Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hrbení(při výtání)
Autor Zpráva
Pupy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 18:55
- Nahlásit

Když přijdu domu, Pupyna se vždy lísá a hrbí se. Znamená to něco? Děkuji za odpověd a zbytek krásného večera.

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 19:12
- Nahlásit

Pupy
Jasne, snazi se vrtet i zadkem, tak aby u toho neupadla...

Pupy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 20:31
- Nahlásit

wami
Jo vtipný...ale jen sem chtěla vědět jestli to něco vyjadřuje.Ale děkuji za snahu.

Evulik
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 21:08
- Nahlásit

Tvoje pesana tě považuje za šéfa, proto se nahrbuje. Chce se tím zmenšit - všimni si tohoto chování třeba u vlků a jiných psovitých šelem.

evina
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 21:10
- Nahlásit

mě zase při vítání přinese nesežraný suchar a cpe mi ho do hubyBy mě taky zajímalo,jestli je to tím,že vítá šéfa

Evulik
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 21:14
- Nahlásit

Holky nedělejte si prču, to je jasné, že i ten suchar dává svému šéfovi.

wami
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 21:21
- Nahlásit

Evulik
Akorat vlci se az tak nehrbi (pokud nevrti), spise obecne snizi tezise, jakoby "poklesnou" na nohach...
+ pri vitani: oblizovani (nebo jen vystrkovani jazyka), ocas a zadek se vrti nizko pri zemi, usi jsou sklopene dozadu a lehounce do stran, pohled mimo oci zvirete, ktere vitaji...

Je fakt, ze je to pozdrav urceny sefovi, ale vylozene to hrbeni si myslim ma hodne spolecneho s vrtenim a rovnovahou...

evina
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 21:41
- Nahlásit

Evulik:no on mě tím trošku mate protože jindy se chová jako generál on.Třeba ze dveří se hrne první a taky na vodítku táhne.Podle toho co jsem vyčetla,by to podřízený neměl.By mě totiž zajímalo,zda pes-podřízený dodržuje všechny pravidla podřízeného člena ve smečce.Možná to píšu trošku zmateně,nevím zda mi někdo rozumí...Vím,že nemám psa dominantního,to mi jaksi došlo.Jen mi přijde,že je někdy poněkud drzejší.Možná to jen dělá ta puberta a on to jen zkouší.

birma
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 21:46
- Nahlásit

evina
ono záleží na tom jak moc dole je - pokud ho dáš hodně hluboko dolu, tak bude dodržovat všechno, ale zase se ti s nim podle mě bude blbě cvičit, když ho budeš mít těsně pod sebou (/třeba tak, jak maj psy Sali s Tchořem) tak určitě nebude projevovat všechny znaky pořízenýho chování....

evina
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 22:17
- Nahlásit

birma:dík,tohle jsem přesně potřebovala vědět.Pejsan předtím byl hodně pode mnou,aniž bych o to nějak usilovala.A někdy mi ta jeho neprůbojnost až vadila.Tak si teď myslím,že jsem na docela dobré cestě...nechci ho totiž srazit až moc.Jen si dávat pozor aby mi nepřerostl přes hlavu

Evulik
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 12:37
- Nahlásit

evina
Jasně nechceme přece psy, kteří by se před námi plazili po zemi. Bereme je jako, kamarády a společníky, ale musí potvůrky přece trošku poslouchat. Není horší pohled, než na psa, který když uvidí svého pána plazí se po břiše.

evina
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2006 21:07
- Nahlásit

Evulik:já mám pejska sice už třetího ale na tomto je skutečně vidět jak je štěník tvárný.Je až neuvěřitelné jak mění chování ve vztahu hl.ke mě ale i k dětem.Ze začátku to bylo takové drzé štěndo které si myslelo,že je pánem světa(jasně vím že je to normální)Ale teď už vidím jak se reakce na stejné věci mění.Přiznávám,že mi pejsek ze začátku přišel docela dost voražený a bála jsem se aby později nebyl dominantnější.Docela i věřím,že by dokázal být,pokud by měl majitele který by ho nechal dělat vylomeniny.Není to vždy snadné zkrotit jeho bujnost ale teď vidím,že jsme na dobré cestě.Teď jsem opět byla u tchýně a při mé otázce,zda má její starý pes paradentózu se jala tchýně předvést psí chrup.Nevěděla jsem,zda se mám jejímu "umění" smát nebo spíš brečet.Jakmile totiž vsunula svoje ruce do psí tlamy,její pes jí začal vztekle kousat do krve.Ona bez jediného slova se mu šťourala v hubě snad 5 minut a pak řekla "no já nevím,on je neukáže".Tak tomu opravdu říkám KATASTROFA!!!Takto bych opravdu dopadnout nechtěla

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání