| Autor |
Zpráva |
micsa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 15:35
- Nahlásit
Mam maleho prcka 4,5 mesice a tomu se to vubec nelibi.
|
Blueheaven
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 16:03
- Nahlásit
6 a půl hodiny
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 16:09
- Nahlásit
13 hodin,ma taky 4,5 mesice,ale prcek uz to rozhodne neni
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 16:38
- Nahlásit
Handymu je 9,5 měsíců, je doma tak 3-5 hodin sám
|
Dolly
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 16:52
- Nahlásit
máme doma 11 letou fenku křížence a 3 měsíční štěndo jorkšíra, jsou doma samy tak 10 hodin denně a jsou rády. Když jsme náhodou neplánovaně doma, tak koukaj otráveně s výrazem už byste mohli vypadnout pryč
|
Tonda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 16:59 - Změnil/a: Tonda
- Nahlásit
Musim ale jeste dodat,ze ho nenechavam doma ale na dvore a obrovske zahrade.Obejit a ocuchat celou zahradu mu tak akorat vyjde nez se vratim.
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 17:35
- Nahlásit
Ja mam taky dva jeden je starsi a v pohode, ten druhy radi jak cerna ruka a je mu jedno, ze tam ma toho druheho. Narika a narika, doufam tedy ze si zvykne. Mne je ho lito. Diky za odpoved!
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 17:36
- Nahlásit
Ja mam taky dva jeden je starsi a v pohode, ten druhy radi jak cerna ruka a je mu jedno, ze tam ma toho druheho. Narika a narika, doufam tedy ze si zvykne. Mne je ho lito. Diky za odpoved!
|
monika
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:54
- Nahlásit
no dneska byla dogina doma sama 7 hodin a sežrala zubní pastu.přišla mě přivítat žluto zelená doga
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 19:56 - Změnil/a: suesie
- Nahlásit
monika
Jůůů, to je ale Dorka šikovná, když si už i sama čistí zuby
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 20:04
- Nahlásit
No Dorka je fakt šikovná,to Amy si dneska asi chtěla utřít zadeček,po té,co udělala hromádku v kuchyni,.Všude byl toaleták.Děti nezavřeli záchod
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 20:10
- Nahlásit
Barča
No tak to je taky mooooc šikovná A jak je stará?
|
evina
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 20:27
- Nahlásit
můj je doma většinou tak 3hodiny vcelku.Jinak mi připadá,že mu doma pořád couráme...pořád někdo odchází a pak zase přichází nebo se akorát střídáme mezi dveřmi.Takže to tam má chudák jako průchoďák
|
monika
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2006 21:14
- Nahlásit
Barča
suesie
jo, jo, Dorísek je fakt šikulka, jen se nenechá od té zubní pasty vyčistit.Asi budu muset počkat až to z ní opadá. ted si hoví na kožešince v obýváku a je pořád ve střehu.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 07:18
- Nahlásit
Rot je doma přibližně 5hodin. Pak příjde přítelova mamka a jde s ním na dlouho ven. A za přibližně 3hodiny příjdeme my.
Vím, že to tady už bylo, ale jaký máte nejosvědčenější způsob proti štěkání?? Rot, když je doma sám od rána a my jsme v práci, tak neštěká vůbec a je to v pohodě /dole pod námi bydlí babička zpravodaj a tak máme přehled /, ale když odejdeme během odpoledne, kdy není zvyklej na určitej režim, tak už štěká .
|
Angie
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2006 18:01
- Nahlásit
6 hodin 3x tydne, mame 7 mesicu - holka GR
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 08:36
- Nahlásit
susie
Je jí 6 měsíců,začínám uvažovat o tom,že když bude teplo,tak jí když nebudem doma budu nechávat venku,s tím,že když jí bude zima,tak si zaleze do dílny,kde je teplo,Ale bojím se,že ze začátku si bude myslet,že jsme jí zapoměli venku a poškrábe nám vchodové dveře.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:48
- Nahlásit
Barča
no tak to je docela možný, náš pes má taky pelech v dílně s průchozíma dvířkama ven a stejně nám poškrábal a okousal z venku dveře co máme z obýváku do zahrady.
