:38
- Nahlásit

Anna
Potřebuji bližší informace o inzerátu, nejlépe jeho přesné znění. Pak jej najdu a smažu.

Anna
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:46
- Nahlásit

Znění inzerátu - daruji z rodinných důvodů nejraději myslivci slovenského kopova.
Bohužel se mi ten inzerát už vůbec nedaří nalézt, dcera si nepamatuje přesné znění, ani datum!!! (snad začátkem minulého roku), ale poskytla v něm můj telefon a již neužívaný mail a.vraspirova@meko.cz. A protože čas od času se někdo ozve, musí to zde někde být.

JERDA
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:54 - Změnil/a: JERDA
- Nahlásit

Víťa

To se mně objevilo, když jsem zkusila dát do vyhledávače "daruji kopova"

Jyxo nalezlo 1 dokumentů za 0.59 sekundy
Kynologická inzerce - Lovecká plemena

Daruji slovenského kopova - 3 roky • přidáno:2005-06-04 10:13:52 ..... rukou, nejraději myslivci • tel. 723 933 337 • a.vraspirova@mleko .....
http://www.cz-pes.cz/inz-lovecka.php?zobrazena_str ana=109 - Náhled
Toť vše.
Synonyma
darovat: věnovat
myslivec: lovec

Anna
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 13:24
- Nahlásit

Ano, je to ten inzerát. Moc děkuji, pokud se ti ho podaří smazat, budu vděčná a omlouvám se. Děkuji

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 3 Úno 2006 23:28
- Nahlásit

Inzerát už je smazán od začátku ledna, mazal jsem inzeráty starší půl roku. Když si dáte vyhledat jeho text přímo do hledacího políčka v inzerci, inzerát už tam není. Vyhledávače si však někdy mohou pamatovat a nabízet ve výsledcích hledání starší verze stránek, to ale bohužel neovlivníme. Za pár dnů, až si robot vyhledavače znovu přeindexuje tyto stránky, inzerát z výsledků sám zmizí.

Anna
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 08:12
- Nahlásit

Moc děkuju, skvěle to tady funguje!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání