Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Neviditelný pes
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 12:53
- Nahlásit

Tak mě včera napadlo - umí se váš pes udělat neviditelný? Já mám něm. dogu a je neuvěřitelné, jak to někdy dokáže.Dostane třeba místo v koupelně na pelechu (většinou po průšvihu), když ho chce opustit, musí kolem mě projít.Někdy se stane, že se jí to fakt povede a nikdo z rodiny ji neviděl.Prostě je najednou v obýváku na sedačce a tam je tak stočená do klubíčka, že by v ní nikdo dogu nehledal.Minule ji manžel zhulákal za sežranou zubní pastu a ona se narolovala pod rohovou lavici.Někdy fakt nechápu

Syska
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 12:58
- Nahlásit

monika
Tak to naše zlobidlo zatím neviditelný být nedokáže. Je jí všude plno, kam se hnu, tak ona za mnou. Přestože se zdá, že spí a já třeba odejdu do kuchyně, neváhá seskočit z postele a jít se podívat, kam jdu...když umývám nádobí nebo vařím, omotá se mi kolem noh a je nejspokojenější. Takže neviditelná rozhodně být neumí....

suesie
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:01
- Nahlásit

Syska
Sylvi, my máte taky Cllifíka neustále v patách

monika
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:02
- Nahlásit

No to já ji mám taky pořád u sebe, ale tohle mě fakt dostává.Chodí potichu jak myška. Jinak s tím, že je pořád u mě je to někdy děsné.Mám pocit, že nemá šanci si odpočinout.Já jsem pořád v pohybu a ona pořád za mnou.Večer usne tvrdě když se spolu díváme na bednu.Já pak odcházím potichoučku abych ji nevzbudila, skoro nedýchám a stejně je mi to prd platné.Manžel se mi směje, že si beze mě ani neprdne.

Syska
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:04
- Nahlásit

monika
Tak to je přesný. Ona fakt taky za mnou neustále běhá a já kolikrát taky odcházím po špičkách a stejně za chvíli uslyším ten známý zvuk capinek o lino...

monika
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:12
- Nahlásit

Syska
no ty slyšíš capinky, ale já mám tornádo.včera jsem o ni zakopla a vymlaskla na koberec rizoto k večeři.Pesani si pošmákli a děti s manželem měli měli chleba s medem.

Syska
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 13:15
- Nahlásit

monika
Super....to teda fakt musí být velice šikovná, aby se najednou udělala neviditelná, když je to potřeba.... Tesinka se snaží být neviditelná, akorát když k ní jdu s vatičkou a gelem na čištění očiček, tak to se vždycky přikrčí, zatáhne ušiska a maže se schovat pod gauč. Většinou ji ale odchytnu...zatím jsem rychlejší

Evik
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 14:48
- Nahlásit

Můj mladej se taky nesnaží být neviditelný, spíš se až moc zviditelňuje , ale včera večer jsem ho načapala v předsíni, jak právě "dodělává" hračku - výrobcem označenou jako dlouho vydržící a "nezničitelnou".....Zřejmě se domníval, že se naštvu a vyhubuju mu, takže honem popadl zbytky hračky a zmizel na svůj pelíšek takovou rychlostí, že jsem si toho pořádně nestačila všimnout a našla ho pak ležet poslušně na pelíšku v chodbě To se ví, že jsem se nezlobila, musela jsem se smát a pejsa jak viděl, že je vše OK, dodatečně mě bláznivě přivítal a vrazil mi do ruky ty zbytky hračky

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání