| Autor |
Zpráva |
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:59
- Nahlásit
Zajímalo by mě, čím je váš hafík zajímavý: třeba co konkrétně dělá a nikdy jste to u jiného hafa neviděli (poslouchá určitou hudbu, v jisté situaci se chová tak či onak, napodobuje vás, chová se jako člověk v tom či onom apod.). Co dělá zvláštního a zajímavého??
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:04
- Nahlásit
No, ked lezi vedla mna v posteli (mam len z rozpravania priatela), tak spime uplne rovnako. Ak ja na chrbte, tak aj on. Ak ja na boku s rukou pod hlavou, tak aj on na boku s hlavou na labke... Akurat nechrapem, ked chrape on
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:28
- Nahlásit
Náš Cllif je naprostej flegmatik. Když spí, tak si s ním můžeme dělat cokoli. Hladit ho, různě s ním hýbat, obracet ho a on ani neotevře oči a spí dál.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:32
- Nahlásit
suesie
tak to jsme na tom stejně!!!
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:34
- Nahlásit
Michelle je jedinečná, protože je to naše chlupatý zlato, tak jak by tomu mohlo být jinak. Je to na jezevčíka obr mazel, umí se krásně tulit pod peřinou, úžasně kroutí zadkem, ocáskem a vůbec celým tělem, když já nebo muž přijdem domů.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:34
- Nahlásit
občas mám nutkání, ale fakt jen občas, zato můj pes prdí neustále, skoro bez přestávky
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:35
- Nahlásit
A když se na nás takhle koukne.......
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:40
- Nahlásit
Jojo, pro každého je jeho pejsánek ten NEJ! Kdyby to tak věděli, jak o nich debatíme.....
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:43
- Nahlásit
Niko
Cllif mě občas přijde k pc zkontrolovat. Vyskočí si mi na klín a kouká do monitoru jako by si chtěl přečíst, co tady píšu.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:50
- Nahlásit
Když už jsem u počítače hodně dlouho, Píďa přijde, sedne si mi před klávesnici a vrčí.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:51
- Nahlásit
Tesinka
je úžasná tím, jak se s námi dokáže dívat na televizi..nejvíc ji zaujmou kreslené pohádky. Minulý týden jsme koukali na Dobu ledovou a nevěřili byste, ona vydržela tak čtvrť hodiny bez hnutí koukat a kdykoliv se tam objevil ten velký mamut, začala se na něj hrozně zlobit...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:53
- Nahlásit
naše čte v PC běžně
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:55 - Změnil/a: Niko
- Nahlásit
suesie
Třeba opravdu jo!!!
Včera se mi stalo tohle, vím, že to nepatří k tématu který jsem tu založila, ale...
--- Odlakovávala jsem si nehty... Rot mě pozoroval.... Netušila jsem, že mu smrad z odlakovače bude tak vadit, když jsem si vyšlápla vyhodit špinavou vatičku, tak se přikrčil a začal syčet! Nemohl to "vydýchat" a celej rozčílenej čím to jako tady smradím lítal v přikrčení po bytě sem a tam. Ňufal u toho a skákal jak žába na čtyřech v přikrčení do výšky . Když jsem vatu vyhodila a umyla si ruce, tak mi přišel očuchat a zkontrolovat ruce - zda ještě ten hnus není cítit - asi ho cítil a nakrabatil čenich a běžel se do pelechu uklidnit... Pak to vyprchalo a bylo to OK. Ale napadlo mě, že by to byl dobrý odpuzovací prostředek pro nebezpečná zvířata...třeba...připadalo mi to, že Rot je upír a já na něj jdu s česnekem!!!
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:56
- Nahlásit
Syska
Jojo, to Rot taky dělá. Něco ho v TV zaujme a dívá se...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:00
- Nahlásit
Niko
To je dobrý
Niko
Syska
Cllifík taky sleduje TV
|
bord
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:01
- Nahlásit
Mně se líbí,že si nepřečtu žádnou knihu bez otištěné psí prdelky,
že si pokaždé když sebou buchne umí krásně odfouknout a taky jsme si již zvykli,jak se snaží diskutovat.Hlavně když se mu něco nechce.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:09
- Nahlásit
Syska
suesie
Jak tak koukám na Cllifa a Tesinku, tak by byli skvělej pár!! Black and white
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:09
- Nahlásit
Ta moje, když lítá jak zběsílá, tak u toho strašně krásně dýchá, jak malé dítě. Nikdy jsem to neslyšela, aby pes tak dýchal, když se ufuní...
A taky umí vykroutit hlavu, jako nikdo!
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:10
- Nahlásit
Niko
Dík za tip V budoucnu s tím třeba něco uděláme, viď Sylvi
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:12
- Nahlásit
Verca
To jsem taky nikdy neviděla, že by pesan tak vykroutil hlavičku!!!!
suesie
Rádo se stalo
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:13
- Nahlásit
Niko
NO a tím je právě výjimečná!
Ona to dělá pořád, hlavně, když jí něco hezkého povídám, třeba jak je krásná a tak a ona kroutí hlavu ze strany na stranu, jako by věděla, co mluvím.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:20
- Nahlásit
Verca
Ale fakt ji otočí hodně ... je jako plyšáček....
|
Verca
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:21
- Nahlásit
Niko
díky. Je to zlatíčko, dělá nám jenom radost.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:22
- Nahlásit
Já nevim, čim je psice jedinečná, je toho asi hodně, ale bbičce se na ní horzně líbí, jak vždycky člověka dovede přivítat, kroutí se při tom jak had, no, těžko se to popisuje.. A vůbec má spoustu různých pohledů a všeho možnýho. Hlavičku jako štěně natáčela taky a docela hodně, teď ji natáčí, ale trošinku míň, bohužel fotky jak má jako štěně hlavu nabok mám jen "normální" a ne v digitální podobě...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:29
- Nahlásit
Teď jsem si vzpomněla.... Rot dostal k Vánocům Kong (plnítko a dolovátko na dobroty). Když mu do něj nalámeme piškoty, tak né, aby je doloval, ale on potvůrka jeden se naučil, že s Kongem musí praštit a že mu piškoty sami vypadnou!!! Takže ho chytne a flák s ním o zem - dokud mu s tímhle způsobem nevypadají všechny... A to si třeba stoupne na vyšší místo (např. postel, křeslo apod.), aby Kong víc skákal a byla možnost rychlejšího a efektivnějšího vypadávání piškotu!!
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:33
- Nahlásit
Niko
Tohle bude mimo, ale lidi, co pejsům kong koupili říkali, že jim tam ty nalámaný piškoty ještě navlhčí, ty se pa přilepí an tu stěnu a pejsan je fakt musí dolovat...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:35
- Nahlásit
Eimy
To my máme tu spešl pastu do Kongu - místo vody, ale někdy, abych ho nemusela umývat mu do něj nalámu piškoty jen tak....teď už to dělám i proto, že mě baví ho pozorovat, jak s Kongem "mlátí".
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:37 - Změnil/a: Niko
- Nahlásit
Samozřejmě dávám piškoty jen výjmečně bo je má halaně za odměnu - kvůli zoubkům... Ale píšu to hlavně pro to, jak jsou pesani vynalézaví a dokážou si s ledačím poradit...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:55
- Nahlásit
suesie
No jasný....to by byla dvoječka..
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 13:15
- Nahlásit