Máme taky boxera a od asi pěti měsíců jsme ho nechávali už přes den venku. Teď mu bude za 14 dní rok a když jsme v práci tak je doma sám 9 hodin.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:55
- Nahlásit
Barča
Jelikož ji na to budete zvykat až tak nejdřiv za dva měsíce (když tak vidím, jak to venku vypadá), tak se ji to určitě líbit nebude, když je tak dlouho zvyklá být přes den doma. Možná by bylo lepší řešení, kdybyste ji nechávali třeba v chodbě, nebo někde, kde nemá co zničit. I když ji budete mít na zahradě, musíte počítat s nějakými strátami. Otázka je, kde vám toho může zničit víc, jestli venku nebo třeba na tý chodbě.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 09:57
- Nahlásit
Barča
Je fakt, že my máme zahradu s krásným trávníkem a okrasnými keři a stromy, tak jsme ho měli radši na chodbě, kde toho k dispozici moc neměl. Sice taky okousal dveře, ale to bylo oproti tomu, co je takový boxer schopný udělat na zahradě fakt sranda.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:32
- Nahlásit
suesie
no dyť nám ze zahrady taky nic nezbylo, všechny stromky a keře zničil. Na záhonkách udělal díry a pak si rozplejtal pletivo a utíkal. Takže další důležitá věc je mít pořádně zabezpečený plot. No ale i přes ty všechny ztráty si myslim že je pro něj furt lepší když má možnost jít ven než kdyby musel být těch 9 hodin zavřený doma.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 10:34
- Nahlásit
Vcelka
Řekla ych, že je to o zvyku, myslím, že náš boxírek byl takhle spokojenej. Až přestal mít likvidátorský skolny, tak celej den prochrupkal v poesteli (sám byl tak 5-6hodin)
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 20:24
- Nahlásit
suesie
Vcelka
No neděste mě s tou zahradou,já jsem takový zahradní architekt amatér a moc jsem se na zahradě nadřela.Taky jsou tam drahé rostliny(ty se jí budou určitě líbit)Chodba je malinká a hned za prosklenými dveřmi je obyvák,s kuchyní a jídelnou a schodiště,vše spojeno dohromady bez dveří.Tak bud 1 zničená zahrada nebo 2 prtavá chodba 1,2m čtver nebo přízemí 50m čtver.
|
Evulik
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 20:36
- Nahlásit
Barča
není podmínka, že musí být zničena zahrada.Ono záleží pes od psa. Mí psi mi na zahradě bordýlek neudělali, ale je pravda, že mám na ní jen keře a stromy, protože jsem hlavně pejskařka.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2006 21:41
- Nahlásit
Barča
To víš, že to není daný. Musíš to vyzkoušet. Ne každý štěndo je likvidátor, ale řekla bych, že většina tyhle sklony bohužel má
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 08:00
- Nahlásit
Barča
nevim jestli taky koukáš na diskusi německý boxer, ale tam jsme se o tom bavili už častokrát a v tomhle jsme se docela schodovali když sme vyprávěli co nám zase ten náš boxer vyrval nebo vyhrabal na zahradě. Myslim že tam je ta pravděpodobnost hodně velká že ti bude na zahradě taky likvidovat.
No ale to se nedá tak prožívat, s tim se musí když máš psa počítat. Pak už se tomu stejně akorát jen zasměješ. Naše zahrada momentálně vypadá dost žalostně a to jsme na podzim koupili ještě nějaký nový stromy a keříky, tak ty všechny během pár týdnů zlikvidoval, už se docela těšim na jaro až to tam trošku dáme do kupy.
Doma ho ale zavírat nebudeme, v teplym počasí bych jí být tebou dala tu možnost být na zahradě.
|
Barča
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 08:26
- Nahlásit
Vcelka
Nejvíc se bojím,že když jí nechám na zahradě,tak nás půjde hledat.Plot je docela vysoký,ale přece jen se bojím,že to nějak vymyslí a uteče a stratí se a bude plakat a bude jí zima a hlad a a a tak.Musí se to vyzkoušet.Asi půjdu k sousedům at mě nevidí a budu pozorovat jak se chová.
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 08:38
- Nahlásit
Barča
Záleží s čeho ten plot máte. My máme pletivo a to on si uplně v pohodě rozpletl, a tou dírou prolezl a utekl. Postupně tak vyzkoušel všechny strany, naštěstí nám ho skoro pokaždý odchytila sousedka a zavolala nám. Jen jednou jsem musela jet rychle z práce když volala zase jiná sousedka že ho viděla jít kolem nich. Naštěstí sme ho hned našli, pohyboval se spíš jen v okolí baráku, ale něco někde snědl a pak celý odpoledne zvracel. Jediný řešení bylo že jsme nakoupili kari sítě a dali jsme je kolem celýho plotu ze všech čtyř stran a od tý doby nezdrhnul. Taky je asi dobrý mít pod plotem podezdívku aby se nemohla podhrabat.
Vim že máš strach, ale asi se to prostě musí risknout, ona si zvykne a trochu si myslim že fenky zase až tak neblbnou jako psi s tim zdrhánim.
|
micsa
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2006 09:34
- Nahlásit
Barča
Taky si myslim, ze by bylo dobre pejska na to byt sam na zahrade zvykat po troskach, ne hned na dlouhou dobu. A ten prvni cas byt s nim a videt k cemu ma sklony. Pak fuj, kdyz se da do neceho co nesmi. Prestane, hodne pochvalit. Pejsani jsou chytri, ale musi vzdycky pochopit co po nich chceme. A pochvala vzdycky s nejakym pamlskem kdyz prestane, aby si to hodne pamatoval. Tohla ale urcite vis. Pa.
|