Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Plyšový medvěd
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:13
- Nahlásit

Obětovala jsem Tesince svého plyšového medvěda, kterého jsem kdysi dostala od rodičů, byl to můj mazel a spávala jsem s ním v posteli. Od té doby, co mě hřeje kožíšek Tesinčin a medvěda nepotřebuji, rozhodla jsem se věňovat méďu právě jí. Holka je s něj nadšená, bere ho s sebou všude, když jí dávám granulky do misky, přiběhne i s medvědem a způsobně ho usadí vedle sebe, pak se teprve pustí do jídla a občas na něj mrkne, co on jako na to...ale opravdu mě pobavilo tohle. Posadila jsem jí méďu do jejího pelíšku. Tess přiběhla, koukla na pelech, na mě (nevěřícně...), najednou se rozběhla, medvěda popadla a z pelíšku vztekle vyhodila a pak se na mě znovu podívala. Dlouho si pak medvěda nevšímala, než mu odpustila. Taky není divu, pelíšek se nepůjčuje!!!!

Syska
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:14
- Nahlásit

Oprava: holka je z něj nadšená....

evina
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:19
- Nahlásit

Syska:skvělé přátelství medvěda a psa...já svému také půjčuji méďu,jenomže jeho zajímá jenom to,jak ho co nejrychleji svléci z tričkaa už mu sežral jedno očičko

Syska
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:20
- Nahlásit

A proto by mě zajímalo, jak vůbec pejsek takovýho méďu nebo cokoliv plyšovýho vůbec vnímá!!!!!

ati
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:24
- Nahlásit

Naše Ati dostala medvěda hned jak jsem ji přivezla. Přitulila se k němu a spala. Jak jsem ji ho zapoměla dát tak zuřila jak tygr,dokud jsem si neuvědomila chybu a méďu nepodala. Jak rostla zkoušela na něm sílu zoubků.A dnes chudáček vypadá jak spacák,naprosto vykuchanej.

Syska
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 14:26
- Nahlásit

No ona se ho nejdřív bála, jak byla úplně malinká, protože byl větší než ona. Teď už ho přerostla, tak si z něj udělala takovýho kámoše. Akorát že u nás doma neustále zakopávám o nějaký hračky, všude se pořád něco válí

Lea
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 17:16
- Nahlásit

Tak kamarádčin psík má taky medvěda a učí se na něm...ehm, to co dělají spolu dospělí

Bent
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 20:19
- Nahlásit

Lea
A co ??? Chodí spolu na pivo ???

Evulik
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 20:30
- Nahlásit

Můj buldoček dostal taky velkého medvídka, ale vydržel mu jen několik dní - první urval čumáček, potom očičko a pak na něm dělal to co dělají dospělí ( jak psala Lea ). Začal ho párat až vylízala náplň, tak jsem mu musela bohužel medvěda sebrat.Tak mě štve, že mu žádná plyšová hračka nevydrží.

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 20:32
- Nahlásit

Když byl náš starší pes štěně, dala jsem mu obrovského plyšového psa, byl mnohem větší než štěně... měl ho na pelíšku a spával u něj stočený do klubíčka. Postupně ho zlikvidoval - uslintal, okousal a tak...

wami
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 20:39
- Nahlásit

Lumpik prave vcera slavnostne rozebral na centimetrove soucastky sveho oblibeneho plysoveho dobrmanka (ponekud mensi velikosti). Usoudili jsme tedy, ze je zapotrebi mu sehnat plysaka dalsiho, vhodneho jeho laskyplneho zajmu, slintani a velikosti.

Netusi kdekdo, kde se v Brne vyprodavaji plysaci z druhe ruky...?

suesie
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 21:33 - Změnil/a: suesie
- Nahlásit

U nás zatím plyšáci přežívají, jsou tak maximálně ožužlaní. Cllif se k nim chová celkem slušně.

Puna
# Zasláno: 1 Úno 2006 21:41
- Nahlásit

Taky jsem svýmu setrovi s těžkým srdcem dala své plyšové hračky z dětství, některý oblíbený jsem si ale nechala..

Taky byly některý větší než on a ted už je v pohodě přepere všechny.

evina
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 21:52
- Nahlásit

Tak jsem si bláhově myslela,že dát plyšáky štěníkovi bude nejlepší způsob jak se jich zbavit z dětského pokoje.Stejně se stále někde povalují a akorát se na ně práší,jenomže jak syn spatřil,že by plyšáky měl pes,hned je zabavil zase nazpátek.Obávám se,že i kdybych psovi nějakou hračku koupila,tak mu bude odcizena.

