Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Formeli
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:00
- Nahlásit

Tak jsem si objednala ve čtvrtek (26.1.) večer u Buddyho pár věciček pro pejsu a stále nic Mail s potvrzením objednávky mi přišel hnedka, ale už je úterý a začíná mi to být divný. Stalo se ti to už někdy?

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:23
- Nahlásit

suesie
neee, to nestalo a neupsala si se třeba v tel. čísle?

suesie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:50
- Nahlásit

fromeli
Teď jsem to kontrolovala a je to správně No fakt mě to štve, protože jsem na kolejích jen do čtvrtka a pak frčím domů. Říkala jsem si, že to snad do týdne přivezou, ale teď o tom začínám už celkem pochybovat.

Břetislava
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:51
- Nahlásit

No já jsem si taky objednala minulý pondělí z internetovýho obchodu pelech. Doba doručení tam byla max. 5 pracovních dnů, už je to 7 dnů a pořád nic. Tak jsem tam volala a ona že to poslali až dneska. No tohle mě fakt vytáčí. Kdyby aspoň dali vědět! Znáte nějaký SPOLEHLIVÝ internetový obchod? Co se týče doručení, tak jsem byla spokojená s Baronem. Ale mají to tam dražší než jinde.

suesie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:55
- Nahlásit

Břetislava
Já jsem zatím objednávala na mujpes.cz Tam je fajn, že máš přehled, kdy ti to posílají, je to tam totiž vypsaný. Poprvý jsem zkusila jiný a zatím to nevypadá dobře. No jestli to přivezou až tady nebudu, tak mají smůlu.

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:55
- Nahlásit

suesie
Tak ho prozvoň, to není normální.
Jinak ty potvrzení objednávky jsou dělaný nějakým automatem.

suesie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:57
- Nahlásit

fromeli
No tak já mu teda zkusím zavolat. Nechtěla jsem zbytečně plašit, ale když říkáš, že to není normální...

Břetislava
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:57
- Nahlásit

Jojo, potvrzení objednávky je automatický ... důležitý je potom email o odeslání objednávky. Až potom to platí.

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 16:59
- Nahlásit

suesie
Maj dokonce v obchodních podmínkách psáno, že dodání následující den po objednávce, takže to fakt není normoš. Já to měla vždy hned.

suesie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:02
- Nahlásit

fromeli
Teď jsem zkoušela volat na obě čísla a nikdo to nebere

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:09
- Nahlásit

no ale normálně fungujou, protože známá s Kučinkou dopo mluvila, chtěla něco, co nemaj na netu v nabídce.

suesie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:16
- Nahlásit

fromeli
To je divný, mám ty čísla z jejich stránek No nezbývá nic jinýho, než to zkoušet.

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:16
- Nahlásit

suesie
hmm, to je, no pokud řídí, tak to třeba nevezme, to je možný, ale je u něj normoš, že se ozve.
Dej mi pak vědít.

suesie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:29
- Nahlásit

fromeli
Tak už jsem se dovolala a chyba byla v tom, že zboží nebylo nad 800Kč. Ale pán je to mooooc přijemnej, tak jsem ho ukecala, že nám to doveze i tak, má to k nám blízko. Ale měli nám to dát vědět, tak kdybych si nezavolala, tak se nic nekoná

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:33
- Nahlásit

suesie
Hmm, to měl.
Já mám tedy vždy nad 800, tak sem se s tím nesetkala, jen jednou sem měla pod 800, a to mi volal, že to sem hodí, až pojede kolem, což bylo asi za 3 dny.

suesie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:37
- Nahlásit

fromeli
Hlavně, že se to vyřešilo.

fromeli
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:40
- Nahlásit

suesie
asi příště, když to bude pod 800, tak je lepší si to domluvit a nedělat objednávku přes net.

suesie
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 17:44
- Nahlásit

fromeli
Já si to nepozorně přečetla, víš. V tom tkvěl ten problém.

pajinka
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 18:09
- Nahlásit

My jsme s buddym moc spokojeny, vse priveze do druhyho dne, je moc prijemnej a hafuskove dostanou darecek.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání