Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pořad "CHCETE MĚ?" končí?
Autor Zpráva
kery
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 12:37
- Nahlásit

Pořad na pomoc zvířatům: „Chcete mě?“
Podpořte jeho stálé vysílání v České televizi.
-------------------------------------------------- -------

Pořad České televize "Chcete mě?" již mnoho let pomáhá zvířatům v nouzi a lidem,
kteří zvířatům pomáhají, poskytuje důležité informace. Za jeho vznik se zasadili paní Marta Kubišová a pan Jiří Šebánek (kromě jiného tvůrce Járy Cimrmana). Ne každý stát se může
pyšnit opravdovým nekomerčním, nepopulistickým pořadem na téma ochrany zvířat. Přitom
zvířat v tísni jsou po světě miliony….
Nicméně Česká televize čas od času uvažuje o ukončení tohoto pořadu a jeho nahrazení
povrchním pořadem o "zvířecích miláčcích". A tak, pokud je i pro vás pořad přínosem a chápete jej jako velmi potřebný a účinný, dejte o tom vědět České televizi. Určitě i krátký email či rychlý telefonát zprostředkuje vedoucím pracovníkům televize informaci, že veřejnost si pořadu cení a potřebuje jej.
Pořad vysílá Česká televize přibližně od roku 1993, s přestávkou v roce 1994. V posledních letech byl týdenní pořad zkrácen z 20 na 14 minut.

Kontakty na Českou televizi:
info@ceskatelevize.cz
Divácká linka: 261 137 474
Horká linka - zpravodajství: 261 135
adresa:
Česká televize, odd. kontaktu s divákem, Kavčí hory, 140 70 Praha 4
tel.: 261 131 111
fax: 261 218 599
www.czech-tv.cz

Evulik
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:31
- Nahlásit

Ano zaslala jsem české televizi žádost, aby pořad zachovala. Udělejte tak i ostatní.

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:53
- Nahlásit

samozrejme jsem to podporila taky! To by mne nastvali, kdyby to prestali vysilat

Evik
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:46
- Nahlásit

Jelikož se mě to taky hodně dotklo, že by chtěli tento pořad zrušit...poslala jsem jim tam mail tohoto znění:

Dobrý den,

na pořad Chcete mě se víceméně pravidelně dívám a dozvěděla jsem se, že Česká televize uvažuje o jeho zrušení a nahrazení jiným "komerčním pořadem"....Jistě nejsem sama, kdo Vám napíše, že pořad Chcete mě? je jedním z mála skutečně užitečných pořadů, které Česká televize vysílá. Nejspíš si vůbec neuvědomujete, co byste mohli zrušením pořadu způsobit. Mnoho útulků, jejichž osazenstvo je v televizním pořadu nabízeno totiž nemá jinou možnost propagace svých dočasných svěřenců než pomocí výše uvedeného pořadu. Málokterý útulek má dostatek financí, aby si mohl platit člověka na tvorbu internetových stránek, které by byly denně aktualizovány. Pořad Chcete mě? za dobu své existence pomohl již velkému množství pejsků a kočiček, kteří díky zveřejnění v televizi našli nové a dobré majitele. Zachovejte se proto podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a zvažte, zda je pro ta zvířata v nouzi a potažmo i pro televizní diváky lepší pořad Chcete mě? nebo nějaký diskusní pořad o "domácích mazlíčcích"......

Zdraví divačka z Prahy.

snad se někdo chytne za nos.....

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:52
- Nahlásit

Tak tato odpověď mi přišla,zdá se mi alibistická.

Dobrý den, tento pořad nerušíme, pouze od podzimu připravujeme jeho inovaci.

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem,

Kateřina Fialová
redaktorka

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 14:54
- Nahlásit

Evik
Napsalas to hezky. Já se sice moc nekoukám -blbý vysílací čas- ale napíšu taky. Jsou to pitomci, nejspíš by místo toho dali něco á la Neváhej a toč s domácími mazlíčky

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 15:05
- Nahlásit

No, tak mi už i odepsali.. Snad jim dojde takovýchto mailíků víc a ještě změní názor. Ale kdoví....
"Dobrý den, tento pořad nerušíme, pouze od podzimu připravujeme jeho inovaci.

Vtip je v tom, ze prave tu inovaci si predstavuji tak, ze udelaji roztomiloucky porad s roztomilouckejma zviratkama, kde si myslej, ze lidi nechtej nic resit a divat se jen na prijemnoucke veci kolem zvirat. Pokud mozno v blbou dobu a kratkej.

Lara
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 15:32
- Nahlásit

Erin
Mě poslali totéž. nic špatného na té odpovědi nevidím. Počkáme do podzimu a budeme chytřejší.

Filip
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 16:31
- Nahlásit

Vtip je v tom, ze prave tu inovaci si predstavuji tak, ze udelaji roztomiloucky porad s roztomilouckejma zviratkama,

dejavu
Jak to víš?

dejavu
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 16:53
- Nahlásit

Filip
rikal mi to primo nekdo, kdo v tom poradu pracuje, ze s tim maji neustale problemy na rade, ze si CT mysli, ze lidi nechteji videt problematicke veci, ale pekne, oddychovky a to i v tomto poradu, ze jsou k tomu primo tlaceni, tak mi prijde dulezity jim rici, ze takto nesmysleji vsichni lide.

Evulik
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 20:25
- Nahlásit

Byla jsem tak po 89 roku ráda, že konečně bude v televizi více pořadu o zvířatech - psech, kočkách, ne jen pořád ten fotbal a sport. Jak jsem se já bláhová spletla - tedˇjsou tam samé debilní estrády a reality show.Kolik je v televizi informací o psích výstavách, agility, crousingu atd. ? Jen minimum, nic se nezměnilo.

Evik
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 07:29
- Nahlásit

Takže tu odpověď, co dostalo už několik z Vás jsem právě teď obdržela také....takže mi z toho plyne, že si můžeme psát rozhořčené či slušné, leč vytýkavé dopisy jak chceme a stejně názor diváků nebude respektován......Zatímco na Chcete mě? jsem se v rámci možností ráda dívala a pak třeba mluvila s kamarády kteří sháněli zvířátko...., tak na pořad o tom, jak se někdo "mucká" se štěňátkem či třeba sklípkanem (to je jedno) se teda dívat nebudu. Kdysi jsem něco takového viděla a čekala bych, že o tom tvorečku, kterého tam všichni obdivovali, něco řeknou aspoň na úvod, ale považovalo se za důležitější sdělit divákům, že je to sklípkan jménem "Boženka", ale jeho rodové a druhové jméno a kde žije, čím se živí apod....se nikdo nedozvěděl...celý pořad byl jen o tom, že zvířátko kolovalo mezi skupinkou dětí, aby si na ně mohly sáhnout a o pocitech, které děti z toho tvora měly.....
Tak doufám, že ta inovace pořadu nebude ve výše uvedeném duchu, to by mě opravdu nakrkli.

Kamca
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 08:22
- Nahlásit

Evik

Máš pravdu.A jestli po takovémto pořadu touží, ať si jej klidně udělají - ale navíc, a ne z pořadu Chcete mě. Ten by měl zůstat, tak jak je. Taky jsem jim tam psala a odpověď jsem obdržela stejnou. Rozeslala jsem článek známým, snad tam taky napíšou. A třeba když nás bude hodně, tak se doopravdy chytí za nos a nebudou nic měnit...Aspoň v to teda doufám, i když moc tomu po zkušenostech už nevěřím

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání