| Autor |
Zpráva |
Miša
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 07:43
- Nahlásit
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 09:56
- Nahlásit
Miša
Jééé, Mišo ty máš taky buldočka? Nechceš se někdy za námi stavit na fórum Francouzský buldoček na www.mujpes.cz? Každá nová tvář je vítána
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 10:28
- Nahlásit
Miša
Já mám takovej dojem, že Miša má tu galerii na mujpes.cz s názvem Francouzský buldoček Rebecca....že?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:33
- Nahlásit
Syska
Jj, taky se mi zdá, že už jsem tyhle fotečky někde viděla. Doufám, že se za námi někdy zastaví na fórum.
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:46
- Nahlásit
suesie
Syska
Áno mám buldočka Rebeccu /Bekinu/ má 4 roky ale je bez PP. Je to maznák skôr môjho manžela ale samozrejme aj môj. je to taký malý komediant a s labradorom sa zbožňujú.
Vaši buldočkovia sú tiež nádherní také guličky ako majú byť. Naša Beka je taký chudý chrtík - nie a nie pribrať, skákali sme aj agility.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 11:57
- Nahlásit
Miša
My chceme na jaře s Cllifem taky zkusit agility. Jak to Rebece šlo?
To přece nevadí, že je bez PP. Na naše fórum chodí i lidičky, ketrý maj buldočky bez PP. Mezi tím rozdíly neděláme. Určitě budeme rádi, když mezi náš zavítáš a pokecáme.
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:20
- Nahlásit
suesie
odpovedala som Ti na mujpes
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:52
- Nahlásit
Miša
Moje taky není žádnej "pravej" buldoček...co se mohutnosti týče. Ale je to ještě malé štěndo a taky holčička a ty jsou drobnější...určitě jsi se taky na ni dívala do galerie na mujpes.cz..francouzský buldoček Tessie..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 12:54
- Nahlásit
Já se bohužel nemůžu za vámi na forum buldočků pořád dostat...ale čtu všechny vaše příspěvky, tak piště. Jsem s váma pořád...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 13:16
- Nahlásit
Syska
Ale je zajímavý, že někteří, co se tam nemohli dostat už tam dneska jsou...
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 13:36
- Nahlásit
Syska
Ano dívala, oni sú všetci krásni, ale hlavne ta povaha
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 13:37
- Nahlásit
Ta povaha to je n.1
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 13:49
- Nahlásit
Miša
Moje řeč, a je fakt, že si tím získají i lidičky, kteří je díky vzhledu moc nemusí.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 13:52
- Nahlásit
Berni jako maličká a její milovník a obdivovatel Dasty
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 13:55
- Nahlásit
a tady je Berni připravená "zaútočit" na kámoše Justina - taky další její obdivovatel ))
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Led 2006 14:15
- Nahlásit
suesie
To je pravda. Už som počula aj také že ,, Ten je ale škaredý "a keď sa jej prihovorili a ona začala od radosti ten svoj tanec a krochkanie tak hneď na to povedali ,, Ale je milý"
Asi tak je to s tými buldočkami.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 14:33
- Nahlásit
Anonymní
My měli před buldočkem boxera, takže nám se takový placatý čumáčky líbí, ale je fakt, že můj přítel má (vlstně teď už měl) radši ty "normální", ale od tý doby, co máme Cllifa (buldočka), tak tvrdí, že buldočci jsou nejlepší psi ze všech. Taky sousta lidí tvrdí, že buldočci nejsou psi, ale lidi, je totiž fakt, že když něco vidí u nás lidí, hnedka to začnou dělat taky.
|
Miša
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 14:57
- Nahlásit
suesie
My sme mali tiež pred buldočkom boxera žíhaného
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2006 15:15
- Nahlásit