Falco
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 21:54
- Nahlásit

I naš pes dostal plyšového velkého psa hned, když k nám přišel. Poměrně brzy na něm začal trénovat "to, co spolu dělají dospělí" Ovšem nějak špatně si vtiskl erotický model a kromě tohoto plyšáka zůstal jinak naprosto sexuálně neaktivní. Samozřejmě, že za 9 let užívání se vzhled hračky naprosto změnil (mnohokrát znovu potahována). Loni jsem mu ho bohužel musela odebrat, protože ve své lásce k tomuto pejskovi ignoroval svůj věk a zdravotní stav a každý večer byl schopen se na něm skoro u.....
Několik dni ho sice hledal, ale vyřešili jsme to žvýkacími pamlsky a k vánocům dostal maličkého plyšového pejska, se kterým se erotické hrátky zkrátka provádět nedají.
Vysloužilého starocha jsem musela schovat do sklepa do staré pračky, protože dva úkryty v bytě byly promptně nalezeny (to je z těch "pachových hrátek" v bytě).

Verca
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2006 22:11
- Nahlásit

Jak už jsem tu psala jinde, tak moje prďola taky má mého plyšáka z dětství.vybíjí si na něm zlost,ale na druhou stranu ho zase nesmírně miluje a nedejbože aby ho někdo měl v ruce, to ej pak nepříčetná. Po ránu jí ho musím brát, protože by vzbudila celý barák, jak na něj štěká(při kousání do jeho, už tak ztrhaného, kožíšku)a vrčí. Když přijdeme z procházky, tak první kdo to schytá, je ten pes...chudák. Vždycky se do něj pustí jak šílená. A nevím nevím...ale připadá mi, že i ona si dělá na něm jaksi dobře. Ael tak nějak nenápadně. Sice u toho žádné pohyby nejsou, ale ten její výraz!!!!

Hafina
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 08:51
- Nahlásit

wami
Zkus nějakej second hand...

Evulik
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 13:38
- Nahlásit

Falco
Tak to jste měli super, moc jsem se při čtení tvého příspěvku nasmála.

Shadow
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 15:14
- Nahlásit

jo tak moje malá taky dostala plyšáka a za pět dní mu dokázala urvat hlavu a sežrat čumáček

Falco
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2006 22:10
- Nahlásit

Chtěla jsem vám ukázat fotku plyšového psa po devíti letech sexuálního soužití s naším Falcem, ale nemohu se za nic na světě přihlásit do galerie. Tak to zkusím zítra.

Falco
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2006 11:08
- Nahlásit

Dvě fotky plyšového psa Žeryka po devítiletém soužití s naším psem.

A tohle je náhradník - Bobík:

ota
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2010 18:21
- Nahlásit

Koupit plyšáka není sranda. Meměl by mít dlouhou plyš a pozor i na oči. Pro psa jsou dobré hračky, které může od mala dobře vzít do pusi. Nejlepší by asi byla plyšová žirafa. Mrkněte třeba zde: URL je tam mini i velká. Myslím že si každý zvolí to co mu nejvíce vyhovuje. Jsou psi, kterým plyšák vydrží pomalu na celí život a nebo taky jen na pár minut.... znáte to...

choco
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:22
- Nahlásit

Tak naši blabladoři plyšáky milují, pes ještě víc než feňule a taky jich má doma pořádný kopec. A oba dva je od malinka dudají, jak kdyby měli dudlík, kolikrát u toho i usnou a nebo vydávají i takový kňučící zvuky..je to jak úchylka, nejvíc ujíždí na plyšových míčích z Ikea, to je kolikrát fakt pohled pro bohy,když oba najednou sebou plácnou a dají se do gajgání Plyšáky tak vyhazuju akorát, když už jsou oslizlý natolik, že jim ani už pračka nepomáhá

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:30
- Nahlásit

Falco

Taky jsme mēli oslíka, ale Kokymu nējak nevyhovovaly ty dlouhy uši, tak je odstranil a ted má z nēj opici. Od ty doby ho už nijak nerozkousal, prostē mu vadily asi jen ty uši

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:38
- Nahlásit

Falco
Jo on to byl pes, já myslela oslík

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:54
- Nahlásit

Takhle dopadle lev, mēl zbytečnē moc končetin

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání