Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / PES + MYŠ = FUJ
Autor Zpráva
Meggi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 16:22
- Nahlásit

To, že jsou hafíci dobytci a zblajznou veškerej bordel je asi v celku "normální", ale včera mě dostala naše malá RTW. Šla jsem s holkama na procházku, krásně svítilo sluníčko, shíh je umrzlý, tak se po něm krásně chodí a holky běhaj. Labík se najednou rozběhne a ejhle myška na sněhu (živá myška) je dobrá hračka. Chvíli si sní hraje vyhazuje do vzduchu a pak se mi příde pochlubit, co že to vlastně ulovila. Myčka, ať celá oslintaná, ale živá zůstala ležet na shěhu a třepetala nožičkama. V tom se jí zmocinla malá RTW a už jí slintá taky. Řikám fuj dobytku pusť to a ona se na mě podívala a ze strachu snad abych jí myšku nesebrala, tak jí narychlo spolkla já na ní ty dobytku a kontrola ústní dutiny, zda myška opravdu byla spolknuta zaživa obřím černým psem. No byla . Pak to zajedla spoustou zaječích bobíků a byla náramně spokojená (zajčí bobíky jsou prý velice výživné ) Máte taky psa kanibala

Břetislava
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 16:33
- Nahlásit

No zrovna dneska jsme šli z procházky, labrouš šel vpředu, zastavil se a nějak podezřele se díval. Už jsem poznala ten jeho známý šibalský pohled. Jdu k němu a on si tam pochutnával na králíčích bobcích. Zařvala jsem FUJ a že jako půjdeme dál. A ta potvora ještě naposledy musela pár bobků ulovit.
Taky se mi jednou stalo, že mi přinesl takovej malinkej klacík - to jsem si teda jen myslela. A já na něho: ty máš klacíček, dej mi, já ti hodím. A co to nebylo? Přinesl mi uschlýho krtka a já jsem to ještě chytla do ruky

Evik
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 17:48
- Nahlásit

Můj pes není kanibal, nýbrž sadista....myši chytá, umučí k smrti a vyplivne mi je k nohám ...ještě lépe přímo na boty Když někde najde chcíplého hlodavce tak ho nezajímá.....Zpočátku ty umordované myšky měl tendenci polykat, ale už jsem ho naučila, že když už tedy nějakou chytí, musí mi jí přinést a pustit.....

Bent
# Zasláno: 30 Led 2006 18:28
- Nahlásit

Moje malá hyenka taky miluje myši až k smrti (myší). Už se jí párkrát podařilo u kamaráda ve stodole ulovit myš a následně ji schlamstnout. Taky u našich fascinovaně hypnotizuje králičárnu. Kdyby se nějaký ušák dostal na svobodu, nedal bych za jeho život ani pětku. Zaječí bobky jsme ještě nepotkali, zato si s oblibou pochutnává na koňských koblížkách. A tak jsem ji přistih jak se nenápadně přibližuje ke kompostu a zálibně nasává tu vůni.

Shadow
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 19:09
- Nahlásit

no to moje malá taky miluje králičí bobky a ještě ji strašně chutnaj takový ty listy ty jak se z nich dělaj nosy ten dycky chňapne a letí s ním jak pominutá a ještě jí to kouká z pusy=)

ola
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 20:54
- Nahlásit

Břetislava
Teda uschlej krtek mě fakt pobavil!

Bent
Už máš někde fotečku tý tvojí krasavice?

airin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 21:23
- Nahlásit

Sem,tam nějakej zaječí bobek si myslím není tak hrozný.To ta naše příšera si sem tam pochutná na pořádným ho... Ptala jsem se veta,jestli jí něco nechybí,když to žere a prý jí to v roce přejde.Tak to ještě musíme 6měs vydržet a doufat ,že má vet pravdu

Bent
# Zasláno: 30 Led 2006 21:28
- Nahlásit

ola
Zatím ne, ještě se nikdo s foťákem nezastavil.

Ten uschlej krtek mi připoměl zážitek s čauíkem. Taky byly dost silný mrazy a my jsme se šli projít do lesa. Hecoval jsem ho aby si donesl klacíček, že budem hazet a nosit abysme se zahřáli. Benťas se nenechal pobízet a brzy přinesl klacek. Že je to zmrzlý hovno jak noha jsem poznal, až když jsem ho držel v ruce. :smirk:

ola
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 21:30
- Nahlásit

Bent
Taky dobrý!
Jo, a už konečně někoho sežeň a hoď do placu fotečky, ať můžeme chválit...

Blueheaven
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 21:35
- Nahlásit

Meggi
teda mě by bylo spíš líto tý myšičkyno ne?

Usanda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2006 21:49
- Nahlásit

Přidávám se do klubu myšožravců......ten můj pinčlík má neuvěřitelné štěstí a téměř pokaždé když jsem na louce, poli tu myš chytí.
Chytí,skousne a sežere....pokud stojí u mně,tak jde slyšet lámání kostiček Fuj, jenže když mu to budu chtít vzít,tak tím rychlejc to sežere.Holt, občas se povede mu ji sebrat,většinou ne.

Jednou vyhrabal celé hnízdo, to už jsem k němu běžela, nohy po kolena v rozbahněné oranici.....a slepé myšátko měl ještě na jazyku. Huba mu nešla otevřít,jak měl stisknuté zuby, když se mi to podařilo,tak na tojm jazyku to myšátko,jak se vyděšeně rozhlíželo Myšovrah jeden protivnej

A největší nechutárna byla, když opět vyhrabal asi staré hnízdo,kde musela být už x let mrtvolka myší...v dosti suchém stavu. A holýma rukama mu to páčit z huby, když se to ještě rozpadalo.......................FUJ............... .ještě že už jsem po jídle

Meta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 07:13
- Nahlásit

Snažím se spřátelit ochočenou korelu s Bertem, ale moc úspěchů stále nemám. Na přátelství asi nemyslí, když sedí pod klecí, kouká na korelku a z huby mu kapou sliny...

Evik
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 07:31
- Nahlásit

Meta

někde jsem četla, že navázat přátelství jiného zvířete (ptáka, hlodavce, kočky...) jde nejlépe od štěněte a postupem času se to zhoršuje....ale jsou i světlé výjimky....Jedna moje známá si po smrti svého psa vzala asi 6letou čubičku z útulku. Doma měla andulku a ta čubina si na ptáčka obdivuhodně zvykla a nechávala andulku, aby se jí probírala v kožichu, seděla jí na hlavě .....

Meta
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 07:35
- Nahlásit

Bert je taky štěně. Kotě miluje, ale ten pták, co mu provokativně krouží nad hlavou , ten je mu krajně podezřelý. Nácvik je možný jedině s náhubkem))

Meggi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 07:59
- Nahlásit

Tak krtek už byl u nás také uloven, ale bohužel ho lovila přes noc na zahradě a ta pak vypadla, jak když na ní spadnul obrovský kráter

Meggi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2006 08:04
- Nahlásit

Predátore nepruď a VYFUŇ!!! DÍKY!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání