Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Úchylák na mujpes.cz
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:13
- Nahlásit

Na mujpes.cz opět úřaduje nějaký vtipálek. Stačí zajít do fotogalerie, je to opravdu nechutný už kvůli tomu, jak už tu bylo psáno, že ty stránky navštěvují i děti! Tento server už ztratil mé sympatie, nejen proto, že stále nemůžu odesílat příspěvky, ale proto, že se tam neustále něco "děje" a nikdo s tím není schopný nic udělat! Akorát se nakonec zakáže přístup i těm, co jsou v tom nevinně.Fakt na provaz...

petl
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:14
- Nahlásit

Sysko tobě to taky nejde?
Co se s tím odesíláním příspěvků stalo?!

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:18
- Nahlásit

petl
Ne nejde mi to už od včerejška. Je to na zabití....přečti si příspěvek ze včerejška Pro Suesie...tam se dozvíš víc. Fakt děsný.

Anonymní
# Zasláno: 20 Led 2006 13:23
- Nahlásit

ja tam nevidim nic uchylnyho

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:24
- Nahlásit

Anonymní
Tobě to připadá normální?

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:25
- Nahlásit

Aby nějakej debílek na fórum o psech posílal nějaký úchylárny navíc svědčící o jeho orientaci.....

viky
# Zasláno: 20 Led 2006 13:27
- Nahlásit

ja myslim, ze jsem tam nic nenasla,ne ze mi to prijde normalni. proste to jenom nevidim.
predtim jsem se zapomela podepsat.

petl
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:29
- Nahlásit

Viky stačí si kliknout vlevo nahoře na fotogalerii...

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:29
- Nahlásit

Přesně tak, je to ve fotogalerii....

viky
# Zasláno: 20 Led 2006 13:39
- Nahlásit

hele ja jsem teda asi bud uplne blba nebo slepa, ale ja nevidim ani fotogalerii

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:41
- Nahlásit

Viky, www.mujpes.cz a tam v levém sloupečku, který se jmenuje HLAVNÍ NAVIGACE najdeš fotogalerii..jestli teda stojíš o to vidět nahé chlapce v akci..

petl
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:42 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

Viky - je to devátá položka v tom hnědém sloupečku vlevo nahoře pod HLAVNÍ NAVIGACE
I když...ne že by bylo o co stát...

Syska
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:43
- Nahlásit

petl
Psaly jsme to současně...

viky
# Zasláno: 20 Led 2006 13:44
- Nahlásit

chce se mi blit

Rejpalka
# Zasláno: 20 Led 2006 13:44
- Nahlásit

Viky,pospěš.Nebo než to najdeš,bude to smáznutý.

viky
# Zasláno: 20 Led 2006 13:49
- Nahlásit

fuj to bylo fakt nechutny, ne ze bych proti temto lidem neco mela, ale at si to delaji doma a nelezou s tim na verejnost a uz vubec ne na stranky o psech. Tak tohle dneska asi nerozchodim. A to jsem mela v planu romanticky vecer plnny vasne. Fuj nic nebude!

petl
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:50
- Nahlásit

Mám hlavně vztek že kvůli takovým tupounům na to doplácejí normální lidi. Ty příšpěvky mi pořád ne a ne chodit...

zuzka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 13:51
- Nahlásit

já jsem na mujpes "začínala", ale teď tam chodím už jen proto, že tam má fórum naše plemeno
buďme rádi, že sem ještě nedorazili úchyláci a prudiči, co jsou tam
sama se divím, že webmaster nic nedělá, těžko může softwarově zabránit, aby tam ty fotky někdo dal, ale jak dlouho se už o tom bavíme a na mujpes je taky založené fórum ...

Anonymní
# Zasláno: 20 Led 2006 13:57
- Nahlásit

Ja myslim, ze to dela nekdo od jorkaru, nejspis Lucie Miric nebo nekdo kolem ni. Za posledni dobu se nejvetsi svinstvo delo prave u jorkaru na jednom foru. Napadaly se tam navzajem a nejvic to tam rozhodila ta Lucie Miric. Staci si to tam precist jake svinstva se tam psaly. Cloveku je z toho na zvraceni.

viky
# Zasláno: 20 Led 2006 13:59
- Nahlásit

no ale tohle jsou borci, kde by prisla k takovym ryze privatnim fotkam nezna divka ?

Jandula
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 14:13
- Nahlásit

viky
Ty víš, že je L. M. nežná dívka???

Já četla některý její příspěvky, a to i na chorvatským fóru na který chodí (kde právě jí a několik podobných zbavili funkce moderátora), a rozhodně na něžný slovník nevypadá... takový sprosťárny a nadávky bych nevypustila z úst ani na netu...

Barča
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 14:17
- Nahlásit

Tak jsem to skontrolovala a fakt hnus

Anonymní
# Zasláno: 20 Led 2006 14:24
- Nahlásit

To co se tam dělo několik dnů bylo hrůza. Nejdřív tam vlezl nějak blb a kopíroval tam tisíckrát příspěvky za sebou, pak tam vlezla jakási osoba a otravovala na každém fóru. Psala tam vulgárně a navážela se do lidí, kteří se baví o svém plemeni. Že prý jsou paka apod. Byla snad na každém fóru a otravovala.Tedy těch osob bylo víc, ale většina si myslí, že to byla jedna a táž osoba.
No a dneska ta fotogalerie!! Prostě někdo si řekl, že to fórum zničí.

viky
# Zasláno: 20 Led 2006 14:37
- Nahlásit

Jandula
to bylo mysleno ironicky, ale ja ji neznam. Pouze nevim jestli tohle udela zenska ?

Anonymní
# Zasláno: 20 Led 2006 14:38
- Nahlásit

Nechapu, proc Sedlak s tou fotogalerii nic neudela? Proc ty fotky nevymaze? Vcera taky, misto, aby zakazal IP uchylakum, zabanoval vstup jinym, normalnim lidem a ti tam ted nemuzou psat, hlavne ze uchyl muze! Jo a v noci se tam na Juniorhandlingu bavily nejake holky o antikoncepci. Myslim, ze by mujpes mel mit dohled 24 hodin denne, pak by tam nebyl takovy bordel. Sedlak na to zjevne sam nestaci a ani si s tim neumi poradit.

Anonymní
# Zasláno: 20 Led 2006 14:40
- Nahlásit

viky, chlap by tam dal spise nahaty zensky, nemyslis?

Anonymní
# Zasláno: 20 Led 2006 14:42
- Nahlásit

Měl by mít na to víc lidí. To je pravda. On je přes den asi v obchodě. Já mu volala právě tam, protože jsem byla bloknutá a řekl, že teď u počítače není, že se na to podívá večer. Teď jsem už odblokovaná, ale stále nemůžu na předešlé stránky, takže se nemůžu dívat na starší příspěvky.
Nechápu, že na tady na fóru si s takovýma úchylama poradí a tam ne.

monika
Člen
# Zasláno: 20 Led 2006 14:50
- Nahlásit

já se jenom bojím až to zruší tam, že přejde sem.

Anonymní
# Zasláno: 20 Led 2006 14:54
- Nahlásit

Řádí už i na ifauně.Na nemoderovaný.

Anonymní
# Zasláno: 20 Led 2006 14:56
- Nahlásit

Porad mam zablokovany vstup a moje dve kolegynky taky. No co, volat ani psat mu nebudu, at si Sedlak to svoje forum strci trebas za klobouk. Alena

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání